Mopar 383 parannusta.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dtdart, 10.9.2016.

  1. Shining Whit

    Shining Whit Gearhead

    Siis sylinterit on kulumattomat? Mitkä kannet ajattelit laittaa, uudemmat rauta vai jotku alsat? Kyl niit mäntii voi löytyäkin jos joku jättänyt talteen, mul esimerkiks oli setti 383 HP tasapäämäntiä STD veiveineen ja hyviä, mut ne meni jonnekin. Oisko Pepelle vai Veskulle, en tiedä käyttikö. Mut mun mielestä on vähän päätöntä laittaa uudet männät vähänkin kuluneisiin pyttyihin. Ne tuppaa kulumaan enempi pysähtymiskohdissaan etenkin yläkuolokohdassa ja ne pytyt ei oo välttämäti pyöreitä eikä suoria. Sit jos toisissa männissä on renkaat vähän eri korkeudella, niin ei se kovin vakaata menoo ole. Tietty jos hoonauksessa oikeella hoonilla saa kaikki jäljet veke pytyistä ja mäntä-sylinterivälys säilyy vielä sallitussa ni mikä ettei.

    Se orkkis 2x4 imusarja, ei siihen mitenkään sen kummemmin tarvi suhtautua, ei oo mitään huippudisainia. Eli ihan samaan tahtiin kuin millä tahansa vakioimarilla. Pakosarjat tietty pitä myös huomioida, ne vaikuttaa ehkä enempikin. Jos vakio valut, ni ei kauheesti kantsi nokkaa laittaa.
     
  2. kingsway

    kingsway Gearhead

    Onhan ne pytyt varmasti kuluneet, vanha kone. Hyvä jos hoonauksella menee. Kone on kampiakselia vaille purettu, mutta en ole vielä mitannut. Tänä iltana tietää paremmin.

    Imusarja jää lähinnä ulkonäkösyistä. Sillä tästä saa yhenlaisen 350GC Look-A-Liken.
    Alukannet käy, saahan ne maalattua.
    Pakosarjapuolta en ole miettinyt. Ehkä peltisarjoissa voisin ulkonäön kustannuksella joustaa.

    Oikeastaan tuo sylinterien mittaus määrittelee miten edetä. Jos on poraus edessä, niin ehkäpä sitten panostan enempi sisuskaluihin. Muussa tapauksessa on tarkoitus selvitä pääasiassa bolt-on virityksillä.
     
  3. kingsway

    kingsway Gearhead

    Ja niinhän siinä kävi, että porailuksi menee.
    Nythän tässä voi tehä vaikka mitä.
     
  4. DD6

    DD6 Gearhead

    Enpä ihmettele enää, miksi jäähallin kaukalon seinään tuli startissa kaksi mustaa läikkää.
     
    Herje tykkää tästä.
  5. Herje

    Herje Double Gearhead

    Nythän sen vois vaikka stroukata.;)
     

Kerro tästä muillekin!