Moparin bensatankkiin pick-up?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Belvedereman, 15.4.2008.

 1. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Tarvitsisi saada tuohon Belvedereen vähän isompi lähtö tuonne bensatankille. Niitähän saa uusiakin 5/16", 3/8" ja jopa 1/2" lähdöillä, mutta ajattelin kysyä saisiko siihen vanhaan sovellettua itse hieman isomman putkenpätkän jollain tapaa? Nykyinen on se 5/16" kokoinen malli (ilman paluuputken liitäntää) ja 3/8" olisi varmaankin syytä olla jottei vahingossakaan ahdista bensansaannin puolesta. Varsinkin kun juuri parhaillaan kiinnittelen uutta hieman entistä isompaa bensalinjaa auton alustaan kiinni. Se anturin kohon kiinnitys varmaan aiheuttaa haastetta jos sinne rupeaa uutta putkea kehittämään? Kenelläkään mitään vinkkiä tai kokemusta tämmöisestä operaatiosta?
   
 2. niklas_

  niklas_ 1st gear

  ei se kovin vaikeeta ois.
  poraat vaan isommat reiät ja teet samanlainen putki ku se vanha.

  sit vaan hitsaat anturiosa kiinni uuteen putkeen ja hitsaat /juotat putki kiinni. ( anturista kannattaa ottaa se muoviliuska pois kun hitsaat)

  uusi maksaa tällä dollarikurssilla about satasen.. laita toi myyntiin ja osta uusi rosterinen?
   
 3. Belvedereman

  Belvedereman 1st gear

  Pähkäiltäväksi jää se tämäkin. Tuo vanha toimii ihan ok ja anturikin on kunnossa joten ei siinä mielessä sitä viitsisi ruveta muuttelemaan kun uusiakin kerta saa. Mutta säästö se on pienikin säästö...
   
 4. mopster

  mopster Gearhead

  Mä laitoin 3/8 kuparista uuden putken ja juotin hopealla kiinni, ei mitenkään paha homma.
   

Kerro tästä muillekin!