Myydään tai vaihdetaan rodin osaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja spychobilly, 28.1.2008.

 1. Pim

  Pim 1st gear

  Lokar SKR-4001 kaasuvaijerin kiinnike 15€
  KD-2200HT vaihteiston vaijeri th200 60€
  EHB-700F+70-BHR käsijarru+läpivienti 170€

  Billet Specialities 74720 peilit 170€

  1931 A tudor katon tippalistat, hiekkapuhallettu 150€
  ikkunan mekanismit 4kpl 20€kpl
  takalattian pohjapelti 50€

  1932 ovien rungot, toisesta puuttuu alaosa 120€

  0405138346/Järvenpää
   
 2. FOR SALE osioon pistin pinon kuvia. Hyllyiltä jäämistöä myyn sopivilla hinnoilla pois. Huomenna tulee hintoja , nyt kuvat joista saa jo kuvaa mitä tavaraa on poistossa.

  www.auliz.fi

  Aulis
  auliz@kotinet.com
   
 3. Hinnat lisätty tuotteille.
  Talonkin voi ostaa 2022 syksyllä tai tyhjä viimeistään 2023.
  Myyntilistan lopussa hieman talosta ja tallista tekstiä.

  www.auliz.fi
  auliz@kotinet.com
   
 4. Roger that

  Roger that 1st gear Bannattu

  Oletko sä Aulis luopumassa harrastuksesta kun sulla on tollainen setti nettisivuillasi myytävänä? Taloa ja tallia myöten.

  Vai muutatko rodiharrastuksen hulppeampiin fasiliteetteihin?
   
 5. sehän voi olla että pankki on myimässä ja mää vaan vikisen.... tai

  ainahan pitää jotain keksiä. Jo +10v sitten oli idea jonka voisi nyt toteuttaa.
  Silloin jäi piirustuspöytäasteelle, nyt pitää ainakin jalostaa asiaa eteenpäin ja tiedä sitten toteutuuko.

  Osat on vain jäämistö tavaraa hyllyiltä. Hissukseen on mennyt osia kaupan ja asennettu autoihin, mutta nyt on enemmän tyhjennystä kun tiedän että em tavaroita en enää tarvi... ja jos jotain tarvin, niin tuskin romut maailmasta on loppuneet.
   
  Roger that tykkää tästä.
 6. Roger that

  Roger that 1st gear Bannattu

  Mitenkäs minusta tuntuu hieman siltä, että pankki on velkaa Aulikselle, eikä toisinpäin...

  Raota nyt Aulis meille joulutontuille hieman lisää mitä sulla on joulupukin ideakontissa tulevaisuuden suhteen mielessä? Sen verran isoja peliliikkeitä olet kuitenkin aikeissa tehdä.
   
 7. Rahaa ei jemmata, se on tarkoitettu käytettäväksi elämän aikana. Ne on erimiehiä jotka lapsille säästää tai perustelee kakaroille "amerikanautobusineksia". Aina on kaikki mennyt mitä on tullut ja joskus oli nimikin kauppalehdessä joka perjantai aika kauan. Ilmainen mainos, tai tulihan se mainos maksamaan 6-7vuoden 6pvä vko työpanoksen (jälkeenpäin tehtynä)....

  Jotain pitää aina tehdä ettei ihan demariksi ala ja odota kaikkea valmiiksi tehtynä. Ehkä ei suunnitelmat toteudu, systeemit ihan hyvät näinkin, mutta tehdään ensin keskeneräiset projektit pois ja sitten katsotaan jos sitä jotain uutta tekisi.

  No, asiaan. Lisäsin muutaman tuotteen loppuun. Katson päivittäin mitä tuolla on vielä semmosta jota ei ole listattu. Tänään lähetän ensimmäisen erän myityjä romppeita.

  Nyt on taalan kurssi päin persettä, kannattaa ostaa halvalla pois mitä saa näin läheltä.

  A
   
  Roger that tykkää tästä.
 8. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Myynnissä Chevrolet hlö auton runkoaisat.
  Ovat vm. '37...39, näin mulle on kerrottu.
   
 9. Roger that

  Roger that 1st gear Bannattu

  Ei aleta "ihan demareiksi" ei. Ei varmasti aleta ei.

