Musse sammuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Sumu, 3.6.2002.

  1. Sumu

    Sumu Gearhead

    Mikä mahtaa olla pielessä kun hieman antaa kenkää ja sutii vaikka hiekalla hieman ympyrää, niin sammuu melkein heti ja saa sen jälkeen sahata kauan käyntiin?
    Nii ja se kone 302 ja 2v kaasari

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Sumu 2002-06-03 21:43 ]</font>
     
  2. Ranchero-78

    Ranchero-78 1st gear

    Eka arvaus olisi etä bensaa liikaa tai liian vähän, eli kaasari tulvii tai ei saa bensaa.

    Startti sumute on yksi keino saada selville bensapula. Kaveri mukaan ja suihkuttamaan starttisumuketta kaasariin sammumisen jälkeisen käynnistyksen aikana, jos hörähtää sillä nopeammin eloon niin kaipaa bensaa. (matala bensapinta, tukos bensan syötössä???) Voi kai tuota kokeilla lorauttamalla pikkusen bensaa kaasariin tuon startti sumutten asemasta.

    Kaasarin tulvimisen yleensä haistaa konepellin alta... (bensapinta liian korkea, neulaventtiili fuskaa??)
     

Kerro tästä muillekin!