Muistaako Rodderssit ....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja CandyBee, 3.9.2006.

 1. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  Muistaneeko kukaan Kuopijossa päin semmottista entistä kisabiiliä kun "coyote"(Gt dart ´65). Olisi kiva kuulla jotain historiatietoja, jos jollakulla muistuisi mielehen.

  Auton ylpeänä nykyisenä omistajana kyselen :pinup:
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  [​IMG]
  Onneksi olkoon! Ramin Dartti on ihan tuttu vekotin.
   
 3. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  8) Sama kaunokainen. Naisen hellässä hoivassa nyt. .


  (ei sillä että meno olisi yhtään hidastunut :rotfl: )  Ja kiitos Tupis yv:stä :wink:
   
 4. -31

  -31 Gearhead

  Se on tuo "Kojootti" tottunut stripin mittaaja. Olis siellä radalla tilaa uudelle naiskiihdyttelijälle, jos...
   
 5. supo

  supo Gearhead

  "Kojootti" ei kun takaisin radalle vaikka brakettia ajamaan!!!Onnea hyvästä ostoksesta.
   
 6. hot rod

  hot rod 1st gear

  Dartista on ollut esittely jossain V-8 Makasiinissa.
   
 7. toomass

  toomass 1st gear

  ramilla saattaa vielä löytyä hyllystä tunnelram ja riittävän kokoset holleyt päälle. pitkään piti ainakin varalla että jos vielä joku päivä...
   
 8. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  Juu vauhdin hurmassa täällä mennään :) ihastusta ja rakkautta oli tähän "pieneen petoon" ihan ensisilmäyksellä.

  Ei kyllä tarvitse paljon jäädä hankailemaan sunnuntai autoilijoiden peräpuskuriin :) Hankalampi vain noudattaa noita nopeusrajoituksia kun nyt kattellaan vaan tuota kierroslukumittaria( - noin niinkuin enimmäkseen ...)  Ja "Kisamuistoja kunnioittaen" näilläkin sivuilla pyörivä maalari maalailee jonnekin päin autoa vauhtiin pinkaisevan kojootin, eli jollakin lailla kojootti on vauhdissa edelleen.

  Eli hellässä huomassa on :)


  **Jos joltakulta sattuu joistain arkistoista löytymään ihan mitä vain kuvia, lehtijuttuja jne jne otan ilolla vastaan. Tarvittaessa myös maksan niistä.**
  Juttua kojootista on V8 numerossa 1/95, sen olen jo lahjakkaasti onnistunut saamaan hyppysiini.
   
 9. Kevin

  Kevin 1st gear

  Juu pari kesää koin kojootin kyytiä ja hyvin kulki.Vartille piti mennä tänä kesänä alastaroon, mutta Esteri tuli siskoineen kuvioihin, joten tuskin pitoa olisi löytynyt nimeksikään.

  Sitten iskikin siipihimo ja nyt olen plymoutin sohvaa kulutellut ahkerasti (59" savoy), candymimmi tietääkin tuon auton varmaan aika hyvin:)

  Kysy muuten Ramilta jos sattuis vaikka olemaan alkuperäinen kojootin sabluuna tallella, tai saahan sen vaikka nakke nakuttajasta skannaamalla :)

  Kiitos muuten candymimmi, osat tuli perille kortteineen päivineen.
  Plymmari on aika hyvässä iskussaan, eli kaikki toimii moitteetta pienen huoltotuokion jälkeen. Talvella sitten sisustaa ehkä orkkiksempaan suuntaan, mutta siitä sitten lisää.
   
 10. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  Kiits Kevin.....
  Jep.. Sori ne tikkarit, meidän jäppiset tunnusti kun löysin kirjahyllyyn piilotetut paperit. Ne muistaa kyllä teidät aina, ei kukaan muu osaa kummelia samalla tavalla :) ...ja meinasin kyllä laittaa teille alkukeitot mukaan, mut jos olis posti heitellyt ne rikki niin tiivisteistä ei olis varmaan säästynyt mitään..

  Hyvä fiilis on ollut täällä, paljon rakastettu kaveri pääsi hyvään kotiin ja siitä hyvä fiilis, toivottavasti sielläkin :)
  Ramille soittelin ja palaillaan asiaan, se kasailee mulle nipun osia ja sitten katsellaan kuinka ne saisi tänne etelään.

  Koitetaan mekin treffata jossain vaiheessa, viimeistään sit ensi kesänä ajellaan, täälläkin on satanut ihan koko ajan, ei ole ollut ajokelejä kun ei noilla takanakeilla saa kunnon tuntumaa kun niin paljon vettä tiellä :)

  Pidähän siekii mussukasta hyvää huolta (sitä pitää silitellä etulokarilta ja jutella somasti..kyllähän sie tiiät..) :wink:


  PS: Mä laitoinkin sulle mukaan joitain tulosteita jossa oli yks hyvännäkönen sisusta, se oli tosin siitä sport furystä muistaakseni, eli se valkonen-candyvihreillä tehosteilla..Sitä ite haaveilin silloin.
   
 11. Dartsan

  Dartsan Gearhead

  Ois pitäny ostaa kyllä sillon kun Rami tarjoili sitä kapakassa. Ei vaan inttipojalla ollut tuota valuuttaa ja 66 GT oli jo kotona odottelemassa. Tuo ois vaan ollu ehkä sata kertaa parempi, vaikka oman sortin legentahan se olj kuviokin. Joka muuten on taas liikenteessä!

  Vieläkös tuo Kojootti on Kuopiossa?
   
 12. CandyBee

  CandyBee Gearhead

  ei oo kuopijossa enää, täällä etelässä vietetään nyt harmonista yhteiseloa :)
   

Kerro tästä muillekin!