Mopar virranjakaja!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Polara, 7.6.2007.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Kiitos sille uskaliaalle harrastajalle, joka on joskus "virittänyt" Moparin pikkulohkon jakajaa. Oli oikee Race malli, isolla r:llä...
    Jonkun aikaa koneen kasaamisen jälkeen oon pähkäillyt outojen käynti-/veto-ongelmien kanssa. Tänään viimein, kun lyötiin kaverin kanssa viisaat päät yhteen, vika selvisi. Joku fiksu tehnyt pikkulohkon virranjakajasta toimivan version tuohon isolohkoon(440)! Siis kuka vaihtaa siihen sen pitemmän(?) akselin ja uskoo vielä tosissaan että se toimii!? Kyllähän se pyöri, mutta ei sitä oikein vetämään saanut. Kappas kun se ennakon säätö tapahtuu vähän väärään suuntaan...
    Ensin vitutti, mutta kävin tuossa pari koevetoa tekemässä, niin nyt ei meinaa saada tätä vittumaista virnettä pois naamalta... Ihan kiva 8)
     
  2. Ck

    Ck Gearhead

    Haha, Feel like professional. :rotfl:
     
  3. Polara

    Polara Gearhead

    Tarkennus: niin se jakaja oli jo siinä tuommosenaan kiinni, kun se auto tuli mulle. Eli sen on joku muu jo ennen minua virittänyt...
    rok rok
     
  4. Ck

    Ck Gearhead

    Joo, hokasin. Mutta melkosia ingenjöörejä ollu liikkeellä :poff:
     
  5. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Mut hyvä ku selvis. On se vaan outo homma miten kaks pölhöä ei huomaa tuollaista asiaa, vaikka olevinaan kaikki käyty läpi ja mietitty moneen kertaan.

    Lienee ollut liian uskomatonta ollakseen totta!
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    ei loppujen lopuks oo mikään mahdoton yhtälö että joku tollasen swapin tekee. samanlaisia ne on hyvinkin pitkälti. jos ei oo sillä koltiaisella ollut vertailu jakajaa niin ei välttämättä oo huomannut eroa siinä pyörimis suunnassa.

    mielenkiintoisia vikoja sitä teiltä löytyy :D
     
  7. Dartsan

    Dartsan Gearhead

    Eipä niitä aina tajua. Joskus laitoin 400 uuden kopan ja pyörijän. Vaihdoin johdot ja ladoin ne paikoilleen. Koppa olikin pikkulohkon ja pyörimisssuunta eri. Siitä katsoin sen nuolen mukaan johtojen suunnan. Ei oikein käyny. Siinä kerettiin vaihtaa kaasaria ja jakajaa ja vaikka sun mitä, mut kellekkään ei tullu mieleenkään et vois olla johdot väärin. Etenkin, kun moni ne tarkisti ja sit kaikki uskoi toisiaan, et oikein ne on. Olihan ne ihan oikein, mut väärään suuntaan vaan! :rotfl: Sitä sattuu!

    Mut olihan nuo Gothamin pikitiet saaneet sinne tänne uutta väriä, kun tänään kävin ajelemassa!
     

Kerro tästä muillekin!