Nääswillen näyttely 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Custom Car Club Porvoo ry', aloittaja Moparisti, 15.4.2012.

 1. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  Re: Nääswillen näyttely

  No niin olisi taas se aika vuodesta, Be there!
   
 2. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  Re: Nääswillen näyttely

  Noniin, muistetaas kaikki kyyditykseen ilmottautuneet aamusta aikaseen olla ajoissa paikalla, bussi ei jää odottelemaan, vaan lähtö tasan Kasi:reikä reikä. 8)

  Vielä kerkee mukaan matti myöhäset & :pinup: jos kiinnostusta löytyy, ilmottautumiset cccporvoo(ät)gmail.com :D :rotfl: :D
   
 3. moparebody

  moparebody 1st gear

  Re: Nääswillen näyttely

  Kiitos kaikille mukana olleille! Ilmeisesti bussin ilmastoinnissa oli jotakin häikkää kun sekä bussi etu-osassa että taka-osassa oli puheet jokseenkin sekavia ja illan cruizingissa oli osalla jo hyvin hyvin väsähtänyt olo!
  Perinteet jatkukoon ensivuonna!
   
 4. Moparisti

  Moparisti Gearhead

  Noniin, tänäkin vuonna meillä on perinteinen bussikyyditys Tampereen Hot Rod & Rock Show 2015-näyttelyyn lauantaina 25.4.2014. Sitovat ilmottautumiset kerhon sähköpostiin ( cccporvoo@gmail.com ) mahdollisimman pian, paikkoja muutama vielä jäljellä joten varmista paikkasi ajoissa!

  http://www.hotrod-rockshow.com/
   

Kerro tästä muillekin!