Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. yks toine mikko

    yks toine mikko Double Gearhead

    niin.. eiks tollasta jo saakin ajaa mopokortilla..?
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Sama mikra mikä haukuttiin täällä syyskuussa?
     
  3. sakke

    sakke 1st gear


    miks pitää aina vittuilla jos auto ei oo amerikkalainen?? Tossakii nähty paljon enemmän vaivaa kuin moni ns. oikea ja kova autoharrastaja "joka ajaa vain jenkillä" on koskaan autoonsa tehny.
    Rumahan se on kyllä ,en ittekkään kyllä sillä ajaisi,mutta rakentaapa autoaan miten kukakin ja minkä merkkistä tahansa,niin harrastusta se on sekin,eikö? ja jostainhan se on aina aloitettava.
     
  4. Mutku

    Mutku Gearhead

    Aivan w..un hieno !!! :rotfl: :rotfl:

    Ei sillä että itse pystyisin edes tuollaiseen korityöhön, mutta silti naurattaa ihan ääneen...
     
  5. Mutku

    Mutku Gearhead

    No, tässä osuu vielä varmasti pilkka omaan nilkkaan: säästän joka siunaaman kuukausipalkasta poitsun MOPOAUTOON rahaa. Voi kiesus.... mutta oikeesti: joku tommonen hirvitys on ihan tasan varmasti meidän pihassa joku päivä. Että kylläpä sitten naurattaa... :poff:
     
  6. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    eipä mopokortti riitä.
     
  7. jylppy

    jylppy Gearhead

    Colonel Mark Moore US Armyn leivistä ilmaisi nettiauton välityksellä halukkuutensa ostaa mun pikuppini pois kuleksimasta. Hienoa! Pääsee lutikka sinne mistä on 30 vuotta sitte tullukkinniijuu... :eek:
     
  8. hapa58

    hapa58 Gearhead

    Microjen ja muiden ei jenkkien harrastajia nauretaan,puhutaan mopoautoista jos oma jälkikasvu näitä duunaa ja niille naurat olet menettänyt pelin. Lommoille potkittu pitkäkylki sprayliekkeineen on se oikea asenne. No ei todellakaan ole ,vittu rautalankaa ja nippusiteitä,massaa paskanpäälle vittu katsuri ei hyväksyny. Mää olen oikee harrastaja mitä vittuu se hylättiin. Onnistunut tai ei onnistunut katsastus saitti on perseestä.Tänä päivänä kun kyseinen systeemi on kilpailtu ei katsastus tulos ole edes vittuilua jos auto on kunnossa on se tieliikennekelpoinen pieni orastava oire tai vika menee huomautuksella,,,,sorry lipes ,,,,,,pienessä hiivassa !
     
  9. nakke

    nakke 3rd gear

    Kyllä mua ainakin naurattaa, jos joku microja harrastaa? Ja miten niin pienes hiivas?
     
  10. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tänä päivänä tuo ihana katsastus on kilpailutettu totta vieköön. Ei enää niin paljon vittuiluu ku ennen, mutta mutta, pikkuviasta hylsy ja näyttö samalle konttorille. Toi on perseestä kun on vielä yli kymmenen kertaa kalliimpaa kuin ennen hakuninmaan natsisikahomokommarijenkkivihaajainssien aikaan. Ai pienessä kaljassa_?
     
  11. Shit-O-matic

    Shit-O-matic 1st gear

  12. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

  13. Make.S

    Make.S Gearhead

    Ompa erikoinen tapaus. Näyttää kuin soccermomin ja kylän sonnin autot olis yhdistyneet...
     
  14. testaaja

    testaaja Gearhead

    Ja minen ällyy noista kilvistä, mutta mulla oli (on) omassa autossa, joka on vm 1967 alkuperäiset musta-keltaset california kilvet niin niissä on kirjaimet ensin ja numerot sitten :eek: Vai vaihteleeko tuo osavaltion sisällä paikkakunnittain?
     
  15. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Näppärä newport on joo. Näyttää enemmän veneeltä, kuin autolta mutta jotenki onnistuu oleen kohtuu kyrväkäs peli. Kyllä kelpais!
     
  16. Psycoil

    Psycoil 1st gear

  17. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Ruotsinkylästä löytyy vastaava surffiauto. Oli joku vuosi sitten ACS:ssa FMA:n osastolla.
     
  18. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Kappasta vaan! :eek: Ei oo nuita liiemmin tehty ja suomeenhan ne eksyy :lol:
    Ei taida olla kalliskaan noin harvinaiseksi ja siistiksi peliksi. Kerman väri se käypi puukylkien kanssa tilanteessa kuin tilanteessa. 8)
     
  19. dallas

    dallas Gearhead

    "california tuontiauto" ja "auto on los ankkalosissa". onko tuo siis tehty jossain muualla ja tuotu amerikkaan?
     
  20. _NK_

    _NK_ 1st gear

Kerro tästä muillekin!