nailheadin keinut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja cam78, 8.12.2011.

  1. cam78

    cam78 3rd gear

    Miten on molopää gurut onko 364 ja 401:sen keinuvivut ja keinuvipuakselit sun muut osat samanlaisia? Eli käykö esim. 401 osat 364 kanteen. :eek:
     
  2. B 50

    B 50 Gearhead

    Ei. Kyllä. Seuraava on ulkomuistitavaraa= vastuu lukijalla. Keinut sopii keskenään ristiin mutta eivät ole samanlaisia. `60-> alumiiniä, `59 valurautaa, vanhemmista en tiedä. Tönäreiden päitä on kahta eri kokoa, eli keinu/tönäri/nostaja yhdistelmä pitää olla "samaa sarjaa".
     
  3. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Jep. Sit jos tulee pulaa akseleista/keinuista/tikuista,niin mulla on niitä jonkinmoinen repertuaari tarjolla.
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Alukeinuja tehtaalta lähtien??? Ei ole tullut vastaan. Tönäreitä on ollut sekaisin ennen kuin Naaramo huomas..
     
  5. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Suurin osa isojen molopäiden keinuista on alumiinisia.Alkupään tuotannon koneissa oli valurautaisia. Oisko ollut just ´59 ja ´60.
    Mullakin on aika monta settiä akseleita ja vippoja, eikä taida olla muistaakseni yhtään tai korkeintaan yksi aksellillinen valurautaisia.
     
  6. Otto

    Otto Gearhead

    Just kävin US Partsissa keskiviikkona nostaja-asioilla ja jos en kauhian väärin muista niin meillä tais olla juttua että sama 364:n nostaja sopii moneen muuhunkin koneeseen ja myös sen jälkeen kun siirryttiin 350, 455 yms ei-naulapää koneisiin.
    Sillon saman-sarjan-teoria ei ehkä koskis nostajaa. Ehkä, tääkin on muistin varassa toimintaa. Voisin yrittää muistaa kysyä kun hajen osat.

    Uteliaimmat googlettaa "sealed power #ht896" saadakseen tietää kuinka monta vuotta toi osa sopi. Mulla on nyt liian hidas nettitikku täällä missä olen.
     
  7. B 50

    B 50 Gearhead

    Sä olet hypistellyt liian pitkään prässättyjä peltikeinuja. :wink: :D
     
  8. B 50

    B 50 Gearhead

Kerro tästä muillekin!