nailheadin keinut

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja cam78, 8.12.2011.

 1. cam78

  cam78 3rd gear

  Miten on molopää gurut onko 364 ja 401:sen keinuvivut ja keinuvipuakselit sun muut osat samanlaisia? Eli käykö esim. 401 osat 364 kanteen. :eek:
   
 2. B 50

  B 50 3rd gear

  Ei. Kyllä. Seuraava on ulkomuistitavaraa= vastuu lukijalla. Keinut sopii keskenään ristiin mutta eivät ole samanlaisia. `60-> alumiiniä, `59 valurautaa, vanhemmista en tiedä. Tönäreiden päitä on kahta eri kokoa, eli keinu/tönäri/nostaja yhdistelmä pitää olla "samaa sarjaa".
   
 3. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Jep. Sit jos tulee pulaa akseleista/keinuista/tikuista,niin mulla on niitä jonkinmoinen repertuaari tarjolla.
   
 4. rebel58

  rebel58 Gearhead

  Alukeinuja tehtaalta lähtien??? Ei ole tullut vastaan. Tönäreitä on ollut sekaisin ennen kuin Naaramo huomas..
   
 5. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  Suurin osa isojen molopäiden keinuista on alumiinisia.Alkupään tuotannon koneissa oli valurautaisia. Oisko ollut just ´59 ja ´60.
  Mullakin on aika monta settiä akseleita ja vippoja, eikä taida olla muistaakseni yhtään tai korkeintaan yksi aksellillinen valurautaisia.
   
 6. Otto

  Otto Gearhead

  Just kävin US Partsissa keskiviikkona nostaja-asioilla ja jos en kauhian väärin muista niin meillä tais olla juttua että sama 364:n nostaja sopii moneen muuhunkin koneeseen ja myös sen jälkeen kun siirryttiin 350, 455 yms ei-naulapää koneisiin.
  Sillon saman-sarjan-teoria ei ehkä koskis nostajaa. Ehkä, tääkin on muistin varassa toimintaa. Voisin yrittää muistaa kysyä kun hajen osat.

  Uteliaimmat googlettaa "sealed power #ht896" saadakseen tietää kuinka monta vuotta toi osa sopi. Mulla on nyt liian hidas nettitikku täällä missä olen.
   
 7. B 50

  B 50 3rd gear

  Sä olet hypistellyt liian pitkään prässättyjä peltikeinuja. :wink: :D
   
 8. B 50

  B 50 3rd gear

Kerro tästä muillekin!