Nettiautosta bongattua

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

  MRV-84 näkyy olevan.
   
 2. hla

  hla Gearhead


  Eiköhän tossa ole tarkoitus myydä se ulkomaille kun ilmoitus on englanniksi kirjoitettu. Esim. Saksaan ja hinta sen mukainen.
   
 3. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Olen ymmärtänyt, että Jason myy yleensä Britteihin vanhoja Fordeja kovalla rahalla. Ainakin aiemmin.
   
 4. Peeaa

  Peeaa 3rd gear

  Oon joskus kokeillut tuota, mutta monesti on tullut palautetta että rekisteritunnus pitää näkyä ilmoituksessa. Mikä on kyllä mielestäni väärin, mutta minkäs teet...:mad:
   
 5. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Nettiauton säännöissä ainakin aiemmin luki, että rekkarin pitää näkyä.

  Multa muutama vuosi sitten poistettu koko ilmoitus mitään ilmoittamatta/kysymättä, kun ei ollut sääntöjen mukainen. (rekkari ei näkynyt). Hieman vitutti, koska olin ilmoitusta laatinut toista tuntia. Erikoisempi auto, ja tekstiä kirjoitaessani etsin kaikki paperit ja historian, ym.
  Pitkä teksti hävisi bittiavaruuteen.:mad:
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Gearhead

  Vähän samantyyppisestä vastoinkäymisestä kuin viikinki75 kertoi viisastuin sen verran että jos johonkin myynti- tai muuhun luritukseen tulee pitkähkö omatuotantoinen tekstiosuus niin copypastaan sen koneelle ennen kuin klikkaan jotain Lähetä/Send tms kuvaketta.
   
  viikinki75 tykkää tästä.
 7. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Olen myös oppinut tämän kantapään kautta. Tuo ei ollut ainoa ilman mitään ilmoitusta poistettu.
  Voisivat edes ilmoittaa jos joku mättää, että sen voisi korjata, eikä suoraan poistaa koko ilmoitusta. PRKL!
   
  Muokattu: 3.7.2020
 8. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Näköjään myyjä laittanut uudet kuvat, nyt näkyy kilpi ja on sama auto.
  No eiköhän ne Classic Datan hintaluokitukset nimenomaan ole tarkoitus olla Saksan markkinahintoja? Tosin tuo Classic Datan uskottavuus vähän kärsii, kun sitä lukee. Esim. mistä Classic Data oikein on saanut vuosittain toteutuneet kauppahinnat ZIL 111:lle kuntoluokittain Saksassa? Kyseisen auton valmistusmäärät huomioonottaen, niin onkohan Saksassa edes yhtään Zil 111:stä? No, Classic Data löytää siitä huolimatta toteutuneet kauppahinnat. Tulee mieleen Suomen tullin autovero-osasto muutaman vuoden takaa. Suomen tullikin löysi aina toteutuneet kauppahinnat Suomessa vastaavista automalleista, joita ei todellisuudessa ollut yhtään Suomessa. :odsmile:
   
  Muokattu: 3.7.2020
  Gary Grand tykkää tästä.
 9. Harri S

  Harri S Gearhead

  Kun muutama vuosi sitten myin turbo Possuani suttasin kuvista kilvet.
  Joku siitä tietysti loukkaantui ja Nettixiltä tuli vaade kilpien näkyvyydestä.
  Laitoin asialliset perustelut silloiseen autokatraaseeni ja kutsumattomiin vieraisiin liittyen ja ne riitti, eikä kilpiä tarvinnut kuvissa pikku vänkäämisen jälkeen näkyä.
  Auto meni kotimaahan pyyntihinnalla n. kk sisällä, mutta roikotin ilmoitusta muutamilla uusintaeuroilla ihan vittuuksillaan (varattu merkinnällä), jotta tää loukkaantuja sai jatkossakin murehdittavaa.
  Ei oikea ostaja tarvi rekisterikilpien tietoja, se soittaa pyydettyyn numeroon, kysyy kysymyksensä ja hakee auton pois.
  Kilpien näkymättömyydestä valittajat usein vaan kaivelee kilvistä uteliaisuuttaan verotus, omistus, yms. tietoja, kun ei pokka riitä puhelimen tarttumiseen ja sitä rekkaria ja tietoja suoraan myyjältä kysymiseen.
  Yhdellä entisellä työkaverilla oli pakonomainen tarve selvitellä naapurien ja työkavereiden autojen omistussuhteet, soitteli niistä maksullisen palvelunumeron kautta ennen näitä nykyisiä sähköisiä järjestelmiä.
  Pystyi sitten omalla vanhalla preludellaan elvistelemään, kun se naapurin uusi pösö oli pätkissä ostettu.
   
  karpo29, PilsnerBil, 64c10 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. T5

  T5 Gearhead

  Noiden kilpien peittäminen estää esim. ihan sen yksinkertaisen operaation kuin moottorityypin katsomisen. Volkkarilla tuntuu olevan samasta koneesta se miljoona ja yksi eri versiota, niin jo sen takia niitä tietoja olisi autosta hyvä katsoa ennakkoon.

  Mutta toinen rotu on nämä "minulla on taatusti just se auto, mitä kaikki rosvot haluavat!!"-sankarit. Nämä on yleensä muutenkin autoaan kohtaan täysin harhaisia ja narsistisia.
  Nää jannut ei tajua sitä, että nykyään ihmisistä löytyy ihan googlella/puhelinnumerolla valtavasti tietoa. Ja jos sen auton sijaintia ei sillä löydy, niin mikä niitä pahiksia estäisi käydä ihan ostajan elkein sitä autoa katsomassa ja saada silloin niitä tietoja?

