Motopark 12-13.8 D-luokka

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja mjaa, 7.7.2006.

 1. mjaa

  mjaa 1st gear

  Nyt kaikki D-ryhmäläiset viivalle että saadaan vähintään se 5 kilpailijaa. Valmistuuko VIP jo Motoparkkiin vaparina? Ite tuun Rancherolla kyllä ajamaan jos saan laatikon kuntoon (tai kun saan), osat tilattu yms...
  Maanantaina pitäs laittaa ilmoittautumis laput vetämään. Laita Luigi comaro kuntooon :rotfl:
   
 2. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Camaro on jo kunnossa ja Novakin taitaa viivalle tonne päätyä, kunhan vaan löydetään siihen kuski. Sari ei itse ehdi tonne ajamaan kaverinsa häiden vuoksi joten täytyy vähän soitelle pojille, kukashan tommosta haluaisi ajaa, jos Jussikin ajaa Vippiä. Vapaaehtoisia :lol:
   
 3. kime2

  kime2 Gearhead

  Mahtaa niitä ajaja halukkaita olla riesaksi asti :D
   
 4. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Joo, kalajoelle ei tarvi lähteä ja ens viikolla selviää voiko tonne motoparkkiinkaan lähteä. Olishan se ollu kiva selvittää kuinka kovaa väljällä 8 puristeisella koneella voi päästä. Kaasarivika rajattu kaasarin runkoon, koska kaivoin romukopasta 600:n holleyn rungon, johon istutin 750:stä loput osat, niin nyt se toimii (ehkä kuiteskin liian pieni).
  Maali tohon rotiskoon nyt täytyis ainakin saada, että sillä viittii lähteä (ei sitä vinoilua viitti toistamiseen kuunnella).
  DS 301
   
 5. kime2

  kime2 Gearhead

  Tervetuloa vaan kalajoelle mopuristi kisaamaan,vaikka vähän alamittaisellakin kaasarilla!
   
 6. RAAKA

  RAAKA 1st gear

  Ei värillä väliä vaan kuka eka :wink:
   
 7. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Mopuristi hei ! Niinku Nitro-natikoissa puhuttiin, löytyy mulla tossa hyllyssä yksi 850 DB-kaasari, jonka voin kyllä lainata sulle siellä kisoissa, jos ajaminen on siitä kiinni. Paa vaan YVtä tai soita 0440727454, niin otan ton mukaan.

  Ehdottomasti tervetuloa mukaan :rotfl:
   
 8. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Itseasiassa tossa on 2-3 ehdokasta, jotka on halukkaita tota kokeilemaan, mutta katotaan nyt sitten miten äijien käy kun tosipaikka tulee :eek:
   
 9. kime2

  kime2 Gearhead

  Niin,saattaahan joku tosipaikan tullen jänistääkin :wink: Oikea/hieno asenne sinulla ainakin tuntuu olevan,kun tarjoat kilpuriasi toisten ajettavaksi kun oma kuskisi on estynyt! Itsellänikin on haaveena ollut päästä ajamaan joskus jonkinlaisella kalustolla tuonne oikeisiin kisoihin,vaikka sitten vuokra laitteellakin ja varmaan näin on monella muullakin!
   
 10. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Joo, otan kyllä yhteyttä jos tarvetta tulee. Kiitoksia jo etukäteen.
   
 11. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Heh, heh kyllä sillä on. Auton pitäisi olla esittelykelpoinen ja kuulemma väärin muita kohtaan jos tommoisen laskee radalle :D No eipä tietysti katsuri tosissaan ollut, mutta tunnin yöunien jälkeen meinas alkaa kypsyttämään.
   
 12. Tea

  Tea 1st gear

  Mun mielestä toi on just rok rok:) Siis ihan oikeesti eihän sillä oo väliä miltä se näyttää, paitsi tv-lähetyksissä tietty mut niiden näkyvyyshän katuvessojen osalta on tunnettu.. Ja sitäpaitsi jotkut kaltaiseni muistavat 90-luvulta katuhaukan vessat, ei nekään olleet värillä aina viimestelty:)
  DS353
   
 13. kime2

  kime2 Gearhead

  Eihän ne olleet viimeistelty,mut mukavastihan ne kulki!
   
