NASCAR livenä - kokemuksia ja vinkkejä otetaan vastaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja finnflat, 24.8.2015.

 1. finnflat

  finnflat Gearhead

  Tarkoitus olisi ensi vuonna mennä paikan päälle katsomaan NASCAR-kisaa, mahdollisesti Talladegaan.

  Kokemuksia ja vinkkejä otetaan vastaan kun matkaa pitää ryhtyä suunnittelemaan. Amerikassa olen kyllä reissannut muuten mutta NASCAR on täysin tuntematon alue.

  Kiitos.
   
 2. Kimmeli

  Kimmeli Gearhead

  Itse käynyt Richmondissa 2012 yhden hulinan tsekkaan. Istumapaikasta ei välttämättä kannata hirveesti extraa maksaa koska ainakin tuon radan pystyi kävellen kiertämään aidan reunaa seuraten. Parhaimmain käsityksen autojen nopeudesta saa kun menee aivan aidan viereen, tosin järkkärit tulee hätistelmään siitä pois, mutta se ääni/haju/ilmavirta on uskomaton. Omat kaljat ja syötävät saa viedä katsomoon.
   
 3. pantera

  pantera Double Gearhead

  Kolmesti käyty Daytona 500, aina yhtä hieno tapahtuma, varikot parasta antia , jos aikaa on niin tailgate partyt 8) alkaa viikon etuajassa ja porukka on ihan fiiliksissä. Liikenneruuhkat massiiviset, tunti parkkikselta Interstatelle..
  Nopeus on jotain käsittämätöntä noilla super speedway'llä , jos istuu alariveillä ei päätä ehdi kääntää niin että näkis mikä se oli kun johti ..
   

Kerro tästä muillekin!