Mopar B-body

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja JB, 9.12.2008.

  1. JB

    JB 1st gear

    73 b-koppaan tarvis lehtijousien etupäähän uudet puslat. onko kellään tietoa nuitten puslien koosta? tai siis, ongelma on lähinnä se että valmistajilta tuntuu puuttuvan 73vuosimalli listoista. 72 ja 74 vuosiin taas tarjotaan molempiin eri numerolla olevaa puslaa.. että kumpaankos se tämä sitten lasketaan?
    menikö tarpeeksi sekavaksi :odroll:
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Eikös 72:ssa ole pyöreä pusla ja '74:ssa soikea? Jos näin niin sitten sen mukaan kumpi sinun autossa on.
     
  3. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Eli riippuu siitä onko autossa ns "ISO" jousitus. Se tuli periaatteessa 1973, mut kattomalla auton alle toi selviää.
     
  4. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Jos etummainen pusla on pyöreä, niin kannattaa mitata sen halkaisija. Niitä on ollut kahdella eri halkaisijalla, nimellismitoiltaan 2,0" ja 1,5". Molempia löytyy polyuretaanisina, kumisena 1,5 tuumasta voi olla vaikeampi löytää.
     
  5. JB

    JB 1st gear

    Pyöreähän tuo on. pittää mitata tuo kun menee tallilla käymään. eiköhän näillä tiedoilla pärjää. kiitoksia.
     

Kerro tästä muillekin!