Moottoriradat ja melu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja triniemi, 18.11.2005.

  1. triniemi

    triniemi Gearhead

  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Noi meluvalitukset ja niistä tulleet rajoitukset kumotaan tuolla heti kunhan Ferrari taas kulkee eikä tuu hännänhuippuna :rotfl:
    Sit homma on taas Forza Italia! eikä formulan äänet häiritse siellä enää ketään :wink:
     
  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Tää on aika vänkä juttu kun ekaks rakennetaan rata johonkin mettän keskellä. Sitten hetken päästä kun siellä tarvitaan henkilökuntaa niin joku muuttaa lähelle asumaan ja sitten hetken päästä siinä naapurissa asuukin liuta ihmisiä jotka valittaa metelistä. En tiedä onko Monzassa käynyt näin, mutta monessa muussa paikassa on. Tohon tarttis saada täälläkin joku tolkku, esim. jos muutat radan lähelle sen jälkeen kun rata on jo olemassa niin ei olisi valitusoikeutta. Alastaron radastakin valitti joku saatanan luumuviljelijä joka asuin aabaut 10kilsan päässä kun luumukanalle tulee melusta stressi eikä muni enää luumuja :odroll: tai jotenkin.
     
  4. always bb

    always bb Gearhead

    Autot ja autoilu on täällä suomessa SUURI rikos, on se sellainen lypsylehmä :mad:
     
  5. T.S

    T.S 1st gear

    Eristäis perkule kanalansa ja antais poikien ajaa, yökisat takaisin!!
     
  6. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    Tietääkseni ainut valittaja asuu kaukana radasta(kunnan rajalla) mies
    on vieläpä jonkinlainen autopulen insinööri :eek: .
    Näin alastarolla!
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eikös Virtasalmellakin oo tapeltu tosta samasta syystä eli sinne tehtiin rata just tän asian takia varmuudeks keskelle korpea, sille oli saatu luvat yms. eli kaikki oli kunnossa. Ja sit jonkin ajan kuluttua joku myi mökkitontteja siitä lähistöltä ja nää mökkiläiset alkoi valittaa melusta. Siis ens oli jo rata lupineen ja jälkeenpäin tulleet mökkiläiset oli siihen tyytymättömiä. Älytön juttu, ja ihan v*tun hölmöjä ihmisiä täytyy noiden mökkinsä ostaneiden olla jos ei ota ennen ostopäätöstään selvää ympäristöstä eli esim. tollasessa tapauksessa mun mielestäni niillä ei oo mitään oikeutta muuttaa jonkun aikaisemmin saamia lupia.
    Sama Alastarolla. Se rata on siinä ja jos sen on saanut siihen aikoinaan tehdä ja se on yhä aktiivisessa käytössä niin v*ttuakos siinä joku myöhemmin naapuristoon tullut alkaa itkeä. Suomi on niin harvaan asuttu maa että täällä on vapaata maata vaikka millä mitoin niin pakkoko se on ehdoin tahdoin tunkea ittensä häiriintymään muiden tekemisista :mad:
    Pitäisköhän ostaakin talo jostain radanvarresta vaikka Kouvola-Lahti väliltä ja sit vähän ajan kuluttua vois alkaa valittamaan junien melusta ja vaatia VR:ää purkamaan rata ja lopettamaan liikennöinnin kyseisellä radalla :rotfl:
    Desibelit kunniaan, 110 db:kin isolohkon sulosointuja on vielä ihan liian vähän, vastahan siinä alkaa päästä fiilikseen 8)
     
  8. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Virtasalmella rata rakennettiin lsiäksi toimintansa lopettaneen kaivoksen alueelle, eli jonkinlainen "haitta" siellä oli ollut jo ennestään. Alastaron rata-alue taas on Säkylän varuskunnan tetsausmaastoa. Mutta mitäs sitä ei tekis ihmisiä miellyttääkseen, Efektorit vaan TF dragstereiden zoomieiden päihin ja kaikki on ilosia.
     
  9. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    VAROITUS allaoleva teksti sisältää kirosanan :wink:

    Valitus ja itku on tämänpäivän trendi..seuratkaapa vaikka kuningasvalittajaa telkusta tai lukekaa yleisönosastokirjoituksia lehdistä...

    itkua,itkua,itkua..krokotiilinkyyneleitä ja taas itkua...voi VITTU että sitä ihmiset jaksaakin itkeä :eek:

    kyllähän perus jupina/mutina on ihan jees mutta rueta nyt tosissaan itkemään..on sitä ihmisillä huolia
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Näinhän se on, mutta jos on joku mielekstänsä epäkohta johon haluais korjausta, niin mitä muita tapoja olis toimia?
     
