Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Mihin lie hävinnyt tämän mustangin kaukainen serkkupoika ZOR-1 kilpinen isoilla vanteilla ja kameleontti värillä maalailtu vuosituhannen vaihteen tuotos...Veekasista tuttu. oisko ollu 67-68 vuotinen sekin...
   
  leivonharri tykkää tästä.
 2. el borrachitos

  el borrachitos Gearhead

  No tää jannu on sekaisin kun seinäkello. Ennen kuin luet näitä, niin suosittelen ottaa pikku tripin sienillä tai jollain synteettisellä tuoteryhmällä. Aika tanakkaa tulkintaa, bon voyage:
  https://www.facebook.com/www.lamminvesivaraaja.fi/
   
  juko7 ja Inlinee tykkäävät tästä.
 3. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Nyt on kyllä pakko todeta että tuo teksti ei tule kolmannen veroluokan nautintoaineita nauttimalla... o_O

  Ps. Saisko samoja satasella o_O
   
  Peeaa tykkää tästä.
 4. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Vanhat Eurooppalaiset laikka-avot ovat nyt kysyttyjä..? Hinnoista päätellen.
  Itselleni tulee pelkästään paha olo tällaisia katsoessa. Siis sen vuoksi, että aikanaan tuollaisia räpellyksiä oli pakko tehdä, jos avoauton halusi. Viranomaisten mielestä kun oli aivan kohtuullista maksaa esim. Saksasta tuodusta 7000 markan avo Asconasta 75000 markkaa autoveroa.
  Mikset sitten ostanut avoautoa Suomesta, kysyi Jonne 22v? Suomessa ei juuri kukaan uusia avoautoja ostellut, eikä niitä siten käytettyinäkään ollut tarjolla. Tai jos oli, niin hinta oli umpimallin hinta kerrottuna neljästä kymmeneen. Itsekin tällaisessa epätoivon tilassa laikkasin yhden auton, kun ei ollut muita vaihtoehtoja. Tosin suoritin työn mahdollisimman suoraviivaisesti, eli hain "pitkän leiman" ja heti tämän jälkeen katon sahaaminen. Näin sai 2 kesää harrastaa tee-se-itse avoautoilua tuuriin luottaen, ettei poliisi oivalla, ettei autoa ole ollenkaan muutoskatsastettu.

  https://www.nettiauto.com/ford/taunus/12770315
  https://www.nettiauto.com/saab/99/12785007
  https://www.nettiauto.com/renault/15/12349442
   
 5. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Kun klikkaa tosta "tilastot" nappia niin näkee kysynnän tason.
   
  teddy99 tykkää tästä.
 6. redneck1

  redneck1 Gearhead

  1993 Chevy pickup ja vasta sisään ajettu.:D Peräti 830 000km. Tässä olisi nyt sellainen Chevy jolla voisi ajaa miljoonaan, kun eräällä toisella foorumilla sellaisesta oli juttua. Eihän tuosta puutu enää kuin 170 000km. En kyllä itse ikinä ostaisi dieseliä.
  https://www.nettiauto.com/chevrolet/fleetside/12797541

  Autoliike aikoo laittaa romukuormaan klassikko Pontiacin, jos joku ei hae sitä pois.:( Edes varaosia saisi irroitettua vuoden 1986 Grand Amista? Edes merkit ja kapselit, koska osille ei välttämättä ole kysyntää auton ehkä ollessa ainoaa laatuaan Suomessa. Onko vain uhkailua romuttaminen, koska miksi muissa autoliikkeessä myynnissä olevissa romuissa ole samaa myyntitekstiä?
  https://www.nettiauto.com/pontiac/grand-am/12796304
   
 7. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Ei muutaku hakemaan se Pontiacci, sillähän tuskasta selviää.

  Kerran koitin myydä paaliin menevää autoa. Ei kirveelläkään, mut auta armias kun se kouralla nostettiin romulavalle niin sitä ulinaa.

  Lisäksi voitanneen todeta että kahden auton kohdalla niin tehneenä, autosta saa enempi rahaa myymällä se osina. Vaivaa vaan on aika paljon, ja pitäs tilatkin olla niitten säilyttämiseen.

  Kääntäen myös se valmis auto on aina halvempi ku ne "halvat helpot projektit".
   
