Muistaako kukaan Caminoa?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Camino'79, 21.4.2010.

 1. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Moro vaan kaikille!

  Eli alkaa tässä pikkuhiljaa vaivaamaan tuon oman auton historia, siitä kun en tiedä muuta kuin, että joskus ollut kuulema kiihdytyskäytössä?

  Tiedot: El Camino vm '79 (ilmeisesti kuitenkin varusteista ja rekisteröintipvm:stä päätellen jo '80 mallia?) entinen rekisterinumero NE-113, tuli mulle Hangosta -06 varustettuna 283:lla ja th-350:llä, värinä joku tummanruskea (metalliväri?) ja ilmeisesti orggisvärikin hyvin lähellä tuota silloista väriä, ainakin mitä pohjien teossa tuli maalikerroksia esiin.

  Keulalle vaihtuneet (omasta mielestäni) rumat tuplat pyöreät valot toteutettuna omien valojensa kehyksiin, rekisteriotteessa edelleen alkuperäisellä 231cid (buickin?) kutosella.

  perä on 10-bolt mallia tiukka lukko, ilmeisesti kiihdytysperuja? kilometrimittari löytyy joten lienee suomiauto? vaalea beige sisusta joka siisti kuin perkele halkeillutta kojelautaa lukuunottamatta ja ollut kuitenkin joskus lattiashifterillä koska lattiamatossa oli reikä ja kardaanitunnelia oli paikottu ko. kohdasta.

  kokeillaan nyt alkuusa näillä tiedoilla, että tunnistaako joku tehneensä jotain näistä muutoksista vakioon verrattuna tai muistaako kukaan edes omistaneensa tällaista?

  T:Juli

  ps. yv:näkin saa toki kirjoitella jossei uskalla sisäpiirintietouttaan jakaa kaikkien kesken :poff:
   
 2. spinneri

  spinneri Gearhead

  Se että auto on ensirekisteröity 1980 ei kerro sen vuosimallista välttämättä kovinkaan paljoa. Auto voi olla vaikka vuosimallia 1978 ... tai jopa vanhempi. Nykyautojen kohdalla törmätään usein tilanteeseen, jossa auton vuosimalli on vuoden tuoreempi mitä ensirekisteröinti antaa ymmärtää. Tämä johtuu siitä, että autojen vuosimallit vaihtuvat jo loppukesällä/syksyllä.

  Todellisen vuosimallin pystyt selvittämään VIN-numeron lisäksi Caminon(kin) kohdalla mm. ulkoisista eroista:
  • VIN-numeron 6. merkki kertoo vuosimallin. Jos se on autossasi "9", on Caminosi vuosimallia 1979. Jos taas "A", on auto vuosimallia 1980. "8" paljastaa puolestaan kyseessä olevan vuosimallin 1978 yksilö.
  • 1978-79 malleissa maski on hieman etuviisto, kun 1980-81 malleissa se on pystysuorassa. Lisäksi keulamerkki sijaitsee 1978-79 malleissa maskissa, kun 1980-81 malleissa se on pystyssä keulalla.

  Jos autosi on vuosimallia 1979, alkaa sen VIN-numero näin: 1W80A9...
  Jos taas vuosimallia 1980 näin: 1W80AA...

  Esitekuva 1979
  Esitekuva 1980


  El Camino Royal Knight '80 ex-omistaja

  Jari Sjöman
  Spinneri Magazine
   
 3. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  eli oikein olen päätellyt, sillä omassani tuo keulamerkki on juuri niinkuin tuossa 1980 mallissa, siinä päällä, tai no ei siinä enää tätä nykyä ole keulamerkkiä ollenkaan ;)

  mutta juu, jos joku siis muistaa ko. auton niin kertokaa toki lisää? :D
   
 4. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  hiljasta taitaa olla muistamisen laita...
   
 5. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  vanhat jäärät hoi! koittakaas laittaa harmaat aivosolut liikkeelle ja kertokaa juniorille auton historiaa? :D
   
 6. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

 7. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  maksullista maksullista :lol:

  ei vaan, kyllähän tuolta toki saisi tietoon (historiatiedoista?) esim. entiset omistajat jne. mutta eikö kukaan tosiaan muista nähneensä ko. autoa stripillä koskaan? :eek:
   
 8. Gear Banger

  Gear Banger Gearhead

  Moi!Tuntomerkkeihin sopiva camino majaili hangö street rodsien tallilla,samoihin aikoihin kun siellä itse olin.Siinä oli pikkulohko tunnelramilla.
  Tais seistä paikollaan ruudussaan ne vuodet,mikäli oikein muistan.
  Kysäseppäs tuolta lisää,http://streetrods.fi,ja laita vaikka kuva mukaan,niin voipi auttaa muistamisessa.
   
 9. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  Paljon mahdollista, että olisi sama auto, vaikkakaan tunnelramia ei autossa ollut mulle tullessaan, mutta kuulema melkoisella myllyllä oli aiemmin ollut, se, että liekkö ollut tuo sama 283:nen kuin mulle tullessa niin siitä en tiedä, ainakin hyvät oli höpinät siinä, mutta tuli sekin hävitettyä kun pelottelivatten isommat pojat osien kalleudella :lol: mutta kalliit ne on osat tuohon oldsin mosaankin :mad:

  mutta liekkö täällä muita ko. tallin jäseniä tai siellä käyneitä, jotka ko. laitteesta jotain muistaisivat? :D
   
 10. Camino'79

  Camino'79 Gearhead

  vieläkin etsitään tietäjiä :D
   

Kerro tästä muillekin!