Mopar 7 1/4:n rattaista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja JuTi-racing, 5.1.2008.

  1. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Kertokeepa arvon tietäjät, onkos moparin 7varttisessa lukottomassa ja kartiolukollisessa tasauspyörästön tappi ja - rattaat samat? Entäpä onko kaikissa mopar perämalleissa omat tasauspyörästän rattaat ja akseli?

    Tosta omasta 7 1/4:sta kartiolukko perästä on pikkurattaat ja tappi kaput ja pitäis ruveta hommailemaan ehjiä.

    Ja jos jollain moisia rattaita ja tappia tai koko tasauspyörästöä olisi myytäväksi asti ottaisin vinkkiä mielellään vastaan..
     
  2. rt68

    rt68 1st gear

    Ei käy lukkomurikkaan lukottoman tappi eikä pyörät. Lukollisessa ohuempi tappi sekä pienemmät pyörät. Joskus aikoinaan sovittelin kyllä laikalla ja sorvilla nuo pikkurattaat ja sorvasin jostain Volvon kuorma-auton kannenpultista sopivan ristitapin sekä migillä täyttelin kartioita ja kyllä se hyvin kesti 225:sen hirvittävät voimat. :rotfl:
    Kysäsehän muuten Hartolasta Koskisen Karilta levylukkoa siihen. Muutama vuosi sitten kun kävin Koskisen varastolla niin näin purettuna tuollaisen 7 1/4 levylukon, olisi paljon viisaampi lukko kuin tuo kartio.
     
  3. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear

  4. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Komee lukko. Varmaan sellainen tosi tarkat säädöt ja välykset vaativa, jotta toimii ? :odroll:
     
  5. Capri2000GT

    Capri2000GT 1st gear


    Joo toi oli semmonen race-mallin lukko, joka ei vaatinu kuin kovaa ajoa..
    Ei natissu eikä paukkunu :eek:
     
  6. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Kiitoksia vaan tiedosta, että rattaat omansa noissa perissä. Pitänee rimpauttaa tonne Koskiselle. Sinäänsä tarvetta lukolle mulla ei ole, kun ihan rauhallista "sunnuntaiköröttelyä" noi mun ajelut tulee ensikesänäkin olemaan tolla koupe valiantilla. Ja tuskin tulee niitä takarattaitakaan jauhatettua.

    " Sehan syö renkaita " oli muistaakseni isänä kommentti noin 10v. sitten, kun tollaisia escortteihin turattiin..
     
  7. cuda69

    cuda69 Gearhead

    joo eikä tarvi jarrukamoja ku toiselle puolelle :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!