  Kerros Aulis kuitenkin nyt miltä juuri sinusta henkilökohtaisesti tuntuu se kun tälläkin palstalla paljon parjatuista "ämmistä" koostuva "viher-vassari-demari"-hallitus päätti tehdä Suomen puolustusvoimille sen historian kalleimman hankinnan eli hommata isänmaan puolustamiseksi 64 kpl F-35 hävittäjiä.

  Suomen historian kallein sotateknologiainvestointi kun taitaa tarkoittaa samalla sitäkin, että myös sulta Aulis joudutaan rokottamaan entistä enemmän rodiharrastuksessa vapaasti käytettävissä olevia pelimerkkejäsi pois (verotus), muodossa tai toisessa.
   
 10. Näin se menee. Autoilusta ja normaali MAALAISELÄMÄSTÄ rokotetaan.
  Onneksi nuo höpönassut tajusi hävittäjät ostaa.

  Just kirosin että pitäs tämä vitun työnteko lopettaa. Joulukuun palkasta meni 45% mukaan veroa ja muutenkin ollut +30% veroaste... Ei vittuakaan kiinnosta tehdä yhtään ylimääräistä liikettä tai yrittää tienata kun välille jää rahat neekerien ja rättipäiden elättämiseen ja vain murto-osa menee omaan rod harrastukseen.
   
  Roger that tykkää tästä.
 11. Roger that

  Roger that 1st gear Bannattu

  "Ämmistä" koostuva "viher-vassari-demari"-hallitus tosiaan teki Suomen valtion historian isänmaallisimman investoinnin koskaan Suomen itsenäisyyden historiassa kun päättivät ostaa isänmaan puolustamiseksi 64 kpl F-35 hävittäjiä. Melko söpö päätös "höpönassuilta". Ja sekös "tosipatriootteja" nyt kismittää kun ne olivat "viher-vassari-demarit" ja vielä "ämmät" jotka kyseisen päätöksen demokratian pelisääntöjen puitteissa pöytään napauttivat.

  Mutta sitten verotukseen ja rodin rakenteluun:

  Suomen isänmaallisin veronmaksaja, Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm ihmettelee Suomen verojärjestelmää (hänen kokonaisverotus 24%?) mikä pointti rikkaiden ansiotuloverotuksen progressiossa on kun rikkaat päinvastoin saavat Suomessa itselleen rahaa "erityisen halvalla":


  Pitäisikö Aulis sinun mielestä sinuakin siis verottaa vieläkin lujemmin? Vai pitäiskö sun jättää muillekin jotain tehtävää? Pitäisikö töitä yleisesti ottaen pystyä jakamaan nykyistä tasaisemmin eri kansankerroksille?

  Jos ei muuta niin saisit vähemmälle työkuormalla vastineeksi itsellesi lisää vapaa-aikaa ja voisit keskittyä paremmin tekemään sitä mitä todella haluat tehdä: rodeja.

  Rahaahan sulla jo onkin kun veroprosenttisi on noinkin isänmaallinen ja kun rodiraudassa ei ole raha hukassa. Miltä kuulostaa?
   
 12. Mää oon niin solidaarinen ja tykkään kun saa elättää hang-a-round -karvakäsiä.
  Jos vielä 3v tekisi töitä ja sen jälkeen siirtyisi kulutuspuolelle syömään vähäistä omaa omaisuutta.

  En mää viitsi enää nykyistä enempää noita tehdä. Eikö se riitä kun nytkin on auto työnalla ja omat jää tekemättä. keväälle lupasin 2kk tehdä toista projektia. Ihan tarpeeksi ja edelleenkään en ota siitä elämäntehtävää enkä iltojani tallissa vietä.

  Jos tulisi hyvä porvari hallistus ja tuo velanotto ja yrittäjille vittuilu loppuisi ja elintasopakolaisten perseelle potkiminen alkaisi, voisihan sitä vielä 58ikävuoden jälkeen töitä tehdä. Toista sosiaalihallistusta ei munkaan perse (eikä perseen ympäristö) enää kestä.
   
