Moscow Open...voi voi...Supraa ja Bemmii

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja 440, 15.2.2013.

  1. 440

    440 Gearhead

  2. peltsi

    peltsi Gearhead

    ladalla 15 sekkaa vartti... muistaisin että suomessa olis ainakin mossella ajettu hiukan lujempaa :D
    Toinen video taisi olla käpistelty
     
  3. zejk

    zejk 1st gear

    Eiköhän ne jaappanista nykyään tule ne ripeimmät ja toimivimmat pelit...
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Kiihdytyshommissa ne ei oikein vielä pärjää. Joitain kovia euroautojahan on nähty mut kyllä siinä hommassa valtikka on yhä ameriikan veekaseilla.
    Ja tulee luultavimmin pysymäänkin :wink:
     
  5. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Otsikko hieman harhaanjohtava. Näyttäs firma olevan Valko-Venäjältä.
     
  6. JariV

    JariV 2nd gear

    Niin no, eiköhän toi vanhojen veekasien menestys johdu enimmäkseen siitä, että Amerikan kattojärjestöt on rakentaneet kaikki luokat tuon tekniikan päälle pitkältikin.
    Jos esimerkkinä Otetaan Plymouth VIP ja joku neljä kertaa pienempi nelivenamotti ahtimineen niin se aikojen ero vartilla on aika vähäinen.

    Moniventtiilikansilla ja ahtimilla saa paljon hyötyä kuten tiedetään. Myöskin Diesel-tekniikka on mennyt todella huimasti eteenpäin. Teknisestihän nää vanhat motit on aika poloisia, mutta koko jenkkien jälkimarkkinointiarsenaali kanssa jyllää tätä eteenpäin. Eikä siinä mitään, saa jyllätäkkin, kiva näitä soittimia on kuunnella. Itse mä näkisin, että kilpatouhuissa jos kovaa pitää päästä niin vapaastihengittävien moottoreiden aika on mennyt ohi jo ajat sitten. Luulisin että näin se on kiihtyämisessä. Rata-ajo on taas niin paljon vaativampaa että siellä pätee aivan eri säännöt.
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Totta. Niin kuin tämä tojo.

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!