  Catiska, redneck1 ja isalmela tykkäävät tästä.
 8. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Onhan tuo aika lohduton.
  Kun ei ne paremmatkaan tuollaiset oikein kelpaa kenellekään.
  Tää pitää (jonkun muun) pelastaa! Kuuluu mobilistin huuto...
   
  juko7, Inlinee ja isalmela tykkäävät tästä.
 9. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Inlinee ja isalmela tykkäävät tästä.
 10. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  No nyt oli tullut harvinaista herkkua myyntiin. Ford GT, ja vieläpä oikein Goupe. Muistuttaa tosin erehdyttävästi Mustangia...;)
   
 11. Weijari

  Weijari Gearhead

  Se onkin Selby Goupe / Coube
   
  Peeaa tykkää tästä.
 12. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Jos olisi tilaa ja motivaatiota tuollaiseen projekti Pontiaciin. Ei ole kyllä hinnalla pilattu. Etuvetojenkkien suosio on kyllä noussut, mutta tuon Pontiacin ulkonäkökään ei ehkä ole parhaimmasta päästä. Selittänee myös sen että harvoin noihin missään törmää.

  Ihmettelen sitä että miksi jenkkien raatoja ei tarjota niille yrityksille joilla on muutenkin jo varaosa-autoja? Mieluummin vedetään suoraan paaliin kuin hyödynnetään. Kuten vaikka joku southwesttrade? Eikö sitten tilaa ole tarpeeksi?

  Ruotsin suurimmalla jenkkiromuttamolla varmaan otettaisiin vastaan, mutta ulkomaille sitä ei varmaan kannata lähteä rouraamaan.:D
   
 13. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Eipä tuossa taida juuri olla kaupallisia mahdollisuuksia muille kun metallinkerääjälle.
   
 14. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ai kuin niin ruma? Ihan Galantin näköinen eli hiano!
   
  redneck1 ja isalmela tykkäävät tästä.
 15. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  On niin ruosteessa jo päältä että epäilen vahvasti ettei rungosta ole paljon jäljellä, joten tuo puuttuva 170tkm voi jäädä kyllä haaveeksi...jep, diesel, hyi ja Yök :wc:
  Joskus hengiteltiin vähän vastaava 80-luvun alun etuveto Buick 2.8 V6:lla ja automaatilla firman takapihalta liikenteeseen.
  Aurinko oli polttanut punasen maalin matta pinkiksi, kone ja laatikko puuttui, mutta ne löytyi läheisen autokorjaamon nurkasta.
  Kone oli jumissa, mutta se lioteltiin ja herkisteltiin pyörimään, automaattitoosa taisi käydä oikein laatikkopajalla, eikä siitä löytynyt ihmeempää...auto nippuun ja käytin leimalla...yllätyin siitä kuinka mukava se oli ajaa :odeek:
  Lopuksi automeikkari kiillotti pinnan ja siitä tuli yllättävän siisti päältäkin :odcool:
  Sisustakin oli ihan ehjä kun siivosi ja imuroi kunnolla...no se meni parissa päivässä kaupaksi, vaikka oli seissyt hylättynä vuosia takapihalla ilman konetta :odbiggrin:
   
  Muokattu: 6.4.2022
  JYR, Kustom STW, leivonharri ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Ottaisin mieluummin hienon, yhtä mintin kuntoisen Beretan.:p Tai jos tarkemmin miettii niin järkisyillä se olisi neliovinen Pontiac Grand Am.

  Samanlainen raato kuin Grand Am. Tästä metsä Beretasta on youtubessa juttuakin Petri Walliuksen kanavalla. En tiedä mikä oli syynä siihen että innostus sen kunnostukseen lopahti. Hyvin lähti alkuun tämän kanssa ja sai jotain aikaiseksikin. Tämä oikeasti löysi sen jostain metsästä ja oli peräti vielä vain noin 200 000km ajettu.:eek: Autowikin mukaan Suomeen tuotiin uutena 217 Berettaa vuosina 1989-1994. On niistä ainakin kymmenen jäljellä, ainakin huomattavasti enemmän kuin Corsicaa. Yhden Beretan olen viime vuosina nähnyt liikenteessä, mutta en ainuttakaan Corsicaa. Corsicoita ei edes myydä missään V8 marketin yksilön lisäksi.
  https://www.nettiauto.com/chevrolet/beretta/12731226
   
 17. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  No niitä berettoja 23 ollu liikennekäytössä 31.12.20,corsikaa 30kpl
   
  redneck1 tykkää tästä.
 18. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Ilmeisesti Corsica sitten niin hyvä auto että niitä ei myydä eikä niillä ajella.

  Mistä muuten löysit tällaiset luvut?
   
 19. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Trafihan autoiluun liittyviä tilastoja pitää.
   
  redneck1 ja SARKERI-71 tykkäävät tästä.
 20. Isamu

  Isamu 3rd gear

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/impala/12796564

  Mielestäni varsin asiallisesti hinnoiteltu full-size ja kuvien perusteella oikein siistikuntoisen oloinen kampe.
  Jos ois ollu tällainen myynnissä tähän hintaan pari vuotta sitten niin olisin mielelläni ostanu harrasteeksi.
   
  isalmela, Stang_81 ja leivonharri tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!