Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    kyl mä ainakin ostasin jos vaimo antais....... :x
    antais siis luvan ostaa auton :oops:

    ei noi ilmasia oo jenkeissäkään...
     
  2. Ei oikeen uppoo meikäläisenkään automakuun , miks joku haluais matkia noilla luontaisesti ajelevia?
     
  3. FA18

    FA18 3rd gear

  4. slantman

    slantman 3rd gear

  5. Ajokunnossa ehkä,mutta vaatii vähintään samanlaisen työn ja enemmänkin kuin tuo ensin esilletuotu ,kun katto ton ebay:ssä olleen kuvia tarkemmin niin huomas että tuota jenkkien suosimaa ruosteepeitto/paikkausmassaa oli käytetty takokontissa ihan niinkuin reilummalla kädellä...ja mattamustaa paikkamaalia kyljet täynnä , ei vaan erotu niin selväti kuin punaisen auton kyljistä :) Alusta totaalisen ruosteessa jne... Samalla myyjällä näyttää olevan enemmänkin noita myynnissä mutta äkkivilkaisulla samankuntoisena myynnissä oleva z28 onkin jo toisessa hintaluokassa , toisn siinäkin takaluukku tervattu ...

    Ja toi eka on SUOMESSA , voi käydä pikkuvaivalla kattomassa jne.. eipä noita tuonikäluokan camaroita ole tuohon hintaan ollu tarjolla. Kumpikin vaikuttaa kuitenkin tehtävissä olevilta autoilta hintaansa nähden , hienot yksilöt kuitenkin liikkuu siellä 20k yläpuolella... ja taivas kattona :-?
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    No se on kyllä totta. Se on vaan, että jos vertaa vaikka tohon http://www.nettiauto.com/chevrolet/impala/2857208 niin vähän pistää miettiin ;-)
     
  8. Make.S

    Make.S Gearhead

    Tais olla muuta kk sitten saman ikäinen ja hintainen firebird myynnissä nettiautossa. Leimattu, ei näyttelypeli vaan kohtalainen käyttökunto, 5.7 tekniikka ja jotain muuta tingeliä...

    Onko ponut yleensäkkin letukoita halvempia? Miksi?
     
  9. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

  10. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Taitaa ne olla.
    Ei tolle varmaan oo mitään ihan järjellistä selitystä miks joistain liki vastaavista malleista joistakin vaan tulee enempi haluttuja keräilyvehkeitä jolloin niiden hinnatkin alkaa pompsahtaa reilusti ylöspäin.

    Yks hyvä esimerkkihän siitä on '55 Chevyt jotka maksaa nykysin helpostikin moninkertasesti verraten samanikäisiin muihin GM tuotteisiin kuten myös vaikkapa '59 Caddyt ja nykysin jo '59 Impalatkin.
    Niissä on vaan "se joku" ja siitä joutuu sit nykysin maksamaan :wink:

    Hienojahan noi yköskoppaset Camarot on mut kyllä itelle kelpais yhtä hyvin saman ikäinen Firebirdikin 8)
    Vaikkapa tää paikallinen täältä:
    http://www.nettiauto.com/pontiac/firebird/1958551
    Tosin toi ei oo halpa :poff:
     
  11. juko7

    juko7 Double Gearhead

  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  13. CTS

    CTS Gearhead

    Re: lada

    Onpas edullinen. Aito Lada ja vielä alle kymppitonnin.
    Noin myyvän kuvankin laittanut likaisesta ryssänkilpisestä Ladasta.
    Onhan se ihan ymmärrettävää, ettei omasta helmestään viitsi kuvaa laittaa myynti-ilmoitukseen.

    Varmaan saa myyjä istua kaikki päivät puhelimessa juttelemassa innokkaitten ostajakandidaattien kanssa.
     
  14. Holley

    Holley Gearhead

    Niin on, siksi ajan Mercuryllä ja katsoin sitä etsiessäni yhtenä kalliimpana vaihtoehtoauton '55-'56 Fordia, jos olisi ollut varaa hyvään '50-lukuiseen. Jälkituotanto-osia on vähemmän "sivumerkkeihin", mutta Forssassakin erottaa autonsa muiden seasta. Popular Hot Rodding, Hot Rod, V8 Magazine ja halu saada just tommonen auto. Onhan hienoja '55 Chevyt, mutta niin ovat '55 Oldsitkin samoin kuin '67 Cougar on ihan verrannollinen '67 HT Mustangiin. '62 Impalaa hienompikin minusta on '62 Chrysler, 57 Bel Airia jos vertaa '57 Lincolniin, jälkimmäinen vie meikäläisellä voiton. Kuka sitten mistäkin tykkää. EIKÄ herneitä nenään: ei Chevyjäkään liikaa ole, mutta USA:ssa niiden hinnat ovat minusta lähteneet lapasesta jo kauan sitten. Sinänsä jännää, että Moparin "hinnat-alkaen"-merkki eli Plymouth on myöskin todella kovissa hinnoissa, oli sitten '58 Belvedere tai '68 Satellite hakusessa.
     
  15. hiltja-14

    hiltja-14 1st gear

  16. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Voivoi Buikkia!!
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei toi nyt niin pahalta näytä. Laturi ja vesiletkut puuttuu. Jos 322 molopää ei ole halki niin tod näk pikkurempalla motista selviää jos se ei ole leiponu kiinni. Dyna sitten isompi proggis. Org tekniikka jäljellä eli ei mitään vitun letukan akkalohkoa siihen. Suoea koppa missä osat kiinni. Uullta plootua lattiaan niin siitä se lähtee, Hinta ei oaha ja varmaan tinki varaa on?
    Hakekaa Tiemesrtarii kotiin!
     
  18. Meteorgrazy

    Meteorgrazy 3rd gear

  19. hiltja-14

    hiltja-14 1st gear

    Re: F-150

    Todennäköisesti maileja, ei käsittääkseni ole noita "suomi" autona. Mutta vaikka olisi mailejakin, niin silti ihmettelen :eek: . Ellei sit ole vaihdettu jtn. nokkaa ym...
     
  20. tankki

    tankki Gearhead

Kerro tästä muillekin!