Need For Speed: Underground 1 & 2 ja RPM Tuning

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Autopelien ystävä, 22.10.2004.

  1. Siinä on todellä coooleja menopelin erikoistuneet virittämis- ja kaahailupelejä.

    Ferrarit, Porsche, Lamborgihinit loistavat poissa ololla.

    Ois aika siistii vetää jotkut lohikäärmeet tai lieskat kylkeen:
     
  2. TiGGer

    TiGGer 1st gear

    Ei kai tästä ole sentään tulossa pelimaailmaa? :O
     
  3. Ei, mutta nämä kaksi peli liippaa läheltä tätä aihe aluetta. :wink:
     
  4. topelius

    topelius 1st gear

    Jokos olette Underground 2:sta pelailleet? Mukavaa ajanvietettä ainakin jos ei muuta. Tyylikkään näkoinen peli! Vaikka ei niitä "oikeita" autoja olekkaan. :p
     
  5. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

    Ei ole Street Rod 2:sen voittanutta. Eikä tule!
     
  6. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Kyllähän tuota on tullut vähän pelattua tai oikeastaan en ole muuta ku kattonu ku sisko pelaa ku itte en jaksa... Olha tuo undeground 2 ihan kohtuullinen... ja on siellä ainakin cadillac escalade, 05 ford mustang ja pontiac gto noita oikeita autojakin... kylhä tota pelais jos kone pyörittäs vhä paremmin... Sitä flat outi täs odottelen... viel pitää vähä aikaa odotella ja sit sen saan... :D
     
  7. MadMike

    MadMike Gearhead

    Kyllä Escaladella suditteleen ihan livenä mielummin...esimerkiksi tänään oli oiva päivä siihen.
    Piitkiä leveitä liukuja..... :p
    Ja vastaheitot erityisesti hauskoja..
     
  8. topelius

    topelius 1st gear

    Ai katos vaan, enpä ole pelannut tarpeeksi pitkälle tuota. Ei ole tullut kuin toi käkkylä vastaan. Mutta Hummer on aika tiukka peli! :rotfl:
     
  9. BigBlock-V8

    BigBlock-V8 3rd gear

    Street Rod 1? :wink:
     
  10. MadMike

    MadMike Gearhead

    Toihan on ihan Super Saloon härpättimen näköinen...jos vielä ymppää siihen Niorjan/jenkkilän ratasarjan palikoita niin toi etenemispuolikin menee sen verran rankaksi että moni ämeriikanautoon vannova lihapää on naama happamana.
     
  11. GSE70

    GSE70 1st gear

    Entäs Street Rod 3????
     
  12. Underground 2:ssa noi Hummer H2 ja Cadillac Escalade ja Lincoln Navigator olisi voinut korvata Camarolla tai Corvetella.

    Siisti peli joka tapauksessa, takaboxiin olisi ollut voinut samantien mahdollisuus laittaa XBox tai PS2:nen, koska sinne voi laittaa myöskin kajareita ja vahmistimia.

    GPS on hyvä lisä pääsee helpommin kisaamaan, kun seuraa vai nuolta.

    Kumpi kuvan Chrysler/Dodge Neon:sta siinä on vasen vai oikea ?

    [​IMG]
    [/img]
     
  13. topelius

    topelius 1st gear

    Tätä juuri minä en kyseisessä pelissä ymmärtänyt. Eihän noi näy edes itse pelin aikana mihinkään? Aivan turha ominaisuus koko pelissä. Tosin tuohon kyllästyi jo pitkä aika sitten.

    Odotellaan seuraavaa osaa...
     
  14. Ei tuu seuraavaa osaa vaan tulee enempi Road Challenge tyylinenNeed For Speed : Most Wanted

    http://www.nfsunlimited.net/#6838

    http://www.tilt.tv/?cm=news&aid=10830

    Need for Speed: Most Wanted tulossa
    EA on ilmoittanut tekevänsä Need for Speed: Most Wanted -peliä. Most Wantedissa ajetaan laittomissa katukisoissa ja peli idealtaan tuo mieleen pelisarjan aikaisemmat Hot Pursuit ?pelit. Kuten nykyisenä trendinä on, niin autoja pääsee myös tuunaamaan. Need for Speed Most Wantedissa on nimen mukaisesti tultava kaikista etsityimmäksi kuskiksi. Toki tätäkin ennen ovat jo poliisit sireenit kuumina kisaajien perässä. Peli ilmestyy EA on ilmoittanut tekevänsä Need for Speed: Most Wanted -peliä. Most Wantedissa ajetaan laittomissa katukisoissa ja peli idealtaan tuo mieleen pelisarjan aikaisemmat Hot Pursuit ?pelit. Kuten nykyisenä trendinä on, niin autoja pääsee myös tuunaamaan. Need for Speed Most Wantedissa on nimen mukaisesti tultava kaikista etsityimmäksi kuskiksi. Toki tätäkin ennen ovat jo poliisit sireenit kuumina kisaajien perässä. Peli ilmestyy PlayStation kahdelle, Xboxille, Gamecubelle, Nintendo DS:lle, GBA:lle, PSP:lle ja PC:lle marraskuussa.
     

Kerro tästä muillekin!