Mustang käy pieneksi

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Vehje, 3.5.2011.

 1. budweiser

  budweiser Gearhead

  Miten sohvapenkki Falcon eroaa sohvapenkillisestä Mustangista tilojensa puolesta.. :eek: Mustihan on kyhätty Falconista...Falconin akseliväli on 1.5" pidempi kuin Mustin joten se ei paljon jalkatilassa tunnu.

  Sohvapenkillinen Musti on suht. harvinainen, mutta sekä coupea että avoa on sohvalla saanut vuonna ´66 , Fastbackiin ei tietääkseni sitä saanut.

  Suomessa kun kaikki vaihtaa bucketit sohvan tilalle nii tee sinä toisinpäin... :lol: ...joo... tosi huono, sorry...
   
 2. rkr

  rkr 3rd gear

  Ei kai tuo nyt niin huono ole. Säilöö vaan vanhat penkit niin voi sitten joskus vaihtaa takaisin. Tosin en nyt muista mustin takapenkistä että mahtuuko sinne kolme istumaan vaiko vaan kaksi, ollut liikaa näitä GM:n poni autoja joihin menee vaan 2 taakse. Tietysti jos vaikka turvaistuimen pulttaisi turvavyön kiinnikeisiin kardaanitunnelin päälle ...
   
 3. Vehje

  Vehje 3rd gear

  Mustangissa sohvapenkki :eek:

  http://mustangattitude.com/mustang/1966 ... 131_09.jpg

  Helvetti sentään, eipä käynyt mielessä.. Mutta tuo on ihan aidosti harkinnan arvoinen idea, kai tuohon lapinkoira mahtuu kahden aikuisen väliin istumaan. Toisaalta takapenkille käyminen saattaa käydä entistäkin vaikeammaksi mutta ei se Mustangi mikään koulubussi muutenkaan ole.

  Kukas myy mulle tollasen penkin? Tuskin löytyy reprona..
   
 4. Granaatu

  Granaatu Gearhead

  Mustangihan on Falconin pohjaa hyödyntäen alunperin suunniteltu, joten sohvapenkkiä voisi katella juuri Falconeista, verhoilet sitten auton sisustukseen sopivaksi.
   
 5. stangrider

  stangrider 3rd gear

  Kyllä Suomesta löytyy 66 FB, jossa on sohvapenkki edessä.

  ebay:ssa yksi tarjolla, 200$ ylöspäin rapakon tuolla puolen..
   
 6. raunoh

  raunoh 3rd gear

  60-luvun Mustangeja on modifioitu myös farmareiksi, mutta noita on ollut vain hyvin harvoin myynnissä ulkomailla, Suomessa tuskin on ainoatakaan. Onpa tehty jopa prototyyppinä 2 kpl 65-Shelby farmaria (!!), toinen manuaalilla, toinen automaatilla.
   

Kerro tästä muillekin!