  Tietenkin se voi olla itselleen kivempi todistella sitä turvan tuomaa erinomaisuuden tunnetta, mutta harhaa sekin vaan on.

  Harri yläpuolella oli vienyt sen vielä askeleen pidemmälle ja oli roikottanut autoaan myynnissä (ja maksanut siitä vielä :rotfl: ) sen takia, jotta joku mystinen henkilö loukkaantuu vielä enemmän. Tuo menee jo todellisen harhaisuuden puolelle :poff:
   
  teddy99 tykkää tästä.
 11. Hukka86

  Hukka86 1st gear

  Taitaa rosvot nykyään uudempien kohdalla käydä koeajamassa auton ja kopioimassa avaimen/koodin
   
 12. vernando de hoto

  vernando de hoto Gearhead

  Miten olette onnistuneet peittelemää kilvet, kun olette liikenteessä? Joku "rosmo" voi napata numeron vaikka cruisingissa. Onko ongelman ratkaisu puuhakilvet?
   
  Inlinee, PilsnerBil ja cdv70 tykkäävät tästä.
 13. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Minuuttissa löytyy Hartsan osoite. Katunäkymässä ei näy meteoriitteja eikä spoilereita, ne on vissiin jossain muualla säilössä.
   
  Muokattu: 3.7.2020
 14. budweiser

  budweiser Gearhead

  Trafin tietojen luovutuskielto voip helpottaa hiukan.
   
  Peeaa tykkää tästä.
 15. Harri S

  Harri S Gearhead

  Ei mulla oo ikinä ollu erityistä tarvetta mitään volkkareita tai muita paskalaatikoita netissä kilvet peitettynä myydä.
  Jos possun kanssa majailleen auton pelkät vakiovanteet maksaa yli 6K€ saa rosmo jo pelkästään niillä mukavasti tuohta, sen kun vaan käy sopivaan aikaan siellä parkkihallissa reilu 100m Kampin kauppakeskuksesta.
  Se saattaa tuntua jostakusta uskomattomalta, mutta joitakin autoja/auton osia ne rosmot oikeesti halajaa, eikä ne useinkaan oo jenkkejä, niitä ei pölli kuin piripäät.

  Käytit sitten kuitenkin sen minuuttis minun osoitteen selvittämiseen.
  Tottakai osoite näkyy kun mulla on enää vaan noita tavisautoja, jotka ei rosmoja kiinnosta ts. ei mitään salaamisen arvoista.
  Cyklonesta on muuten kilvet näkyvissä Nettiauton ja myös Blocketin kuvissa (eikä auto tosiaankaan edes oo ko. osoitteessa).
  Mutta terve tuloa ostattelemaan, kahvit keitän mut pullaa et saa. Auto lähtee sopivasti.
   
  Peeaa ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
 16. Rautamäki

  Rautamäki 3rd gear

  Tarficomilta ei saa ajoneuvon omistajan osoitetta vaikka rekisteritunnus olisi tiedossa, mutta myyjän nimellä ja puhelinnumerolla osoite löytyy helposti. Jos ei numeropalveluista löydy, niin maistraatista saa puhelinsoitolla osoitteen. Jos myyjä saattuu olemaan esim. joku jari virtanen, niin siinä tapauksessa voi olla arpomista että osuu oikeaan. Sitten jos ja kun auto tai ne hirmukalliit vanteet vielä on säilytyksessä muualla kuin omistajan kotiosoitteessa, niin ei ole siitäkään tiedosta apua rosmoille. Aika turha suttailla kilpiä.
   
  Muokattu: 3.7.2020
  Imusihti tykkää tästä.
 17. T5

  T5 Gearhead

  Jos se niin paljon jännittää, niin sitten varmaan kannattaa jättää se auto aina pukeille seisomaan ja ottaa ne 6k vanteet mukaan.
  Miten ne rosvot olis osannu sinne parkkihalliin mennä sen porssen kilpien perusteella?
   
 18. mjm2

  mjm2 2nd gear

 19. Imusihti

  Imusihti 3rd gear

  Aika haluttu saa olla joku tietty automalli, että joutuu suunnitellun keikan kohteeksi.
  Taitava autovaras vie auton mennessään jos on niin päättänyt, tavalla tai toisella.
  Jos menee konttiin/osiksi ja ulos maasta niin ilman paikanninta tuskin saa enää kiinni.

  Lähinnä säilytystekninen ongelma ja vakuutukset ja hälyttimet on sitten sitä varten.
  Itse voi lisäturvana käyttää paikanninta joka hälyttää auton lähtiessä liikkeelle.

  Lähtökohtaisesti vanteita vievät nistit ja päihdeongelmaiset pummit sekä persaukiset, epärehelliset tuning-harrastajat. Kunnolliset valokuvat ainakin hankaloittavat vanteiden jälleenmyyntiä, mutta tässäkin tapauksessa vakuutusten on hyvä olla kunnossa.

  Jos säilyttää autoaan tai asuu ns. huonolla alueella on riski tietysti korkea jo ilkivallankin suhteen joten kysymys on myös riskien hallinnasta. Lukittu talli on paras suoja, mutta sellainen ei ole aina vaihtoehto.

  IS
   
  Harri S tykkää tästä.
 20. grantorino

  grantorino Gearhead

Kerro tästä muillekin!