Mopar 360 kannet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja J-M Partanen, 7.9.2002.

 1. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Pitäisi varmaan saada selville minkä verran nuita kansia sitten on laskettu, ei kai siihen tulppiakaan osaa muuten ostaa, kun puristukset on arvoitus.

  Eli mittailin alustavasti kuskin puolen kantta sieltä etureunasta siinä on semmoinen hyvä olake, ja sain vastaukseksi 24,4mm
  Jos jollain olis laskemattomat kannet voisi sitten vertailla.
   
 2. Mopeman

  Mopeman 3rd gear

  Ei sitä pysty tollaeta sanomaan. Mittaa se palotila, ja mittaa se mäntä ja pahvi jos hauat tietää moparin rutun. Aika usein noissa on pyritty mittaan 1" kansipultin kannasta kansitasoon, mutta palotilan koosta se ei kerro välttämättä mitään. Ja valunumerotaulukot ei pidä paikkaansa joten niiden perusteella et voi palotilan kokoa tietää. Ainoa keino on mitata.
   
 3. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Ei kyllä huvittaisi kansia repiä irti, mutta entäs jollain puristuspainemittarilla vai mikä se laite nyt oli?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  tunkkaa autoa vinoon ja täytä palotila vedellä tulpan reiästä kun isku on yläkuolo kohdassa (käytä mitta ruiskua).
  Iskun pituuden varmaan tiedätkin 3.580".
  näin saat suht tarkan mitan.
  juuri mitattiin volvosta näin ja antoi aivan saman kuin laskennallinen + palotilan mittaus kansi pöydällä.
   

Kerro tästä muillekin!