Msd 6al apua(tuo vitun boxi ei toimi)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jukka63, 16.5.2009.

 1. jukka63

  jukka63 1st gear

  Niinpä,kyseinen vekotin ei toimi.Tässä on kaks vaihtoehtoo,se kuoli nokanvaihdon aikana kun vedin muutaman pisteen migillä.Akunkengät oli irti,eihän siihen pitäis kuolla.Toinen,käyttötunnit tuli täyteen,just silloin kun pitäis päästä ajelemaan :cry: Aika omituista :eek:
   
 2. tha022

  tha022 Gearhead

  Ei se hitsauksesta hajoo, ainaakaan AL6 ei hajonnut.
  Kato et maat on kunnolla kiinni.
  Tuleeko heräte virta (ohut punanen)
  Tuleeko pää virta (paksu punanen)
  Mulla "kuoli" boxi liian ohueen virta johtoon kun heitin paksumman johdon niin johan heräs henkiin taas.
  Ei riittänyt startin aikana virta boxille niin tuo käyntiin lähtenyt.
   
 3. jukka63

  jukka63 1st gear

  Jep,täähän on mysteeri.Nokanvaihdon yhteydessä ei paljon noita naruja irroiteltu.Taisin vissiin irroittaa puolan piuhat,kun olin sijoittanut puolan omasta mielestä fiksuun paikkaan.Mit vittua on tapahtunut.3 pointti,onko toi arka,jos jännite on vain 12.1 volttia.Toimiiko vekotin.Startti ainakin veivaa ihan ok.
   
 4. Fireball

  Fireball Gearhead

  Ei toimi MSD huonolla virralla, lataappa akku yön yli niin amusella hörisee jo. Noin vähän voltteja on murhaa MSDn kans kun ei siellä enää ampeereja ole.
   
 5. hervoletti

  hervoletti 3rd gear

  7 V pitäis vielä toimia ja 9-18v antaa täydet.?

  Sanoopi käyttöohje ala msdignition.

  Sulakkeet / liitokset kunnossa.?
   
 6. Fireball

  Fireball Gearhead

  No se on tässä tapauksessa aivan sama mitä myyntiguli lupaa, on sen verta monen vehkeen viat korjaantunu akku lataamalla. Ja aina MSD. Annan amputoida sen jäljelläkin olevan aivolohkoni jos yheksällä voltilla saatte MSD vetosen vehkeen sykkimään. Saattaa nipinnapin tossa karvan vajaa kahentoista kiemuroilla käyntiinkin lähtä, mutta ei kierrä eikä vedä.
   
 7. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Kas gummaa; akku lataukseen ja laite käydä rupsuttaa.
   
 8. herrakani

  herrakani 1st gear

  Kiitos muuten tästä threadista aloittajalle, itsellä oli maanantaina sama pulma.
   
 9. Smokend

  Smokend 3rd gear

  jeba tossa eilen laittelin ton msd 6420 kiinni ja samalla tuli vaihdettua muutakin mutta mutta jännite oli 11.9v ja ekalla se käyntiin lähti ja otti kanssa kierroksia ihan hyvin mutta sammui oikeastaan heti kun otin jalan pois kaasulta. annettiin sille virtaa ja lähti toisen kerran käyntiin mutta sama juttu kuoli kun koitin mennä jakajaa säätämään... enään se ei hörähtänyt vaan pyöritti iloisesti kokoajan että tarvii kanssa latailla tuo akku jossain
   
 10. tha022

  tha022 Gearhead

  MSD:n pitäis tärähtää käyntiin vielä 11V:llä mut alle sen niin voipi olla tuskaa.
  Todellisuus selviää kun mittaa msd:n päävirta piuhasta virran SAMALLA kun starttaa.

  Kuten aiemmin kirjoittelin niin liika ohkasen piuhan takia msd:n virta putos startti hetkellä 10.6 volttiin eikä lähtenyt käyntiin enää.
   
 11. Smokend

  Smokend 3rd gear

  Dodi nyt rokittaa mutta ei se pelkästään ton msd vika ollutkaan :oops:
  oli bensan paineet liian matalat sekä se tuttu vakio akku liian tyhjä... joskus kannattaisi todellakin kuunnella mitä sanotaan eikä lukea sitä foorumilta :poff:
   

Kerro tästä muillekin!