Moss-europella hyvä tarjous 5.1 - 16.2.2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'M.G. Car Club of Finland ry', aloittaja Minilite, 7.1.2009.

 1. Minilite

  Minilite 1st gear

  Eihän Moss tunnetusti ole halvin vaihtoehto, mutta niillä on hyvä tarjous jos tilaa 149 GBP alv0% arvosta tavaraa otsikon välisellä ajalla niin RAHTI ILMAINEN.
  Taitaa olla niin ettei koske koneita, vaihdelaatikoita ja kokonaisia bodyshellejä.

  Itse tilasin eilen Hardtopin Spriteen ja paljon muuta pikku roinaa. Tuo katto olis jäänyt muuten hommaamatta.

  Lisäksi punta on nyt todella halpa!
   
 2. 75b

  75b 3rd gear

  Varmistitko, että tarjous todella koskee myös Suomeen tilattavia osia? Itse kerran kysyin asiaa tällaisen vastaavan tarjouksen aikana, eikä ainakaan silloin tarjous valitettavasti koskenut overseas-tilauksia.
   
 3. Minilite

  Minilite 1st gear

  aikaisemmissa Mossin vastaavissa tarjouksissa Suomea ei taidettu lukea "Near Europe" maihin, nyt meidätkin on kelpuutettu tähän ryhmään.

  Mossilta piti aina aikaisemmin kysyä rahtikulut ennen tilauksen vahvistamista, muuten veloittivat ihan miten sattuu vaikka oli kysymys pienistäkin nippeleistä.

  No, nykyisinhän heidänkin verkkokauppa on jo kehittynyt niin paljon että rahtikulut näkee samantien tehdessään tilausta, todellakin oli siellä Shipping charge and handling FREE.

  Kuitenkin koska olen arka nyhverö enkä tosimies vahvistin asian vielä myös sähköpostilla ennen tilaustani

  http://www.moss-europe.co.uk/graphics/u ... ebLink.jpg
   
 4. 75b

  75b 3rd gear

  Ok, nyt tuokin asia lienee sitten kunnossa. Toisaalta, Mossin hinnoittelu on joskus aika rankkaa, eli rahtiedusta huolimatta hintaa voi kertyä. Esimerkkinä vaan itseäni kiinnostavat MGB:n Sebring-etu -ja takapalat: Mossilla £83.15 ja £46.93, kun taas MGB Hivellä £52.50 ja £39.50. Samoin Mossilla näyttää late-mallin Midgetin hardtop olevan £362, kun taas MGB Hive tarjoaa yleisesti Midgetin hardtoppia hintaan £295. Tuskin laadussakaan paljon eroja on, koska ainakin Hiven sisustan osat olivat ihan ok.
   
 5. Minilite

  Minilite 1st gear

  onhan tuo hardtop muutaman euron halvempi, mutta sillä erotuksella ei tule suomeen....(+ ne muut rojut tälläkertaa)

  ja on varmasti works tyylinen eikä mikään bubblebeamer delux malli

  http://www.moss-europe.co.uk/Shop/ViewP ... exID=11844

  halvalla jos himoitsee kattelee e-baysta... töksähtää vaan AINA rahtiin, eli tuppa jäämään haaveilu asteelle, eikä pelkästään yksityisten ilmoituksissä

  Moss on yleensä hinnakas sitä ei käy kieltäminen, joskin on myös poikkeuksia
   

Kerro tästä muillekin!