Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  Paljonko prosentteja otteessa?
   
 2. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Ei mitään mainintaa prosenteista otteessa.
   
 3. Tuplawee

  Tuplawee Gearhead

 4. klunssila

  klunssila Gearhead

  Minäkin olen saanut useita houkuttelevia tarjouksia muun muassa Nigeriasta, joissa luvataan 8 miljoonaa dollaria. Tarvitaan ainoastaan rahojen siirtämiseen liittyvä muodollinen maksu 10 000 dollaria. 8 miljoonaa tuova "prinssi" Muhamba ei ole vielä Suomessa, vaikka maksun jo tietenkin tein. Mahtaakohan nämä herrat tulla samalla koneella rahasalkkuineen?
   
  1purehell tykkää tästä.
 5. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ja eikös noihin korinvaihto autoihin saa vaihtaa kulutusosia, ilman että % kasvaa.
   
 6. Hai

  Hai Double Gearhead

  Kyllä.

  Lisäksi joskus oli aika, että "prosentit kuoleentui".
  Eli koko korinvaihtoprosenttisoppa on niin monimutkainen, että se pitää oikeasti tuntea ennen kuin ryhtyy.
   
  dart -66 tykkää tästä.
 7. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Ja eikös joskus pitänyt "merkkauttaa" ne kanta-auton osat mitkä piti löytyä korinvaihdon jälkeen; muutoskatsastuksessa ne tarkastettiin. Mutta miten ne merkattiin?? Löikö katsuri jonkun leiman pelteihin? Olisko tuo olllut se kuvio missä kytättiin niitä kulutusosia?? Kuten moottori :p. Mullakin oli aikoinaan yksi -87 myönnetyillä luvilla tehty avo 64 Impala, siinä ei ollut prosentteja mainittu otteessa; autoon oli jo ennen korinvaihtoa vaihdettu V8+aut tekniikka. Alkuperäistä hesalaista taksia oli vaan runko ja joku osa pelleistä; rakennukseen oli käytetty kolmen auton peltejä, alkuperäinen 4d, ruosteinen avokori ja jostain lapista (?) pelastettu hyvä 4d kori. Tekijällä oli tarkoitus vaihtaa runkokin alkuperäiseksi avon rungoksi muutoskatsastuksen jälkeen mutta sitten oli into kai loppunut. Se avon runko oli mennyt sitten junan kanssa kolaroidun -62 avon alle. Multa se avo meni sitten saksaan, missä Helmut ja Jyrgen olivat hydraulit laittaneet siihen, on saattanut notkua jos ei ollut vahvistettu..:D
   
 8. Mac

  Mac Gearhead

  Kyllähän tuossa saattaa hyvä ostos muuttua ei niin hyväksi ostokseksi jos ei ole tiennyt mitä mennyt ostamaan.
  Saattaisi naamassa ruveta väri vaihtumaan kun menee Trafin sivuille laittelemaan omille nimille ja odottavien listalla punaisena loistaa 4D Coronet eikä Charger.
   
 9. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Ainakin parikymmentä vuotta sitten kanta-auton osia merkittiin lyijysineteillä mitkä piti sitten siinä korinvaihtohäkkyrässä löytyä katsastuksessa.Eli ohut vaijerin pätkä joka oli lukittu lyijysinetillä.
  Joskus jouduin yhden euroauton kanssa näiden korinvaihtoasioiden tiimoilta liipasimelle kun myymäni auton uudella omistajalla kävi käry kun olikin prosentit ylitetty ja Trafi alkoi selvittää koko omistusketjulta että kuka osat oli vaihtanut.Lopputuloksena autosta lähti kilvet mutta veroa ei kukaan joutunut maksamaan kun Trafi ei pystynyt toteennäyttämään kuka ylimääräiset osat oli vaihtanut kun kukaan omistajista ei myöntänyt.:D
  Vanhasta Ooppelista olisi pitänyt maksaa 10000eur+alv veroa ja auton olisi pitänyt turvallisuuden ja päästöjen osalta vastata uutta autoa.:rolleyes:
   
 10. hartsa69

  hartsa69 Double Gearhead

  viikinki75 ja isalmela tykkäävät tästä.
 11. simeoni

  simeoni Double Gearhead

  Jos sillä on ensin 15 vuotta ajettu niin ehtiihän siinä polkimetkin kulumaan.
   
 12. Jeep360

  Jeep360 2nd gear

  Nyt on viimeisenpäälle liikeidea , kun ei mee kaupaksi , niin nostetaan hintaa:D.Koitin tästä kauppoja hieroa keväällä , mutta jotenkin liikkeen asenne tappoi kiinnostuksen autoon.
   
 13. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

 14. tapsah

  tapsah 2nd gear

  oliko tää se b-manta jota löytykin v-laatikosta viisi numeroa kun olis pitänyt löytyä vain neljä?
   
 15. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Manta joo mutta oli kyse muusta kuin laatikosta.
   
 16. teddy99

  teddy99 Gearhead

  "Hieno ja aavistuksen erikoinen" No ei ole edes hienokuntoinen. Tuo auto oli myynnissä Muuramen rompepäivillä ja totesin, että onpahan hintatavoite aika pielessä suhteessa auton kuntoon. Valokuvissa näyttää selvästi paremmalta kuin tuo oikeasti on. Töitä ja rahanmenoa on mukavasti tiedossa jos tuosta hienon meinaa saada.
  Matkamittarilukema näyttää olevan 005811 km. Ollut ilmoituksen mukaan matka-ajossa, ja jäänyt varastoon 1986, joten jos autolla on ajettu normaalit 25000 km vuoteen, niin tulee siitäkin 375000 km. Joten eipä ihme että polkimet ja kaikki muukin on jo kulunutta.
   
  Muokattu: 18.9.2020
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Ilkeät huhut sanos, että osa korinvaihdoista on vain VIN swappeja. Ettei niihin olisi edes käytetty mitään suomalaista kanta-autoa. :D
   
  mopar72 tykkää tästä.
 18. Stang 72

  Stang 72 3rd gear

  Me tehtiin kasarilla B asconasta B manta, kolari 2.0 asco oli suomenkilvissä ollu ja Mantan kori tuotiin ruotsista aikana jollon tunnolliset miehet päivysti ja laski prosentteja jo rajalla.
  Saatiin valmiiksi kanta auto tark. ja muu leimaus päälle, syksyn tullen hirvikolarissa meni lunariin koko paska..
   
 19. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Maksaa siitä Chargerista ne alle 100€:n verot ja ajelee tyytyväisenä menemään aidolla Chargerilla sen jälkeen. ;)
   
 20. Turbiini

  Turbiini Gearhead

  Se vaan ei onnistu jos ei löydä sen alkuperäisiä osia. Jotta se on joskus saatu katsastettua coronettinä niin siinä on pakosta ainakin ollu alle 50% chargerin osia. Joten vaikeksi menee.
   

Kerro tästä muillekin!