Mopar meet 2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja MOP69, 10.4.2020.

 1. MOP69

  MOP69 1st gear

  Moi Mopar väki ! Muistetaan Päivämäärä 13.6 silloin Loviisassa kesän 2020 Mopar meet. toivotaan ettei "rajoitukset" pilaa tätä. Vieläkin hyvä maku edellisestä Loviisan meetistä. Nyt asiallinen sää ulkona , nautitaan autoilusta ja hyvää kesän odotusta.
   
 2. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 3rd gear

  MOPAR MEET 2020 PERUTTU!

  Tiedote


  Finnish Mopar Association ry joutuu epävakaassa epidemiatilanteessa valitettavasti peruuttamaan kesäkuulle 13.6 suunnitellun Mopar Meet 2020.

  Päätöstä tapahtuman peruuttamisesta lykättiin mahdollisimman pitkälle jotta saimme reaaliaikaista tiedotetta valtakunnallisesti.

  Tapahtuman peruuttaminen on varsin ikävä mutta toivomme ymmärrystä päätökselle tässä tilanteessa.

  Helsingissä 25.4.2020

  Finnish Mopar Association ry

  Hallitus
   

Kerro tästä muillekin!