Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

 1. teddy99

  teddy99 Gearhead

 2. Isamu

  Isamu 3rd gear

 3. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Jaahas, tämän tarina se vaan jatkuu ja nyt sinne on saatu vihdoin laitettua kunnon konekin...viimeksi siellä oli melkoista "keräilyerää", 305 TBI (L03) tuo on käsittääkseni ollut uutena.
  Liekkimaalaus on ollut myös tässä yksilössä niin kauan (olisko kohta 20 vuotta ? ) että sen pitää olla ja säilyä vastaisuudessakin, noista vanteista en ole oikein tykännyt koskaan.
   
  malvasto tykkää tästä.
 4. tammercity

  tammercity Gearhead

  Jos arvata pitää, niin jää päästöistä vajaaksi. Näin ainakin kahden muun auton kohdalla mitä tunnen, tosin ovat 500 mesejä.
   
 5. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  isalmela tykkää tästä.
 6. isalmela

  isalmela Gearhead

  Komea on, toivottavasti ei tule pomppiva
   
 7. Arkkumies

  Arkkumies 2nd gear

 8. juhapih

  juhapih Double Gearhead

  Eiks ole hieno Farkku tuo Concca? Nyt kaupoille.
  Ostin tuommoisen avon hiljattain.... :D
   
  leivonharri ja Arkkumies tykkäävät tästä.
 9. Solvent

  Solvent 3rd gear

  https://m.nettiauto.com/chrysler/new-yorker/12984151

  Tää on kans jatkuvasti kierrossa ja aina uutta vikaa näyttää pukkaavan. Paljonkohan on tällä kertaa arvo noussut?
  Onneksi ei oo hintaa esillä, niin saa senkin arvailla ja soittamallakaan tuskin selviää. Mutta eihän tämä(kään) ollu pakkomyynnissä
   
  LehtinenA ja Pietsi tykkäävät tästä.
 10. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  tuo hintakin on mielestäni ihan realistinen.

  Tällä hetkellä hieman ihmettelen, kun esim toimivia 2gen cummins dodge rameja saa suomesta jopa 10k€:llä, mutta jenkeissä hinnat pyörii 15-30000€ (toki rajusti rakennellut on siitäkin kalliimpia).

  Onko jenkeissä iso hintakupla, vai tullaanko suomessa vain jälkijunassa?

  Jotenkin veikkaan jälkimäistä.

  Mitä enempi tulevaisuudessa puututaan päästölaitteisiin yms virityksiin, vanhat kunnon saastelaitteettomat isot diesel-avolavat nostavat arvoaan ja moni miettii sitten 2020luvun jenkkiavolavakauppojaan kuin moni miettii 2000lukua: miksi myi sen suzuki pv:n silloin 250eurolla kun nyt siitä saisi 2500euroa...
   
 11. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Kysyntä ja tarjonta määrännee hinnan. Suomessa tuskin on niin rajua kysyntää vanhoille dieseleille kun kansa aivopestään sähköautoilun ihanuuteen joka tuutista ja verotuksella väsytetään sitkeämmät polttoaine-autoilijat. Itse olen jo pidemmän aikaa etsinyt juurikin 7.3 powerstrokea seuraavaksi autokseni mutta ainakin netin tarjoamat markkinat ovat jässähtäneet aika lailla paikalleen. Tuo punainen f250 on kyllä hieno, lähes täydellinen, ainoa miinus mielestäni on tuo jonkun idiootin keskelle kojelautaa ruuvaama motonetin halvin mahdollinen katkaisija.:D

  [​IMG]
   
 12. Faihess61

  Faihess61 3rd gear

  Ootko aina etsinyt halvinta,vai mistä tiedät,
   
 13. oceanic7

  oceanic7 Double Gearhead

  Ei halvinta kai koskaan kannata ostaa.
   
