Muistaako joku; 90-luku, Dodge Monaco Kankaanpää Sävelänkatu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja TimoN, 7.3.2021.

 1. TimoN

  TimoN 3rd gear

  Niin, tällä asialla ei ole oikeastaan mitään käytännön merkitystä, eikä ehkäpä vastauksiakaan ole täällä tarjolla, mutta ajattelin, ettei kysyessä paljon mitään häviäkään.

  Nimittäin, asuin 80- ja 90-lukujen vaihteen maisemissa pikkupoikana Kankaanpään Myllymäessä ja siinä meidän lähellä Sävelänkadun varrella (sanoisin, että Sävelänkatu 11) oli pihassa musta jenkki, josta en silloin ymmärtänyt muuta kuin että siinä luki Dodge ja Monaco. Se oli pitkään liikkumatta, vaikkakin aina välillä sitä käynnistettiin ja kaasuteltiin. Jossain vaiheessa se siitä lähti ja näin sen useamman kerran torin lähellä olevalla parkkialueella ja sittemmin ei ole mitään havaintoa siitä. Aivan kuin rekisterin kirjaimet olisivat olleet NL, mutta sen saatan muistaa ihan väärinkin ja sitten on sellainen tuntuma, että se oli vanhempaa mallia kuin esim. -75. Eli joko fuselage -aikakautta tai vanhempi. Mutta en oikein tiedä, kun en silloin ymmärtänyt näistä yhtään mitään.

  Niin, se on jäänyt vaivaamaan, että mikähän auto se tarkemmin oli. Sattuisiko joku tietämään tai muistamaan, että mitä ikäluokkaa se oli, 2d vai 4d jne? Ja miksei hauska olisi tietää sen jatkovaiheistakin tietysti. Ihan vain tosiaan mielenkiinnosta kyselen.
   
 2. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  -74 vuosimallin Dodgeissa on/oli paljon NL alkusia rekkareita.
   
 3. TROOPER58

  TROOPER58 1st gear

  Moro, omistajan nimi oli Matti..sukunimeä en nyt muista..71 Monaco oli laite..ostin Matilta 67 Rebelin joka oli jäänyt kesken..sain sen katsastettua ja ajelin ympäri vuoden jokusen vuoden..ainoa auto minkä olen myynyt...
   
 4. TROOPER58

  TROOPER58 1st gear

  Jos en väärin muista niin Monaco oli 383 koneella..
   

Kerro tästä muillekin!