Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. tabs

  tabs Gearhead

  Tuli selvyys tähänkin asiaan. Mulla oli sovittu vaihtokauppa ko. Mersuun ja viesteillä sekä puhelimitse olen kysynyt aika tarkkaan teknisiä juttuja. Vastaukset oli aavistuksen ympäri pyöreitä, mm. Pikkulaittoa ja puuhaa autossa on. Sisäpuhallin ei esim tahtonut aina toimia, mutta kun puhaltimelle menevää johtoa oli heilutellut, niin oli alkanut toimimaan. Ja vielä sanoi ettei tule pettymystä, niin kyseessä on laittoa vaativa yksilö, eikä aivan virheetön. Ja katsastukseen ei ollut halunnut näin halpaa autoa viedä.

  Yks tärkeä juttu kuitenkin jäi kertomatta, vaikka myyjällä tämä tiedossa oli.

  Auto on palanut konehuoneesta ja kaikki muoviosat ja suojakotelot yms. puuttuu täysin konehuoneesta. Samoin johtosarjassa, liittimissä, antureissa on isot palovauriot.
  Korjaus on tehty uusimalla osa antureista, sekä vetämällä hyppyjohtoja vanhoihin purkkaliitoksilla, mm karvaperse liitoksella jossa johdot vain pyöritelty toisiinsa ja jätetty paljaaksi konehuoneeseen. Myöskin kaikki monet letkut, muoviputket jne. puuttuivat.

  JL & MM realisointi, kiitos että sain ajaa 600km turhaan, maksaa 150€ dieselistä, sekä 29€ siirtokilvistä.

  Joku on joskus sanonut, että kertomatta jättäminen ei ole valehtelua, mutta minä olen toista mieltä.

  PS. Siitä metro 75 juhlamallista, puuttuu kuskin puolelta helmapellit muovien alta. En suosittele sitäkään.
   
  Dataviilaaja, juko7, LehtinenA ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 2. dean66

  dean66 Gearhead

  Myyjältä kyllä kerrassaan ala-arvoista toimintaa. Itse yritän ostopuolella ollessani AINA pyytää mahdollisimman paljon kuvia. Monet myyjät toki tästä vain ärsyyntyvät , mutta silleen saattaa välttyä hukkareissuilta.

  -a-
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  se on kummallista että joillekin myyjjlle se on vaan niin vaikeeta. Toisille tuntuu että nettiauto on vaan joku paikka laittaa autoja esille. Yritin saada yhdestä Monacosta paria alustakuvaa, kun yhteistyökumppani saksassa olis ostanut sen. Eipä tullut kuvia. Olis ollu varmat kaupat tinkaamati, mutta ei raha kelpaa. Enkä kyllä lähde polttamaan naftaa toiselle puolelle suomea jos ei myyjää tunnu kaupanteko kiinnostavan. Näytti olevan vieläkin myynnissä, vai olisko "myynnissä".
   
  juko7 tykkää tästä.
 4. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Yllättäen tämä pentu Mersu on poistunut juuri myynnistä...
   
 5. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  Mikä on pentu mersu?
   
  Rihma tykkää tästä.
 6. Rihma

  Rihma 2nd gear Bannattu

  Samaa mietin, oon kuullu baby-benzin, mut se 190
   
  Ftw- tykkää tästä.
 7. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  No eikö tuo aika pentu ollut, SL ja vaan 3.0L...olisko "pikku Mersu" sitten parempi ?
  Tenavatähti on taas enempi käytetty vanhempien 190- ja C-Mersujen kohdalla ainakin omissa piireissä...tiedä sitten ?
   
 8. Ftw-

  Ftw- Gearhead

  En vaan ollut moista nimitystä kuullut enkä näköjään ole ainut. Miksi se ei voi ollavaan sl? Kauhee vimma ihmisillä keksiä pääasiassa typeriä lempinimiä
   
  Seevu, juko7 ja Rihma tykkäävät tästä.
 9. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

 10. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

 11. leivonharri

  leivonharri Gearhead

  Ensin on tyypillisesti menneet mailit ja kilsat sekaisin, sit on menneet hinta ja mittarilukema sekaisin. "Kaikki osat"=öljynsuodatin+ilmansuodatin.
   
 12. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

 13. T5

  T5 Gearhead

 14. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

 15. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  WTF ? Millä ihmeellä tuo on saatu leimattua museoon ? :odeek::odeek::odeek:

  https://www.nettiauto.com/chevrolet/fleetside/12992918

  Tarkastaja ollut pakosta vähintäin 4 promillen kännissä tai aivan umpisokea ja kuuro :webmaster:

  Alun perin tuokin W/T ollut ihan varmasti LB4 4.3 TBI bensa (kilpi konehuoneessa jarrutehostajan vieressä ja RPO koodit hanskalokerossa = helppo tarkastaa tyhmemmänkin tarkastajan) ja nyt nokalla joku watun 6.2 sepelimylly, kas kun ei se Cedricin 2.8...maskikin maalattu kun W/T:ssa pitäs olla musta ja maalaamaton, renkaat ja vanteetkin ihan muuta kun pitäs, pyörän navatkin ruosteessa jne jne.
  Jotenkin tämä museoautojen tarkastus on mennyt ihan holtittomaksi, varmaan lopettavat kohta koko museokatsastus jutun kun tällä menolla kohta ihan kaikki autot on museoleimattu.
  Näyttää olevan että pelkkä ikä riittää, kunnolla ja auton aitoudella ei ole mitään väliä :odconfused:
   
  kad_boost tykkää tästä.
 16. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

 17. hzemax

  hzemax Double Gearhead

  Paljonkohan tästä pitää vielä jauhaa?
   
 18. Peeaa

  Peeaa Gearhead

  Penkin verhoilut ovat aivan hirveät. Ja vanteet American Racing Outlaw II:set, mutta myyjä väittää niitä Centerlineiksi...o_O
   
 19. Charger´69

  Charger´69 Double Gearhead

  Keneltä meistä harrastajista se on pois kun noita saadaan museorekkariin? o_O Ihan helvetin hyvä jos kaikki suurinpiirtein kopillaan olevat vehkeet sinne menee. Jokainen romu mikä tonne museorekkariin menee, on meidän harrastajien ETU. Ei nyt kannata kovin isoa numeroa siis nostaa ja kusta omiin muroihin, näin ainaki minun mielestä niin kauan ku näille harrasteautoille ei ole olemassa omaa "rekkaria" missä edullisemmat kulut vuodessa.
   
  Seevu, north ja Turnn tykkäävät tästä.
 20. Inlinee

  Inlinee Gearhead

  Näkemyksiä on onneks monia, minulla taas on päinvastainen käsitys, museoon kuulumattomien ajoneuvojen museoiminen on just sitä omiin muroihin kusemista.
   
  malvasto, dart -66, Topsa- ja 6 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!