Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Niin no, näissä on sitten aina se toinenkin puoli, kumpaakaan puolta tässä nyt sen kummemmin puolustamatta tai haukkumatta:

  Missä ne "oikeat ostajat" oli sillä välin ku tämä toinen kaupan jo teki? Ettei ois vaan ollu että jäätiin taas tuumailee, pyydettiin viestillä että voisko omistaja laittaa lisäkuvia, kyseltiin tiukkaa hintaa jos tulee nyt heti hakemaan (eli ei ikinä), taivasteltiin kun on niin kaukana (eli yli 100km päässä), pyydettiin että voisko ajaa puoleen väliin vastaan tai vaihtusko vaikka perunalaatikkoon missä vielä puoli laatikkoa viime kauden perunasatoa jne.?? :odwink:

  Että pitäs kai tuon pelin olla selvä miten tämä mennee. Jos on tilaisuus tarjolla niin ottaa sen pois ja peliähän on seurattava ihan koko ajan mikäli niihin huippudiileihin haluaa ehtiä mukaan.
   
  J.J, mopar72, isalmela ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Double Gearhead

  Mun käsityksen mukaan siinä olis ollu 383 + th700 aski. En ymmärrä miten pelkkää tekniikkaa vaihtamalla saa prosenttiongelman kantavakoriseen autoon. Mut prosenttipykälät onkin ihan haitarista. Ei kait perävälityksiä jengi sentään muutoskatsastele "laillisuuskiimassaan" ja hae lisää prosentteja papruihin?
   
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kun kerta on vähän jo livenny ni jatkan hieman. Yhdestä perheen autosta oli etuvieteri kierroksen verran katkennut. Ylös nostaessa sen puolen renkaan ei ollut löysä vaan jousivoimaa oli. Lyhensin sitten toiselta puolelta saman verran. Tarkoitus leimata ja myydä nääs. No, eilen katsoukko sen sitten raakkasi ja laittoi vikalistaan: jousi poikki ja toinen katkaistu. Peilillä pitää katsoa, muuten ei näe niitä poterosta. Minusta lain mukaan jousen saa lyhentää jos edellä mainittu kriteeri täyttyy. Ainakin niitä on maaliman sivu pätkitty. Tilasin jouset kun sain halavalla, ei viitti tapella moisesta.

  Isäukko pisti paremmaksi, käytti naisystävän syynissä autoa. Otteeseen merkintä: sivupeili halki ja renkaissa liikaa painetta! Mistä lähtien ne syynissä on paineet katsonut? Nuokin kesärenkaat oli liikkeessä säilytyksessä ja niiden alle laittamat. Tämä tarkastaja tosin oli virolainen että liekö neuvostoajat jättäneet takauman?
   
 4. lucky74

  lucky74 3rd gear

  Niin ilmeisesti autot pitäisi ostaa näkemättä mitä nyt se kökkö kuva parvekkeelta otettunahan kertoi kaiken oleellisen. Ei tarvi "tuumailla" turhia. Sitä kun on siinä surkeassa tilanteessa ainakin allekirjoittanut ettei voi kytätä "peliä" ihan kokoaikaa. Kun on käytävä vähän töissä tienaamassa harrastusrahoja sekä siihen pernalooraankin pitäs saada fyrkkaa. Niiden keittämiseenkin menee aikaa niin lähde siinä sitten toiselle puolelle suomea yön syömmessä ajelemaan huippudiilin toiveissa. Että nou kän do. Enemmän tuossa sylettää tuo ahneus. Semmonen normisti 3500-4000€ leppäjeeppi muuttuu 7000€ autoksi kun siihen saa rahotuksenkin ilman luottotietoja ja käsirahaa. Tavallaan vääristää autojen hinnoittelun.
   
  SteveS ja Inlinee tykkäävät tästä.
 5. lucky74

  lucky74 3rd gear

  Täytys kaivaa tuo aviisi varastoista esille. Joku muistijälki että oli muuttoauto ja joku hässäkkä sen myötä. Oliko myös kaasutin rajattu 2 kurkkuiseksi tehojen takia. Edesmenneen tutun bj40 oli kanssa näin. Kasiluvat mutta kuristettu tuollasilla pykälillä.
   
 6. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Turhaapa niistä voivotteleekaan sitte ja itkee, jos ei oo mahollisuuksia ja uskallusta niin monessa muussaki hommassa jää kakkoseksi, semmosta se elämä on, ja tulee olemaan. Viimeksi olen ostanut auton yhden huonon kuvan perusteella viime vuonna, kuva oli vuosia vanha ja siitä ei paljoa näkynyt ja auton hinta oli 5-numeroinen. Sillä oli pirusti näitä kuvien kyselijöitä ja kiinnostuneita ja ite asuin 600km päässä autosta eikä ollu ees rahaa kyseiseen autoon sillä hetkellä. Ja totta helvetissä olisin halunnu nähä enempi kuvia ennen ostopäätöstä, mutta tilanteen ollessa se mikä oli, piti vaan päättää nopeasti haluaako olla pelissä vai ei, ja päätin olla. Soitin omistajalle, hetki keskusteltiin sen nykykunnosta ja sanoin että otan auton että se on varma se. Sen jälkeen vasta aloin miettii miten ei ajokuntonen auto haetaan 600km päästä keskellä talvea ja miten saan rahat nopeaa pankista.

