muutos laipan toimivuus/kannatavuus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kylähullu_maalta, 17.1.2008.

  1. elikkäs tuli mieleen kun tuota buickin konetta nyt viikonloppuna pääsee kasailemaan niin hommasin orkkis imusarjaan muutos palan carterin kaasarille kun nuo edelbrokin imukannet tuntuu maksavan, että mitenkäs kun imukannessa kaasarin puoliskoille on erikorkouinen ns putos matka imusarjan pohjalla ja puoliskot ovat tiivisteellä jaoteltu ja nyt laipan laiton jälkeen luulisi että menee puurot ja vellit miten sattuu... ja kannataako tuota orkkis sarjaa hieman vingulla muokata että reijät menevät edes suurin piirtein kohdilleen

    mielessä kävi että jos hitsaisi tuohon korokepalaan tigillä väli laipan että kaasarin puoliskot olisivat erillään, onko turhaa touhua vai ?
     

Kerro tästä muillekin!