Motonetin ISO-liittimet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja simeoni, 16.1.2012.

 1. simeoni

  simeoni Gearhead

  Perhana, käyttökiuluun meinasin laittaa soittimen kiinni ja kävin ostamassa Mätänetistä soitinkohtaisen liittimen+autokohtaisen ISO-liittimen. Toiveekkaana asentamaan ja kas, soitin ei sano mitään. Mittailin liittimistä että jännite tulee oikaan paikkaan mutta ei vaan tapahdu mitään. No, heiluttelemalla sain hetkeksi eloa soittimeen mutta kohta taas pimeni. Eli vika tuntuis olevan liittimessä joka tulee soittimen persiiseen, tai soittimessa. Onko kokemusta aiheesta???
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Motonetin autokohtaset liittimet ei oo kovin usein toiminu hyvin vaikka kuinka renklais ja venklais. Siinä oma kokemus.
   
 3. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Vähän vastaavaa ongelmaa on omassakin autossa: Välillä joutuu soittimen vetämään ulos ja nitkuttelemaan liittimiä, että kaikki kajarit on taas mukana.. :argue:
   
 4. niclas

  niclas 3rd gear

  Itselläni ainakin toimi 740 Vulvassa loistavasti, kunhan vähän eka modaili. Voi olla että ISO-liittimiä tulee Motonettiinkin monelta eri tukkurilta, joten laatu ei välttämättä ole kauhean tasaista...
   
 5. simeoni

  simeoni Gearhead

  Motonetin liitin?
   
 6. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Jees, itse kävin hakemassa hyllystä. :wc:
  Pajeron/Sonyn väliin käypänen..
   
 7. cb125twin

  cb125twin Double Gearhead

  saisko pioneerin mankan ja sonyn cd boxin väliin jonku adapterin?
   
 8. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Ei taida Pioneer ja Sony keskenään jutella.
  Pioneer ja Denon taitaa toisiaan ymmärtää.
   
 9. simeoni

  simeoni Gearhead

  No nyt toimii, löysin sittenkin soittimen alkuperäisen liittimen. Tosin kaiuttimen johdot oli pätkitty edellisessä asenuksessa mutta kutistejatkoilla siitä selvittiin. Eli Motonetin soitinkohtainen liitin oli paska... :mad:
   

Kerro tästä muillekin!