Mopar a-bodyjen "kiusaajat" eli pikkukakkoset yms

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja B.B.Chevy, 24.1.2011.

 1. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Mistä löytyy lisätietoa noista hyvinkään karkeloista? ja ylipäätään ens kesän kisoista?
   
 2. mafo

  mafo 3rd gear

  venttiilijouset kai on suurin ongelma nykyään, mutta ei näitten kans tiedä , kyllä 6000 rpm isolohkokin joskus hajoaa...

  jos haluaisi ajaa oikein lujaa voisi hankkia pro stock hemi... niitä annetaan melkein ilmaiseksi nykyään :rotfl:

  en tiedä paljonko olis hommaa saada toimimaan turbiinin kans ja kuinka kapea teho alue niissä on mutta 1350 hp kuullostaa miehekkäältä

  [​IMG]

  tai tietysti pikkulohko p5 kansilla ,maksaa vaan tuplasti :poff:

  [​IMG]
   
 3. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

 4. mafo

  mafo 3rd gear

  piruttain kysyin viime talvena paljonko maksais nickensilla vastaava...400 cid/1080 hp, lupasi alle 60 000... :odroll:
   
 5. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Ihanan halpaa :poff:
  Ja siihen sit riittävän vahvat lootat, turbiinit ja muut voimansiirron muutokset päälle niin ei tarvis kotona kenenkään haaveilla ruokapöydässä muusta kuin kaurapuurosta ennen vuotta 2050 tai jotain :rotfl:
   
 6. Jza

  Jza Gearhead

  Niin, totta. Ei taida tänä päivänäkään löytyä vielä kaupan hyllyltä venttiileitä pneumaattisin jousin :eek: Tuosta oli puhetta jo joku vuosi sitten, kun eräällä Comppikuskilla oli pieniä ongelmia jousten kanssa...

  Hullua, että vieläkin vedellään giganttisilla jousipaineilla ja katkenneilla venttiileillä, kun tekniikka on ollut tuohon olemassa jo vuosia, muttei ole kukaan jaksanut tuotteistaa. Jotain hankaluuksia tuossa vissiin sitten lienee, mutta äkkiseltään tuntuis aika simppeliltä moinen viritys rakentaa. Luulis, että olisi myös kysyntää jos firma X noita myisi järkihintaan ja vaikka luokitettuna 15 krpm:lle ja siitä ylöspäin takuun kanssa.

  [​IMG]

  Tuohon vielä typpipullo ja letkut joka venan kylkeen, sekä ISO varoitusvalo jos paine tippuu jonkun rajan alle, niin pitäs pysyä romut konehuoneessa vaikka joku pieni vuotokin sattuu.
   
 7. mafo

  mafo 3rd gear

 8. Jza

  Jza Gearhead

  No mä luulen, että toi lausahdus: "Del West is proud to offer the only commercially available design and manufacturing team for pneumatic spring systems." -tarkoittaa sitä että se on myös ihan mielenkiintoisen hintainen pulju :rotfl:

  Ihme sinänsä, kun eipä noiden mitään rakettitekniikkaa luulis olevan. Kun miettii jotain kiisselin ruiskutuspumppua ja niiden toleransseja, niin eiköhän siinä yhdet vena"jouset" tekis jo sataan kertaan samalla energialla ja vaivalla.
   
 9. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Vähän samasta kielis toikin:
  Del West system was first used by Brian Hart Engines in their F-1 engine

  Tosin toi Hart toimitti koneet vaan sellasille hiukka pienemmille F1 talleille kuten Jordan, Minardi ja Arrows joten mikä jottei normivarakas (lue: pers'aukinen :poff: ) täkäläinen Streetti-tiimikin vois alkaa niiden asiakkaaks :rotfl:
   
 10. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  ??
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  No vaikkapa tältä samalta sivulta vähän alempaa eli tuollahan on jotain kalenterin tapasta :
  http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=209687

  Ja aina sit kisojen ollessa taas lähempänä niiden järkkääjien sivuilta eli Hyvinkäältä tuolta:
  http://nncgarage.com/
  Ja vaikkapa Kiikalasta sit tuolta:
  http://www.riversidecruisers.fi/

  Ja sit niistä sarjakilpailuista tietenkin FHRA:n sivuilta:
  http://www.fhra.fi/
  Ja West Coastista tuolta:
  http://www.sunrisecruisers.com/

  Pääsiskö noilla alkuun :wink:
   
 12. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Jep. Kiitos.
   
 13. elcamino0365

  elcamino0365 3rd gear

  paljon muuten maksaa osallistuminen esim hyvinkään kisoihin? ja onko autolla muita edellytyksiä kuin että on leimassa ja tieliikenne kelpoinen?
   
 14. dd64

  dd64 3rd gear

  osallistuminen kai parin kympin tienoilla ja streetmanissa kai jotain 5€/veto. Kyllä ne katastuksessa kattoo et jarrut toimii, vyöt on ja jonkunlainen ylivuotosäiliö jäähdytysnesteille ja huohotinletkut hyvä vetää johonkin purkkiin tai putsariin. Ei mitään mahdottomia.
   
 15. elcamino0365

  elcamino0365 3rd gear

  no ei se sit ainakaan hinnasta ole kiinni :D , ja siis katsoo että perus jutut on kunnossa. kiitti!
   
 16. sbc350

  sbc350 Gearhead

  hyvinkään streetslide on tosi mukava tapahtuma, ittekki ajanu monesti siellä. varmasti tänäkin vuonna mennään ajamaan pikkukoppasella gm:llä :wink:
   
 17. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Onko hyvinkään karkeloihin osallistumiseen muita vaateita, kypärä tms? Pitäs vaan saada autolle varttimailiaika haettua..
   
 18. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Kypärä, turvavyöt ja toimiva auto. Katsastettu ei tarvitse olla, kunhan näyttää katuautolta. Pitoa sensijaan ei ole minkäänlaista, joten ajallisesti toi on hakuammuntaa. Mä oon ajanu tuolla jotakuinkin sekunnin hitaampia aikoja kuin Alastarolla. Kokeilla toki kannattaa tuollakin, josko oikea kipinä syntyisi ja halu tulla isojen poikien sarjaan FHRAn kisoihin mukaan löytyisi. Siellä kun puitteet ja kalusto on vielä hiukan kehittyneempää :rotfl:
   
 19. dd64

  dd64 3rd gear

  Mut tuolla olot vastaa normi katuolosuhteita. Ja tuntuu nopeemmalta kun auto jaksaa vähän suddata ja rata on kapeempi...
   
 20. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Saiskohan sieltä joltain kypärän vedon ajaksi lainaan? Jos se kipinä ei sytykkään niin ei viittis yhtä kertaa varten hommata omaa..
   

Kerro tästä muillekin!