Mopar peltivanteeseen pillerikapseli

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja faikku66, 18.11.2023.

 1. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Hakusessa tuohon omaan Hudsoniin jotkut pillerikapselit.Vanteet Moparista,mutten haluaisi Mopar-kapselia.Sisäreikä n. 22cm.Vauxhall kapselit oli hieman liian pienet ja jotkut euro Voortin kapselit taas liian suuret.Tuleeko kellekkään mieleen missä härvelissä on toi kapselin reiän mitta sama kuin Mopar-kapselissa.
   
 2. tapsah

  tapsah 2nd gear

  paljon herald?
   
 3. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Näyttäisi olevan Heraldissa sisämitta 224 mm eli voisipa olla ihan ok.Kiitos vinkistä.
   
 4. Degenerated

  Degenerated Gearhead

  Pikkucorolla!
   
 5. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Jaa,pitääpä sanoa työkaverille että tuo Corollan kapselin koesovitukseen.
   
 6. JRD50

  JRD50 3rd gear

  Moron, itsellä on saman tyyppinen homma. Vanteet 60-luvun Moparit. Auto tosin myös Mopar. Etuvanteissa 3 pykälää, takavanteissa 4 pykälää. Löytyi Morris Minorin kapseli, jostakin 50-luvulta koska siinä ei ole M-kirjainta keskellä. Ja niin menee tämä kapseli sekä etu- että takavanteille että klopsahtaa. Kapseleita löytyi e-baysta sekä Englannista että Intiasta. Mitaksi ilmoittavat 8 3/4". Intialaiset ovat halvempia, laatu voi sitten olla "Intialaista".
   
 7. faikku66

  faikku66 Double Gearhead

  Tämä oli hyvä vinkki.
   

Kerro tästä muillekin!