näättely reissu lahteen 4,5,2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Mopar79, 6.3.2013.

 1. Mopar79

  Mopar79 1st gear

  tallilta lähtöö ILMANEN linikka kyyti Classic Motorshow:un Lahteen 4.5.2013.
  kyyti jäsenille ilmanen.kääkee ilmottautumassa tallilla jos mukkaan tahotte.mukkaan mahtuu ainakin 30 ensimmäistä.
   
 2. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  Kyytiinhän mahtuu vielä... Tapahtumasta tietoa http://www.classicmotorshow.fi/
  Jäsenille eessuntakas kyyti on tosiaankin ilmanen, että eipä kannata hirveesti lähteä omalla autolla liikennöimaan. Muille kuin jäsenille kuljetuksen hinta on 20€ ELI MUUTKIN KUIN JÄSENET OVAT TERVETULLEITA!!!
   
 3. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Tännehän vois porukka ihan vaikka vittuillakseen lähtee,pikkusen vaisu on tuo ilimottautumislista :odroll:
   
 4. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Huippu reissu oli,ens vuonna uusiks??Kiva oli porukalla käydä reissussa, paluumatkakin sujui kuin siivillä ku siinä muutaman kaljan tuhos ja katottiin dvd:tä ja maisemia ja... :eek: tupis tais aloittaa uuden harrastuksenkin,lintubongausta...oisko se jonkun kottaraisen kuvanki saanu napattua :rotfl:vai mikä lie harakka :poff:
   

Kerro tästä muillekin!