Moparien Ylistys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Ruumis, 23.9.2005.

  1. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    mitenkä on mahdollista että kaikilla osakauppiailla on hyllyt täynnä seevun osia muttei ollenkaan niin paljoa moparitavaraa? nokun moparit on niin pashoja että ne varaosatkin on käytetty loppuun ajat sitten, kun taas seevun osia tahtoo jäädä hyllyyn kun ne ei särjy ikinä.
    nimim. parsan ja seevun omistaja.. :poff:
     
  2. sepi 74

    sepi 74 1st gear

    Vai onko se niin ettei kannata pitää isoo varastoo ettei tuu varasto tappioo ja pitää nää varmat myytävät hyllyssä...... 8)
     
  3. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  4. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Tärkeä thread.
    Asian voi myös ratkaista laittamalla ylivoimaista modernia GM-tekniikkaa vanhaan MoParin reuhkaan.
     
  5. Ratkaisin asian hommaamalla Packardin. Kaikki GM:mät ja MoParit voi nyt KRP:n iloksi panna paaliin. Silti MoPar on Parsa.
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl:

    Tuleekos muuten Dartista Monaco jos oikeen yrittää?

    Siis parsahan on parasta mitä tuolla voipi kasvattaa...

    Eli ooppeleillä ym. ihmeellisillä vekottimilla ei oo tonne asiaa, ainoastaan MoParilla.
     
  7. 660

    660 1st gear

    no ei noi mopsit ny niin huonoja oo, darraan on tullu jo 8000km ilman ongelimia (koputetaan puuta) :rotfl:
     
  8. merc

    merc Gearhead

    Niin tai Packardin jossa on moparin tekniikka :poff:
     
  9. dartvader

    dartvader 1st gear

    5 viikkoo... still running... 8)
     
  10. Jome

    Jome Gearhead

    Käyttiksenä on ny ollu jokasen konsernin tuotteita, Voorti oli epävarmin ja kallis huoltaa (varaosat kalliita), GM halvat osat ja ajoin sillä Tampere-Sevettijärvi-Tampere kaks kertaa viime kesänä (yht. n. 5000km) ilman ongelmia. Moparista en sano viä mitään, mutta ihan OK laite tuntuis olevan. Harrastepuolella kallistun GM:n puoleen, niinkun seuraavan käyttiksenkin kanssa.
     
  11. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    joo ittellä on ollu enimmäkseen gm:ää jotka on ollu oikeen hyviä käyttelypelejä,nyt ajelen dodge ramvan b250 vm.90 ja tuntuis olevan mainio peli kyllä,en oo geeämmää enkä moparia vastaan pikemminki päinvastoin V8 pitää olla!ja ISO EI eurolle!PRKL!
     
  12. human62

    human62 1st gear

    Mopareita on niin paljon hajonnut tien poskeen että "moottorin osia pitkin ajoradan reunaa"=mopar eli varaosat saa tienposkesta :lol:

    Autona Chevy on sellainen ettei sitä tarvii täällä ylistää, ei yksinkertaisesti ole mitään mainittavaa.
    Chevyllä on aina käynyt niinkuin "moparin alistus" :poff:

    kulkuneuvona Mopar on ihan ok,(ylistän sitä nyt ettei kaikki moparistit masennu) :D :D :D
     
  13. mopar-mikko

    mopar-mikko Gearhead

    Jo viidettä vuotta sama dart jokapäiväisessä ajossa, eikä oo juuri vikoja ollut. Matkaa on kertyny joku 40000 km. Kyllä vanhat raudat kestää :D
     
  14. napa

    napa 3rd gear

    GM on kuulemma menossa konkurssiin :eek:
     
  15. human62

    human62 1st gear

    Ai niin tuli toisaalla jo todettua että:
    mopareilla ei voi ajaa kuin päivällä kun ei toimi sähköt
    Fordeilla ei voi ajaa sateisina päivinä, sateella aina käyntivikoja
    Chevyillä ei voi ajaa kovin usein, kaikki tulee niin kateellisiksi
    :-?
     
  16. 660

    660 1st gear

    no taatusti menee jos se ostaa chryslerin :poff:
     
  17. iak

    iak Gearhead

    8) Ei kai mopareissa mitään "vikaa" sen kummemmin oo.itekki moparilla harrastuksen alotin.Siitä sitten viisastuneena (vitsi) siirryin GM:ään.Ei maar ,noi on niitä ikuisuuskymysyksiä joihin ei kai oo vastausta.Jotku tykkää äidistä,jotku tyttärestä.Jotku isästä(hyi helv...). :rotfl:
     
  18. Sagittarius

    Sagittarius 3rd gear

    Moparin osien myynti vois tän perusteella siirtää OD:n rompetorilta kauppatorille missä muutkin 'keräilytalouden' tuotteet kuten marjat ja sienet myydään :rotfl:

    Pitää kyllä moparia ylistää kun vaimo ajaa sellaisella; muuten hän laittaa jalat ristiin kesäksi :soosoo:
     
  19. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Minä ostin Moparin ensijenkiksi nimenomaan siksi, että halusin 70-lukulaisen, ja Mopareissa oli silloin vielä Cokis-pullotyyli tallella jos vertaa 70-luvun puolivälin laatikkomaisiin GM:iin. No joo, eihän tuolla ole juuri ajamaan päässyt kun lattian pintaruosteiden siistiminen vähän lipesi käsistä... Vaan säästyypä bensaa. Fanaattinen merkkiuskollisuus on itsensä pettämistä, joka merkiltä löytyy epäonnistuneita ja hyviä malleja. Tietysti jos johonkin merkkiin oppii, nurkkiin kerääntyy osaa ja oppii tyyppiviat niin onhan se aina helpompaa jatkaa samalla polulla.
     
  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Joo, siis voi vittu mä sanon! Ite oon mopar miehiä, mut en missään tapauksessa merkkifanaatikko. Mutta ku on ollu siitä fanaattisuudesta puhetta, niin ajattelin ottaa esimerkiksi erään Hutrin pertunmaalta... Vittu että kusipäisempää ukkoa saa varmasti hakea! Ei myynyt (pako)putkea mun (nykyään) ex-valluun, eikä edes appivanhempien 626:n matukkaan KU EI OO GM!!! Sit tää sama sankari toi kanadasta (muistaakseni) itelleen dodge pick-upin SRT V10:llä, ja on niin vitun kovaa jätkää sen kanssa! JA ON OLEVINAAN GM FANAATIKKO! Ite oon sitä mieltä, että kaikilla merkeillä on hienoja autoja, ja ei tulisi mieleenkään syrjiä muiden merkkien edustajia, mut tuollaiset edellämainitut pitäisi kyllä viedä saunan taakse... Ja arvaatte varmaan loput! 8)
     

Kerro tästä muillekin!