Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Kunnon prosenttipommi. Runko taitaa kuitenkin olla sama Coronetissa ja Chargerissa.
   
 2. Hai

  Hai Double Gearhead

  Itsekantavia ovat.
   
  jariha tykkää tästä.
 3. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

 4. GhostRider

  GhostRider 1st gear

  No tuohan selittää hintaa
   
 5. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  jariha tykkää tästä.
 6. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Oli runko tai ei, niin ainakin itteä jännittäis viedä katsastukseen autoa johon on vaihdettu sekä kori että tekniikka ihan toisenlaiseen kuin mitä papereissa lukee. Jos jää kiinni, niin tulee enemmän sanktioita kuin siitä rikkinäisestä tuulilasista, josta on viime katsastuksesta korjauskehotus.
   
 7. 69

  69 Gearhead

  Kyllähän noita on paljonkin
   
 8. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  On toki, mutta onhan tämä astetta silmillehyppäävämpi kuin GT-corollat ja avogolffit. Jotkut jännittää niitäkin.
   
 9. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  22 vuotta katsastettu Mun aikana , EI OO jännittäny kertaakaan !!! 4D Coronet Custom 1975 , Korin vaihdon vuoksi muutettu vastaamaan mallia 2D Charger .

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Katsastettu 24.05.2019
   
 10. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Paljonko prosentteja otteessa?
   
 11. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ei mitään mainintaa prosenteista otteessa.
   
 12. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

 13. klunssila

  klunssila Gearhead

  Minäkin olen saanut useita houkuttelevia tarjouksia muun muassa Nigeriasta, joissa luvataan 8 miljoonaa dollaria. Tarvitaan ainoastaan rahojen siirtämiseen liittyvä muodollinen maksu 10 000 dollaria. 8 miljoonaa tuova "prinssi" Muhamba ei ole vielä Suomessa, vaikka maksun jo tietenkin tein. Mahtaakohan nämä herrat tulla samalla koneella rahasalkkuineen?
   
  1purehell tykkää tästä.
 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja eikös noihin korinvaihto autoihin saa vaihtaa kulutusosia, ilman että % kasvaa.
   
 15. BHBS

  BHBS 2nd gear

  Jos projektin hankintaan ja osiin menee vaikkapa 40.000e, työtunteihin sisäisenä työnä toinen mokoma; esimerkiksi 60e/h ja 800h projekti, niin alkaahan tuommoinen summa olemaan lähellä...

  Se on taas asia erikseen korrelisoituuko moinen summa pyyntihintaan, varsinkaan jos markkinat eivät ole ko. mallille suotuisat :)
   
  Muokattu: 18.9.2020
 16. Hai

  Hai Double Gearhead

  Kyllä.

  Lisäksi joskus oli aika, että "prosentit kuoleentui".
  Eli koko korinvaihtoprosenttisoppa on niin monimutkainen, että se pitää oikeasti tuntea ennen kuin ryhtyy.
   
  dart -66 tykkää tästä.
 17. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Ja eikös joskus pitänyt "merkkauttaa" ne kanta-auton osat mitkä piti löytyä korinvaihdon jälkeen; muutoskatsastuksessa ne tarkastettiin. Mutta miten ne merkattiin?? Löikö katsuri jonkun leiman pelteihin? Olisko tuo olllut se kuvio missä kytättiin niitä kulutusosia?? Kuten moottori :p. Mullakin oli aikoinaan yksi -87 myönnetyillä luvilla tehty avo 64 Impala, siinä ei ollut prosentteja mainittu otteessa; autoon oli jo ennen korinvaihtoa vaihdettu V8+aut tekniikka. Alkuperäistä hesalaista taksia oli vaan runko ja joku osa pelleistä; rakennukseen oli käytetty kolmen auton peltejä, alkuperäinen 4d, ruosteinen avokori ja jostain lapista (?) pelastettu hyvä 4d kori. Tekijällä oli tarkoitus vaihtaa runkokin alkuperäiseksi avon rungoksi muutoskatsastuksen jälkeen mutta sitten oli into kai loppunut. Se avon runko oli mennyt sitten junan kanssa kolaroidun -62 avon alle. Multa se avo meni sitten saksaan, missä Helmut ja Jyrgen olivat hydraulit laittaneet siihen, on saattanut notkua jos ei ollut vahvistettu..:D
   
 18. Mac

  Mac Gearhead

  Kyllähän tuossa saattaa hyvä ostos muuttua ei niin hyväksi ostokseksi jos ei ole tiennyt mitä mennyt ostamaan.
  Saattaisi naamassa ruveta väri vaihtumaan kun menee Trafin sivuille laittelemaan omille nimille ja odottavien listalla punaisena loistaa 4D Coronet eikä Charger.
   
 19. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Ainakin parikymmentä vuotta sitten kanta-auton osia merkittiin lyijysineteillä mitkä piti sitten siinä korinvaihtohäkkyrässä löytyä katsastuksessa.Eli ohut vaijerin pätkä joka oli lukittu lyijysinetillä.
  Joskus jouduin yhden euroauton kanssa näiden korinvaihtoasioiden tiimoilta liipasimelle kun myymäni auton uudella omistajalla kävi käry kun olikin prosentit ylitetty ja Trafi alkoi selvittää koko omistusketjulta että kuka osat oli vaihtanut.Lopputuloksena autosta lähti kilvet mutta veroa ei kukaan joutunut maksamaan kun Trafi ei pystynyt toteennäyttämään kuka ylimääräiset osat oli vaihtanut kun kukaan omistajista ei myöntänyt.:D
  Vanhasta Ooppelista olisi pitänyt maksaa 10000eur+alv veroa ja auton olisi pitänyt turvallisuuden ja päästöjen osalta vastata uutta autoa.:rolleyes:
   
 20. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  viikinki75 ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!