  Ainahan se vähä kuumottelee kiireessä sitte monet hommat järkätä ja pitää huoli myös autonmyyjää kohtaan että saa sanansa pidettyä. Mutta kyse on vain siitä, kuin paljo sitä haluaa ja mitä sen eteen on valmis tekemään, haluaako pelata vai ei.

  Minusta noista itkeminen on turhinta mitä voi olla. Autoja tulee koko ajan myyntiin, ottaa seuraavan. Ja hieman ihmetyttää miksi sitten jälkikäteen sitä pidettiinkin huippudiilinä mikä ois pitäny mennä "tosiostajalle" jos kerran sen yhen kuvan perusteella ei kuitenkaan aiheesta ollut mitenkään vakuuttunut.

  Aina on mukavampi ku saa rauhassa tutustua kohteeseen ja on nykykunnosta paljon kuvia saatavilla jne. Mutta melko monesti joutuu pelaamaan vaan riskillä jos vaihtoehtona on menettää koko mahdollisuus.

  Jokkainen tavallaan.
   
  hartsa69, isalmela, PeteKoo ja 1 muu tykkäävät tästä.
 7. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mitäs porukka maksas -69 2d HT Newport projektista? Ruosteet apparin lattia, apparin A pilari, ehkä kuskin lattia, takakontin lattia. Kone umpiruosteessa kun -89 kannentiivistepettänyt. Hp laatikko ok?. 83/4 lukoton perä ok? Räjähtänyt sisusta purettu pois.
  Ehkä mukaan 300 takavalot, etuvalot, maski ja -70 Newport Cordoba ovipahvit....
  Eli iso projekti.
  Herkut. Alkuperänen 4bbl 383, kuskin sähköpenkki, ilmastointi, levyt edessä.
   
 8. Rebel_1996

  Rebel_1996 2nd gear

  Autokauppias ja elättää sillä itsensä. Vittu mikä äijä!
   
  Dataviilaaja, Turnn ja Peeaa tykkäävät tästä.
 9. PeteKoo

  PeteKoo 2nd gear

 10. karra

  karra Double Gearhead

  Jo ennen oli sallittua modernisoida renkaat, valot, akku ja turvavyöt liikenneturvallisuuden takia. Onko nuo asiat muuttuneet?
   
 11. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  PeteKoo tykkää tästä.
 12. tammercity

  tammercity Gearhead

  isalmela, Charger´69, leivonharri ja 1 muu tykkäävät tästä.
 13. KKOSKINEN

  KKOSKINEN Gearhead

  Astrojen hinnat myös nousussa. Ei saa enää tonninpintaan katsastettua. Tai ei sitä tiedä vaikka saiskin.
   
 14. Pannu H-D

  Pannu H-D Gearhead

  Eikös se ole hyvä jos joku kauppias ostaa sen auton ja laittaa sen sit myyntiin vaikkakin kalliimmalla kun siltä saa sen rahoituksen joka tuo monelle mahdollisuuden saada se elämänsä auto.
   
 15. ilu100

  ilu100 Gearhead

  Mullakin on myynnissä oma harraste a-body ,vaikka mopari,niin ei mitään kysyntää.....
  Voisin otaa vaihdossa venettä ....vähän tarjottu,liekkö hinta kova?Pitänee pyytää 25te niin kiinnostusta enemmäkin?
  Ja pitää vissiin olla matching ja alkuperäinen,jotta hintanousu turva?
   
  litres tykkää tästä.
 16. litres

  litres Gearhead

  Onko asiat noin huonosti?:D
   
 17. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tarjonnan vähetessä ja vuosikymmenten kuluessa saattaa vanhemmissa autoissa ilmetä hintojen nousua. Tosin en olisi uskonut, että eläisin niiiiiiiiiiin vanhaksi, että Ford Taunuksestakin aletaan pyytää yli 20 000 euroa....
  https://www.nettiauto.com/ford/taunus/12128020
   
  Peeaa tykkää tästä.
 18. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Mulle satasella samaa, mitä tää myyjä vetää...
   
 19. manha

  manha Gearhead

  Ei aivan joka päivä noitakaan kyllä vastaan tule,mutta silti tuntuu hiukan hintavalta.Saattaa joutua jonkun aikaa kaupittelemaan...
  Oman koteloni myyntihinta on pudotettu nyt tanarin kanssa samoihin ja mielenkiinnolla seuraan,vielläkö moni "varma" ostaja vaipuu viestintähiljaisuuteen...
  https://www.nettiauto.com/dodge/charger/12046135
   
  isalmela tykkää tästä.
 20. kippis

  kippis Gearhead

  toivakasta hain aikoinaan ford eliten, joku kanadan malli, gran torinon näkönen.
  kyllähän chargerikin kelpaisi. aattelin vaan että ootko sama kaveri ?
   

Kerro tästä muillekin!