Mopar a-bodyjen "kiusaajat" eli pikkukakkoset yms

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja B.B.Chevy, 24.1.2011.

  1. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Mistä löytyy lisätietoa noista hyvinkään karkeloista? ja ylipäätään ens kesän kisoista?
     
  2. mafo

    mafo 3rd gear

    venttiilijouset kai on suurin ongelma nykyään, mutta ei näitten kans tiedä , kyllä 6000 rpm isolohkokin joskus hajoaa...

    jos haluaisi ajaa oikein lujaa voisi hankkia pro stock hemi... niitä annetaan melkein ilmaiseksi nykyään :rotfl:

    en tiedä paljonko olis hommaa saada toimimaan turbiinin kans ja kuinka kapea teho alue niissä on mutta 1350 hp kuullostaa miehekkäältä

    [​IMG]

    tai tietysti pikkulohko p5 kansilla ,maksaa vaan tuplasti :poff:

    [​IMG]
     
  3. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

  4. mafo

    mafo 3rd gear

    piruttain kysyin viime talvena paljonko maksais nickensilla vastaava...400 cid/1080 hp, lupasi alle 60 000... :odroll:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ihanan halpaa :poff:
    Ja siihen sit riittävän vahvat lootat, turbiinit ja muut voimansiirron muutokset päälle niin ei tarvis kotona kenenkään haaveilla ruokapöydässä muusta kuin kaurapuurosta ennen vuotta 2050 tai jotain :rotfl:
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead

    Niin, totta. Ei taida tänä päivänäkään löytyä vielä kaupan hyllyltä venttiileitä pneumaattisin jousin :eek: Tuosta oli puhetta jo joku vuosi sitten, kun eräällä Comppikuskilla oli pieniä ongelmia jousten kanssa...

    Hullua, että vieläkin vedellään giganttisilla jousipaineilla ja katkenneilla venttiileillä, kun tekniikka on ollut tuohon olemassa jo vuosia, muttei ole kukaan jaksanut tuotteistaa. Jotain hankaluuksia tuossa vissiin sitten lienee, mutta äkkiseltään tuntuis aika simppeliltä moinen viritys rakentaa. Luulis, että olisi myös kysyntää jos firma X noita myisi järkihintaan ja vaikka luokitettuna 15 krpm:lle ja siitä ylöspäin takuun kanssa.

    [​IMG]

    Tuohon vielä typpipullo ja letkut joka venan kylkeen, sekä ISO varoitusvalo jos paine tippuu jonkun rajan alle, niin pitäs pysyä romut konehuoneessa vaikka joku pieni vuotokin sattuu.
     
  7. mafo

    mafo 3rd gear

  8. Jza

    Jza Double Gearhead

    No mä luulen, että toi lausahdus: "Del West is proud to offer the only commercially available design and manufacturing team for pneumatic spring systems." -tarkoittaa sitä että se on myös ihan mielenkiintoisen hintainen pulju :rotfl:

    Ihme sinänsä, kun eipä noiden mitään rakettitekniikkaa luulis olevan. Kun miettii jotain kiisselin ruiskutuspumppua ja niiden toleransseja, niin eiköhän siinä yhdet vena"jouset" tekis jo sataan kertaan samalla energialla ja vaivalla.
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Vähän samasta kielis toikin:
    Del West system was first used by Brian Hart Engines in their F-1 engine

    Tosin toi Hart toimitti koneet vaan sellasille hiukka pienemmille F1 talleille kuten Jordan, Minardi ja Arrows joten mikä jottei normivarakas (lue: pers'aukinen :poff: ) täkäläinen Streetti-tiimikin vois alkaa niiden asiakkaaks :rotfl:
     
  10. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    ??
     
  11. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No vaikkapa tältä samalta sivulta vähän alempaa eli tuollahan on jotain kalenterin tapasta :
    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=209687

    Ja aina sit kisojen ollessa taas lähempänä niiden järkkääjien sivuilta eli Hyvinkäältä tuolta:
    http://nncgarage.com/
    Ja vaikkapa Kiikalasta sit tuolta:
    http://www.riversidecruisers.fi/

    Ja sit niistä sarjakilpailuista tietenkin FHRA:n sivuilta:
    http://www.fhra.fi/
    Ja West Coastista tuolta:
    http://www.sunrisecruisers.com/

    Pääsiskö noilla alkuun :wink:
     
  12. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Jep. Kiitos.
     
  13. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    paljon muuten maksaa osallistuminen esim hyvinkään kisoihin? ja onko autolla muita edellytyksiä kuin että on leimassa ja tieliikenne kelpoinen?
     
  14. dd64

    dd64 Gearhead

    osallistuminen kai parin kympin tienoilla ja streetmanissa kai jotain 5€/veto. Kyllä ne katastuksessa kattoo et jarrut toimii, vyöt on ja jonkunlainen ylivuotosäiliö jäähdytysnesteille ja huohotinletkut hyvä vetää johonkin purkkiin tai putsariin. Ei mitään mahdottomia.
     
  15. elcamino0365

    elcamino0365 3rd gear

    no ei se sit ainakaan hinnasta ole kiinni :D , ja siis katsoo että perus jutut on kunnossa. kiitti!
     
  16. sbc350

    sbc350 Gearhead

    hyvinkään streetslide on tosi mukava tapahtuma, ittekki ajanu monesti siellä. varmasti tänäkin vuonna mennään ajamaan pikkukoppasella gm:llä :wink:
     
  17. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Onko hyvinkään karkeloihin osallistumiseen muita vaateita, kypärä tms? Pitäs vaan saada autolle varttimailiaika haettua..
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kypärä, turvavyöt ja toimiva auto. Katsastettu ei tarvitse olla, kunhan näyttää katuautolta. Pitoa sensijaan ei ole minkäänlaista, joten ajallisesti toi on hakuammuntaa. Mä oon ajanu tuolla jotakuinkin sekunnin hitaampia aikoja kuin Alastarolla. Kokeilla toki kannattaa tuollakin, josko oikea kipinä syntyisi ja halu tulla isojen poikien sarjaan FHRAn kisoihin mukaan löytyisi. Siellä kun puitteet ja kalusto on vielä hiukan kehittyneempää :rotfl:
     
  19. dd64

    dd64 Gearhead

    Mut tuolla olot vastaa normi katuolosuhteita. Ja tuntuu nopeemmalta kun auto jaksaa vähän suddata ja rata on kapeempi...
     
  20. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Saiskohan sieltä joltain kypärän vedon ajaksi lainaan? Jos se kipinä ei sytykkään niin ei viittis yhtä kertaa varten hommata omaa..
     

Kerro tästä muillekin!