Moparkuvia USA:n matkalta 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja 2x4bbl, 26.11.2009.

  1. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

  2. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Kiitos kuvista, en tosin ehtinyt vielä katsoa kaikkia... Jotenkin tekee aina pahaa nähdä ruosteettomia, suoria C-koppasia kasattuna päällekkäin jollakin purkaamon pahasella. :lol:

    Missä päin jenkkilää kävit?
     
  3. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Los Angeles - Phoenix - Las Vegas akselilla liikuttiin.
    Mopar at the Strip tapahtuma Vegasissa oli matkan pääkohde.
     
  4. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    tossa kun tuli tänä syksynä käytyä L.A:n tienoilla ja oltua siel pari viikkoa, kierreltiin monet auto tapahtumat ja ihmetystä herätti kun Mopareita liikkeellä yllättävän vähän. Kuvittelin että vähintään Challeja tai Chargereita tulee useempi näkösälle mutta yhden käden sormissa sai laskea.

    Chevyjä ja Fordeja pääosa.
     
  5. jakke ja sepi

    jakke ja sepi 2nd gear

    Pahaa teki ku romiskuvia katteli. Tuntuu että ne romut oli parempia millä suomes ajetaha.
     
  6. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Kiitti kuvista, mukavaa kateltavaa, harmittavan ehjiä projekteja romiksilla lojumassa, ja harvinaista tavaraakin vielä, toivottavasti joku pelastaa.
     
  7. 2x4bbl

    2x4bbl Gearhead

    Kiva kun on jotain iloa muillekkin noista otoksista, kuvia tuli otettua varmaan 500 kpl tolla reissulla, eikä millään jaksa ladata kaikkia tänne, mutta tossa on poimittuna ehkä parhaimmisto..
     
  8. Arttu78

    Arttu78 Gearhead

    Hienoja kuvia! Vaikka noita autoja mielummin näkis kadulla. Vanhat siipi mopet ja 60-70 luvun C- koppaiset kiinnostaa aina :D Olin 2 vuotta usassa ja tavan katukuvassa näkee vanhaa kalustoa tosi vähän muutenkin. Romiksilla on paljon ja ihmisten talleissa, sitten noissa tapahtumissa ne kaivetaan esiin.
     

Kerro tästä muillekin!