Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. -tl-

  -tl- Gearhead

  Tuon kutonen kasiksi näkee helposti vin numerosta, mutta kasi isommaksi kasiksi niin näkeekö sitä välttämättä mistään?
   
 2. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  o_O ^joka moottorille ja eri versiolle on oma koodi vin nummerossa...
   
 3. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Vai oliko niin, että siinä on valmistajakohtaisia eroja? Mulla olis hämärä muistikuva ettei esim GM-autojen VIN kerro konetta...
   
 4. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Muistikuvassasi on hämäryyttä. Kyllä 60 luvun full-size letukassa näkee vin numerosta onko L6 vai V8 mallisarjaa. Ja huom. sen näkee vain vin numerosta; korin trim tagissa on (aina) v8 numerot.
   
 5. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  mustangeistahan tuossa haastettiin, pätee muhinkin ainakin 60-luvun usa first on race day malleihin.. muista merkkilöistä en niin tiijä..fix or repair daily..Mostly Old Parts And Rust...hearthbreak of america..
   
 6. koivuhalko3

  koivuhalko3 2nd gear

  70 luvun alun Mopareissa ja Ford tuotteissa löytyy moottorit ja monikokurkkuinen kaasutin on vin numerosarjasta. Gm tuotteista ei.
   
  three hundred tykkää tästä.
 7. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  eikö kumminkin löydy se että oliko matkalaukulla vai v-8, vaatii tietty tulkitsemisen osaamista..ei vinistä mutta muista lätkistä..
   
 8. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Gm tuotteessa näkee vin numerosta onko kasilla vai kuutosella, esim 63 2dht Impala: 31847... on V8 ja 31747... on L6. Korissa/rungossa olevista lätkistä EI NÄE, että mikä V8 se on ( minkä kokoinen ja tehoinen). Ne tiedot on meistetty lohkon dekkitasoon ( mistä sitten koneistamo ne höylää pois epähuomiossa, ja samalla muuttui se hi-perf lohko tavalliseksi....).
  Tässä on yksi syy miksi esim jotain 70 454 SS Chevelleä tehdään klooneja, oikeasti et voi muusta nähdä kuin auton alkuperäisistä dokumenteista sen aitouden.
   
 9. CCZ28

  CCZ28 Gearhead

 10. tapsah

  tapsah 2nd gear Bannattu

  onhan nuita muitakin jutskia mistä voi piätellä org. moottorin esim bensalinja; koko ja miten se kulkee ja minne, kaikkea voi tietty muutella..monesta 348sta on tullut 409 liityven juurikin stanssiin lohkossa, ei toki täällä sarvikuonojen maassa..kai...
   
 11. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  348 vs 409 öljytikku on eri puolella ;)
   
  cdv70 tykkää tästä.
 12. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  En muista, Korialla teki tarkastuksia.
   
 13. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  'Kuulostaa samanlaiselle tyypille...
   
  Seevu tykkää tästä.
 14. JJ

  JJ Gearhead

  Kouvolassa tarkastuksia kai tehnyt kun Kaunonen ja Vartiala.
   
 15. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  speedy, Lemmu ja malvasto tykkäävät tästä.
 16. Jouni_K

  Jouni_K Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 17. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 18. isalmela

  isalmela Gearhead

  Tuo viimeinen lause taitaa säikäyttää osan ostajaehdokkaista: ",jos haet näyttelyautoa jatka seuraavaan ilmoitukseen". Rehellinen on tietysti hyvä olla, mutta voisihan sitä vähän avata mitä tuo käytännössä tarkoittaa :)
   
 19. f34

  f34 Double Gearhead

  Kävin katsomassa, ei seuraavankaan ilmoituksen auto ollut näyttelytasoinen.
  Harhaanjohtava ilmoitus...
   
  Muokattu: 22.3.2021
  Roberto, pptalo, Lemmu ja 1 muu tykkäävät tästä.
 20. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  No en tiedä, aika harva nyt tolla rahalla näyttelyautoa odottaakaan kun pyynti 6500€. Tuohan tarkoittaa sitä että autossa on kulumaa ja virheitä, aika yleisesti käytetty kommentti ja toivottavasti ei tuon hintasessa aiheuta sen kummemmin kenenkään säikkymistä.
   
  Peeaa tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!