 14. Catiska

  Catiska Gearhead

  Itse taas veikkaan että hinnat ei tule nousemaan vaan laskemaan. Paljon dieseliä kuluttava ei oikein houkuttele edes nyt ketään, vielä vähemmän jatkossa. Ei nyt ehkä mitään romahdusta ole tulossa (näille melkein harrastelaitteille) kuten muille dieseleille on käynyt, mutta enpä usko sijoitukseenkaan. Jatkossa harrasteautona menee sellaisille ketkä haluaa dieselin rouskutusta kuunnella ja se auttaa kysynnässä jatkossakin.
   
  Stang_81 tykkää tästä.
 15. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  puhuinkin nimenomaan harrasteauto-näkökulmasta.

  Jos tarttisi joka päivä ajaa niin myyntiin menis omakin.
   
  Catiska tykkää tästä.
 16. tabs

  tabs Gearhead

  Tuli selvyys tähänkin asiaan. Mulla oli sovittu vaihtokauppa ko. Mersuun ja viesteillä sekä puhelimitse olen kysynyt aika tarkkaan teknisiä juttuja. Vastaukset oli aavistuksen ympäri pyöreitä, mm. Pikkulaittoa ja puuhaa autossa on. Sisäpuhallin ei esim tahtonut aina toimia, mutta kun puhaltimelle menevää johtoa oli heilutellut, niin oli alkanut toimimaan. Ja vielä sanoi ettei tule pettymystä, niin kyseessä on laittoa vaativa yksilö, eikä aivan virheetön. Ja katsastukseen ei ollut halunnut näin halpaa autoa viedä.

  Yks tärkeä juttu kuitenkin jäi kertomatta, vaikka myyjällä tämä tiedossa oli.

  Auto on palanut konehuoneesta ja kaikki muoviosat ja suojakotelot yms. puuttuu täysin konehuoneesta. Samoin johtosarjassa, liittimissä, antureissa on isot palovauriot.
  Korjaus on tehty uusimalla osa antureista, sekä vetämällä hyppyjohtoja vanhoihin purkkaliitoksilla, mm karvaperse liitoksella jossa johdot vain pyöritelty toisiinsa ja jätetty paljaaksi konehuoneeseen. Myöskin kaikki monet letkut, muoviputket jne. puuttuivat.

  JL & MM realisointi, kiitos että sain ajaa 600km turhaan, maksaa 150€ dieselistä, sekä 29€ siirtokilvistä.

  Joku on joskus sanonut, että kertomatta jättäminen ei ole valehtelua, mutta minä olen toista mieltä.

  PS. Siitä metro 75 juhlamallista, puuttuu kuskin puolelta helmapellit muovien alta. En suosittele sitäkään.
   
  Dataviilaaja, juko7, LehtinenA ja 11 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 17. dean66

  dean66 Gearhead

  Myyjältä kyllä kerrassaan ala-arvoista toimintaa. Itse yritän ostopuolella ollessani AINA pyytää mahdollisimman paljon kuvia. Monet myyjät toki tästä vain ärsyyntyvät , mutta silleen saattaa välttyä hukkareissuilta.

  -a-
   
  isalmela tykkää tästä.
 18. karivanner1

  karivanner1 2nd gear

  se on kummallista että joillekin myyjjlle se on vaan niin vaikeeta. Toisille tuntuu että nettiauto on vaan joku paikka laittaa autoja esille. Yritin saada yhdestä Monacosta paria alustakuvaa, kun yhteistyökumppani saksassa olis ostanut sen. Eipä tullut kuvia. Olis ollu varmat kaupat tinkaamati, mutta ei raha kelpaa. Enkä kyllä lähde polttamaan naftaa toiselle puolelle suomea jos ei myyjää tunnu kaupanteko kiinnostavan. Näytti olevan vieläkin myynnissä, vai olisko "myynnissä".
   
  juko7 tykkää tästä.
 19. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Yllättäen tämä pentu Mersu on poistunut juuri myynnistä...
   
 20. Ftw-

  Ftw- 3rd gear

  Mikä on pentu mersu?
   
  Rihma tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!