Moparia huutokaupalla! New yorker ja monaco! Lähtö hinta 5900€

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Rotten, 13.9.2019 klo 23:30.

 1. Rotten

  Rotten Gearhead

  Pyöritelty pitkään myyn en myy, en myy myyn!
  Nyt tällä hetkellä on rasitteena miulla tuossa, ei aikaa eikä rahaa, monta hellaa tulessa ja kynttilät palaa jo molemmista päistä ja keskeltä! Ja edelliset selitykset, ei motivaatiota!

  Naapuri oli ostaa monacoo, käytettiin pari kk sit katsastus asemalla, valot, tiesin, joku häikkä, polttaa sisä valoa, mut ei ajo valoja, taka jarrut otti dynossa 1,5 mut hyyty, ei ottanut mitään! Tyylikäs matta musta punaisella katolla!
  [​IMG]
  318 904 merkkailee, jos ei tiiveste hommii jaksa tehdä, nii muistaa listä litkuja, laitetaan tälle 2000€ lähtö? Vähän vajaa euron kilo?!
  Jorkkeri silverallo customi chopannut kattoo 10cm alas stroukannut 440 493, alkaa olee oikee moottori?? Ei merkkaa
  Vikaa vissiin, sytkä poksi tai virtalukon pohja? Sähköt toimii mut ei avaimella starttaa!?? Taka jarrut tais ottaa itteensä? Jumissa? Etujarrut ookoo rempattu, laatikko 727 siftkittii laitettu, perä vaihdettu, välityksiä ja moottrin kokoonpanoja muista, kaikki hävis facebookin kautta, kun hävisin sieltä itse! (Messenger) mut hinta 4000€
  Varmaan ite maksanut vitusti tonneja liikaa, en ees viitti sanoo, mut yli kympin mentiin yhteensä! Tingi tuosta 6k saat keski sormee, eli säästetään molempien aikaa!
  Nii yorkkeri, tyylikäs matta musta, katosta lähtenyt maalia, vm 74, keula 77 minkä muutin, kun en tykännyt ritilöistä?
  [​IMG]

  [​IMG]

  Eli huutokauppa meinigillä, ilman hintti hinta varauksua, yks huuto, nuo lähtee 6k pihalta, sitova tarjous tähän ketjuun, 27 pvä tätä armon vuotta ja kuukautta loppuu klo 18:00 foorumin kellon mukaan, korkein tarjous voittaa! 100 euron ensi korotus (saadaan se 6k, sen jälkeen 50€ minimi, ei mitään euron tai kahden paskaa,)
  Huudat ja maksat, saat rautaa lähes puol tonnia! Huudat ja et maksa, saat nyrkkiä! Ei kujeita ei mitään! Soita ja kysy 0407554984, kerron kaikki mitä tiiän, autot sijaitsee joutseno, maksu tapahtuu voittavan huudon jälkeen kahdessa päivässä, ja autot haettava kahden viikon sisällä! Saa tulla paikan päälle potkii renkaita ym kysellä saa lisää, ed numerosta!
  Miks myyn???
  Pari juttuu meni vituiks, ja tällä hetkellä prioriteetti ykkönen on mökki! Ja perintö asiat meni vituiks, sekä et maansiirto ja lupa jutut ookkaan niin niks naks muutaman tonnin juttuja (5k ei riitä)
  Jos et tartte molempia, puhu kaveri ympäri ja maksakoot osansa?!

  Noh jos tos tärkeimmät!? Kysyä saa, vastaan kyl, tekniikasta en!
  0407554984
  Simo Martikainen
   
  TuomoK, Gary Grand, Mokaman ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Rotten

  Rotten Gearhead

  Hirveesti jaksa kehua haukkua tuohon hintaan, enkä lähde kiillottaa ja punaamaan! Molemmissa tekemistä, edellä mainitut viat, ja halutessaan sen jälkeen ei mitään tai vitusti, jos näyttelyyn meinaat viedä tai entisöidä alkuperäiseen!
  Renkaat molemmissa hyvät!! Sisustassa tekemistä, monacossa penkinpäälliset tehty.
  Kuvia lisää halukkaille watsappiin!

  Edittiä; loistavat valinnat ym urpoilurahojen kanssa!
  [​IMG]
  Miul tuli elämä maksaa sen verran, ettei oo varaa ajella kivoilla autoilla
   
  Muokattu: 14.9.2019 klo 16:34
 3. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Hmmm. Jos Jorkkerista tekis kiiltävän showstopperin...
   

Kerro tästä muillekin!