  Roger that tykkää tästä.
 13. Roger that

  Roger that 1st gear Bannattu

  Aulis, olet ymmärtänyt perinteisen "oikeisto-vasemmisto" ajattelutavan aivan päin persettä.

  Mainitsemasi "hang-a-round karvakädet" ovat heitä jotka päinvastoin pitävät Suomen talouden rattaat pyörimässä ja asuntovarallisuuden arvostustasot ylhäällä. Sen sinunkin OKT:n jonka seuraavaksi myyt. Kaikki ne kymmennet tuhannet uudet lämmitettävät seinät (kerrostalot, rivarit, OKT:t) jäisivät rakentamatta jos vanhoille lämmitettäville seinille ei saataisi jostain ulkoapäin uusia asukkeja.

  Mitä tapahtuisikaan kymmenille tuhansille wannabe-asuntosijoittajille kun ei enää olisi ketään kelle asuntoa vuokrata ja kun vuokratulojen saaminen loppuisi, ja pitäis itse vuokraisäntänä alkaa vastikkeet, sähköt, vedet, vakuutukset, yms. juoksevat kk-kulut maksamaan omasta pussista joka ikinen kuukausi? Eihän se kuvio käy päinsä - mä haluan olla voittaja - mä haluan olla hemmetin raharikas!

  Eli eikö se ole parempi maksattaa omat sijoitusasuntojen vuokranmaksut "hang-a-round karvakäsillä" ja netota heidän massiivisella maahantulolla itselleen pääomatuloja? Tällä samalla immigrantti-kuviolla se jenkkiläkin lopulta hyörii ja pyörii.

  ( Gordon Gekko: "I create nothing, I own!" )
   
 14. bel air

  bel air Gearhead

  Myydään: 1929 Ford roadster projekti.
  Kori osina, ei älyttömiä puutteita, hitsattavaa toki löytyy.
  -32 runko mihin A:n palkit ja -46 x-member. Etu/ taka-akselit, tukivarsia, maskeja, vanteita, valoja, spindelit, valo- ja iskarinrautoja ynnä muuta nippeliä. 59a ja 8ba aihiot, Navarron imari kahdella 97:lla.
  Hinta 6k€+, riippuen minkälaista pakettia haluaa.
  O4O7057319
   
 15. -W-O-K-E-

  -W-O-K-E- 1st gear Bannattu

  Kiinnostaa kysyä Aulis, mutta koetko näin jälkikäteen lapsuutesi olleen köyhyydessä ja puutteessa elämistä, ja että sinä näiden kasvuolosuhteiden johdosta saattaisit nyt varttuneemmalla iällä yrittää kompensoida tuota aiempaa kokemaasi sosiaalista epäoikeudenmukaisuutta hamstraamalla rodeja sekä muita jenkkiautoiluun liittyviä rautaromuja?
   
 16. Ei ollut köyhä lapsuun. Uusi mopo, vanha RR pyörä, vanhat crossivehkeet, uusi kevari.... mutta meillä käytiin aamua iltaa navetassa yms muuta mukavaa tekemistä.

  Justiinhan möin pari jenkkiautoa pois, ostin pari tilalle. GS en myynyt vaikka sain hyviä tarjouksia. Olen niin vitun solidaarinen ja sosialistinen ihminen että tämänkin talven hitsaan muiden vehkeitä, rakensin pari konetta muille ja jätän oman projektin sivuun jotta saataisiin kavereillekin romua ajoon. Tämä on sosialismia tämä.
   
 17. Kustom STW

  Kustom STW Gearhead

  Sittenhän ei siitä saa kuin hyvää mieltä eikä rahallista korvausta.
   
 18. lapiosarvi

  lapiosarvi Gearhead

  Sääli on ilmaista, mutta kateus pitää ansaita... Tehtäiskö vaan kauppaa täälä eikä mietittäis toistemme valuuttavirtoja sen enempää.
   
  Ässä., Catiska ja hot1930 tykkäävät tästä.
 19. ToniC

  ToniC Gearhead

  Haussa
  ranskalättikseen käyvä isky 1007b nokka akseli uusi tai uudenveroinen.

  Navarro tai edelbrock kannetkiillotetut
   
  Muokattu: 16.12.2022
 20. J-joe89

  J-joe89 1st gear

  Seevu tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!