  11. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    niin no :rotfl:

    lähinnä tämänpäiväiset valituksenaiheet alkaa olemaan jo meklkoista sirkusta. ei varmaan niin pientä olekkaan mistä ei jonkunlaista itkuvirttä vois veistää
     
  12. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Se on kai merkki siitä, että asiat ovat aika hyvin. Vai oisko se sittenkin merkki siitä, ettei mitään isoa yksinkertasesti saada aikaseks?
     
  13. coupe 74

    coupe 74 1st gear

    tai sitten voi olla et ei näe metsää kun puut on edessä :eek:

    kylläkai meillä asiat on kuitenkin kohtuu hyvin täällä, ainakin toistaiseksi..
     
  14. SC 285

    SC 285 1st gear

    Tai ihan vaikka tiettyjä foorumeita täällä ja muilla sivuilla ...
     
  15. elky_^^

    elky_^^ 1st gear

    no ei kait siä mikään muu voi häiritä kun top fueleri ?? ei kai muut voi pitää niin pahaa meteliä et se oikeesti jotain häirittis ja fueleillakin ajettaan vaan valitettavasti kerran vuodessa.....

    hmm... siinähän on muuten ampuma rata aika likellä rataa ?? eikö se häiritte ketään !! niin tai no eikös suunta kyllä oo jo se et puolustus voimat lakkautetaan 8) eli ei kai siitä enää voipi valittaa !!

    meillä on jonku about kilometrin päässä hevostalli ja se hevosten hirnunta on kyllä ärsyttävää kun oikeen äänen vahvistimella kuuntelee niin se oikeen kuulee ...hmmm.... pitäisiköhän valittaa :odroll: :odroll: :odroll:
     
  16. Käkö

    Käkö Gearhead

    Me ja meidän ryhmä oltiin vuosia sitten Motoparkissa ja oltiin saatu kaverin vanhemmilta mökki lainaksi siitä radan läheltä niin eikö sinne tunkee kax viherpiipertäjää vanhalla volvolla pihaan ja valituskirjelmät handussa tulee kysyy meiltä et eikö se oo kauheeta kun se rata pittää meteliä niin hirveesti et etteköhän laita nimet tähän valituslistaan niin saadaan asiaan eteenpäin...
    Kuinkahan hömöksi ne ittensä tunsi kun 15 harrastajaa alkaa mesoomaan ja pari alko käynnistelemään iso-ja pikkulohkoautoja talon takana... :lol:
    Se vaan jäi harmittamaan et me ei saatu kaikkia listoja niiltä veks... :wink:
    Kyllähän ne aikamoista ryydlaukkaa sieltä tontilta lähti...

    Ja kaiken huipuksi mökin omistaja soitti niille perään ja vaati korvauksia pilalle menneestä nurmikosta ja siitä et ne oli tullut häiritsemään aatteillaan normaaleja nuoria miehiä ja naisia... :rotfl:
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyvä Käkö, kymmenen pistettä 8)
    Oppivathan olemaan.
     
  18. kime2

    kime2 Gearhead

    Hieno suoritus teiltä!! Ainoa moka oli se listojen jättäminen niille :soosoo: T.viherpiipertäjä vahti
     
  19. PAW

    PAW Gearhead

    Joku haistanut busineksen.

    Ensin "melualueelta" halvalla tontti ja seuraavaksi alkaa järkkäämään melua pois saadakseen pumpattua hintaa ylös.

    BR
    -PA-
     
  20. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Näitä pissipäitä löytyy kai aina. Täällä Kouvolassakin yks tollanen osti halvan tontin pienteollisuusalueelta (virallisesti kaavoitettu sellaseks), rakens siihen talon ja oman pikku verstaan tapasen ja alkoi sit kiukutella ja teki useita virallisiakin valituksia talon ohi kulkevasta rekkaliikenteestä (viereisellä tontilla olleeseen terminaaliin :eek: ). No, ei oo sen valitukset vielä menneet läpi :p
     

Kerro tästä muillekin!