Mopar sb A-body:n valupakosarjoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja JuTi-racing, 14.5.2007.

  1. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Käyneekö Early A-bodyn (mitä ne nyt onkaan vuosimalliltaan 64-66?) pikkulohkon valupakosarjat -71 a-bodyyn (duster)?

    Alkaa toi halpispeltisarjojen maavarattomuus ja säksätys tympimään ja pitäis alkaa etsimään valusarjat ko. katiskaan :-? .
     
  2. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Käy, mut ne on tehomielessä ehkä huonoimmat sarjat kaikista, ja ehkä kuitenkin "arvokkaammat" just noissa vanhoissa A-koppasissa, joihin taas ei sitten muut käy.
     
  3. JuTi-racing

    JuTi-racing Gearhead

    Kiitti tiedosta. En toki ensisijaisesti katsele noita vanhan kopan pakosarjoja, mut on kuitenkin hyvä tietää, jos sattuu semmoiset tulemaan vastaan.

    Joo ko. härveli on enenpi cruising kuin race tolla käytännössä vakiolla 318:lla, joten tehottomuutta on jo "ilmassa" nolla peltisarjollakin. Sitten joskus jos iskee taas tuo rimmausvimma, pitääpi tehdä ihan ite noin pakojarjat
     

Kerro tästä muillekin!