 14. mjaa

  mjaa 1st gear

  Kyllä ne katsurit sano mun Rancherostakin että maalia se kaipais ja löyty yhestä nivelestä välystä nimittäin pyyhkijän vivustosta :rotfl: Katsurit taitaa olla huumori miehiä. :D
   
 15. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  No nii, nyt mä sen tein viis minuuttia sitten eli ilmotin meitin pikupin (DS 367) elokuun Motoparkin kisaan :D Tosin auto ei oo vielä(kään) ihan kokonaan kasassa mut ei kai se oo niin oleellista, onhan tässä taas vielä kuukausi aikaa :rotfl:

  Mattamustaks vaan 8) Tosin me kyllä vähän hienosteltiin ja vetästiin pikuppi silloin maalausvaiheessa ihan oikein puolikiiltävällä mut sehän onkin enempi sellanen show kuin go auto :p

  ps. uupuukohan nyt tällä hetkellä vielä yhtä siitä viidestä vai olisko jo kasassa? Eli ilmeisesti Luigi, Tea, Mjaa ja me ainakin mut mites Mopeman/Vippi ja mahdollisesti joku muukin vielä (Käkö&Kieku)? Tai vaikka Luigi kakkonen eli Nova :wink: Vai olisko uusia urheita tulossa vielä loppukaudesta mukaan. . .
   
 16. ralli

  ralli 1st gear

  Vippi ilmottautu tänää,pari pikkuhommaa enää jäljellä.Luikin kekkosauto tullee henskin ajamana myös.
   
 17. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Hienova, sithän sinnekin on pikkuhiljaa ilmottautunu tarpeeks autoja jotta luokka ainakin ajetaan :D Meillä oma tän päivän tilanne on se ettei kone uudessa versiossaan oo vielä edes käydä ryskytellyt eikä uus lootakaan oo tietenkään vielä ollut kokeilussa mut tonne pitää sit se oma rottonenkin saada vaikka työntämällä ettei ihan koko kesä mee ohi. Että sitä pitääkin alkaa aina rakentamaan uudestaan just mukamas valmiiks saatua autoa :p
   
 18. Tea

  Tea 1st gear

  Siis joo, ilman muuta sinne JOS vaan säilyn jotenkuten järjissäni tai ilman lataamoreissua tuolta Viro-Mantorp matkalta... Siis "Matkalla hulluuteen".. erästä kirjan nimeä lainatakseni :rotfl:
  DS 353
  SST 809
  jne.. jne..
  Hyvä henski, onks toi juts niitä hommia että "ikinä en oon chevyllä ajanu ja nyt taas ajan"... :poff:
  (se ei ole myöskään juonut viinaa eikä polttanut tupakkaa)
   
 19. DS 325

  DS 325 Gearhead

  Joo Henski just soitti ja intoa täynnä ilmoitti ajavansa Novaa Motoparkissa. 8)
  Taitaa käydä samoin kun tolle Rallille joka ajaa tota samaa autoa Kalajoella, että vihdoinkin kaikki Parsalla menetetyt vuodet ovat takanapäin.

  Taitaa kohta olla Parsakalustoa tarpeettomana kaupan :rotfl:
   
 20. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  No kylläpäs on kaveria kiusattu jos siltä on ihan oikeesti jäänyt kaikki noi tossa mainitut elämän hauskat puolet kokematta ja on jo aika että ainakin toi autojuttu nyt sit korjaantuu :D
  Ja tässähän alkaa jo epäillä sitäkin että mikähän Mopemanin tilanne oikeesti on kun ei oo enää kirjotellu tänne? Onkohan vanha mestarikin kokenut valaistuksen ja sitä myöten ongelman OD:llä kun haluais vaihtaa nimimerkkiä mut joku näyttää varanneen jo Chevyman -nickin :poff: Tosin toi nimimerkin varaaminen näyttää tapahtuneen jo 09.11.2001 eikä kyseinen henkilö oo kirjottanut koko aikana kun 3 viestiä joten pitäsköhän alkaa tarkkailla josko siinä onkin varauduttu valaistumiseen jo hyvissä ajoin ja Chevymanin viestimäärä alkaakin kohta kasvamaan rajusti :lol:
   

Kerro tästä muillekin!