National Mo-Parts (tilaaminen)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Swinger71, 1.12.2022.

 1. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  National Mo-Parts – Est. 1987 (nationalmoparts.com)

  Onko kukaan tilannut tavaraa kyseisestä liikkeestä? Eli onko hajuakaan että paljonko toimitus suomeen maksaa? Kyseisellä firmalla olisi 67 Dartin (sedan) tuulilasin listoja myynnissä.
  Eivät näytä vastaavan kovin hanakasti sähköpostiin.
   
 2. Tuumacid

  Tuumacid 1st gear

  Moi.
  Joissakin tapauksissa kun hekään eivät tiedä lopullista hintaa niin laittavat sen vasta jälkikäteen.

  Varaudu siihen etteivät listat tule ehjänä perille juuri koskaan, ja sen takia me emme tilaile koristelistoja ollenkaan.

  T:Marko @Tuumacid.fi
   
 3. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  Kun oisivat nyt edes jotenkin reagoineet. On vaan ainoa paikka tällä hetkellä mistä olen noita listoja löytänyt. Muualta saa kyllä avoon ja vastaaviin kansanmalleihin muttei sedaniin..
   
 4. JAMANT

  JAMANT Double Gearhead

  Ja olet yllättynyt kun eivät vastaa sähköposteihin. Suomessakin on useampikin yritys, jotka ei vastaa sähköposteihin ollenkaan tai ehkä joka kuukauden eka päivä... Jenkit on vielä fax-ajassa, laita faxi, ne vastaa heti... Kumma maa...
   
 5. Swinger71

  Swinger71 Gearhead

  No joo ei se yllätyksenä tule noitten kanssa että eivät vastaa. Parhaita on ollut ne että keskustelua on jonkun aikaa käyty mutta kun on itse kauppaa tarkoitus ruveta tekemään niin sitten alkaa radiohiljaisuus.. Mutta kuinka ollakaan nuo taitaa seurata OD:n keskusteluja. Nimittäen just äsken tupsahti vastaus sähköpostiin. :D
   
  tooke, Gary Grand, Herje ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!