Muovin kromaaminen/metallointi; Vacmet Oy?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Medium Gorilla, 9.5.2006.

  1. Medium Gorilla

    Medium Gorilla Gearhead

    Oman entisöintiprojektin kanssa on ollut tapetilla muovisten ajovalonkehysten pinnoituksen uusiminen. V8-Magazine nro. 8/99 oli juttu muoviosien kromaamisesta ja otsikossa mainitussa firmasta.

    Kysymys siis kuuluukin että mikä lienee tilanne tänä päivänä? Sijainti, yhteystiedot ja tekevätkö yksityisasiakkaille? Googlella löytyy aika vaihtelevaa tietoa, ilmeisesti firman nimikin on päivittynyt Suomen Metalloinniksi.
     
  2. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Suomen metallointi nimisessä firmassa kromautin impalan lampunkehykset. Siis muoviset. tästä on jo aikaa 3-4 vuotta, firma oli silloin salossa mutta oisko sittemmin muuttanut rymättylään?
     
  3. RB-440

    RB-440 1st gear

    Ainakin netin mukaan VACMET on sama kuin Suomen Metallointi Oy Ab

    Kyselin samoja asioita jossain vaiheessa, ja ainakaan jenkkipuskureita eivät tee, kun ei mahdu uuniin tai mikä vehje sitten onkaan. Ilmeisesti muuta sälää saa teetettyä, mutta hinnoista ei ole mitään tietoa, en kysynyt, kun ei kerran olisi onnistunutkaan.
     
  4. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Joskus kyselin kaasareiden/ ahtimen kuoren pinnoitusta, 700 Mk / pari ja lämmön/ liuottimien kestävyys samaa sarjaa normaalin maalauksen kanssa. Pintaan ne niillä tulee normaali 2K lakka ja se sit siitä...

    Hinta määräytyy kappaleen koon ja muodon mukaan.

    Tärkein pointti oli ettei osissa saa olla yhtään minkäänlaista rasvaa, silloin menee prosessilitkut uusiksi ja sit kuulema rupee maksamaan. Neuvoi pesemään pari kertaa astianpesukoneessa osat ennen lähetystä.

    Ja tekevät jos tilauksilta kerkeävät, rahakorvaukset menee kuulema kahvikassaan... :eek:
     

Kerro tästä muillekin!