Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Jos,siis käytetään nyt sanaa jos kun ei 100-varmaks voi todistaa,niin tämmöset kyllä pistää vituttamaan. Siinä ei mitään väärää että ostaa jonku romun,laittelee kuntoon ja pistää vaikka kuin paljon hintaa,tottakai omalle työlle pitää jotain saada,se on ok. Samoin tietysti on auton välittäminen ok jos sitä tekee verotöinään. Mutta toi perus-pimeäjobbaaminen on mun mielestä jotain tietyllä tavalla vastenmielistä puuhaa..tiedän että od:llähän ei sais jobbareita haukkua kun täällähän iso osa porukasta suorastaan pitää niitä jonkin sortin sankareina.. Olisin kyllä ihan harrastuksen nimissä toivonu että joku olis kerenny ottaa ton sillä alkuperäisellä hinnalla.
     
  2. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Sehän se hinta oli. Voi tarkastaa nettiautosta myydyistä tarkalla haulla. Haarukoit sinne auton ja hinnan.
    Auto tulee näkyviin kun laitat ylimmän hinnan vaikka 3000 (tai tässä tapauksessa tuon 750) ja lähdet pudottamaan hintaa. 750 näkyy vielä 749 ei näy enää. Eli noin saa tarkan hinnan.
     
  3. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Näkeehän sen siitä ilmoituksestakin jos vielä on tallella.
     
  4. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Niin siis sillon kun se alunperin oli tuohon 750 hintaan myynnissä niin se oli torilla,turha sitä nettiautosta on ettiä.
     
  5. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    Ollut varmaankin molemmissa.(hinta poistuu tuossa kohtaa, joutuu haarukoimaan sen jos haluaa tietää) http://www.nettiauto.com/plymouth/valiant/7189069
     
  6. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Yep,thats the one.
     
  7. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Niinjoo, kommenttini koski Nettiautoa, en hokannut että aiemmin viitattiin Toriin. 750 e ja Lappi näkyy olleen Nettiautossa. Siis kun avaa sen pdf:n.
     
  8. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Joo siis mähän en tiennykkään tuota et se oli ollu nettiautossakin,mä vaan kerran sattumalta näin sen torilla. Mulla on tuo salainen vallu-tausta niin.... :D Jotenkin noita tulee aina kateltua. Jos olis ollu ykskin auto vähempänä,vaikka toi foordi niin hetihän ton ois ostanu. Nyt kun kolmen projektin kanssa painii niin ihan hyvä etten ehtinykkään.. :) Vähän suunnitelmat otti backfireä tälle keväälle,ton ponun takia.
     
  9. Bighouse

    Bighouse 3rd gear

    No perhana, en ole huomannutkaan että hinta löytyy sieltä pdf:stä. Ei tarvitse haarukoida sitä siinä aiemmin. Aina oppii uutta :D
     
  10. auburn

    auburn Gearhead

  11. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Mahtaako olla ajokuntoinen?
     
  12. kapa

    kapa 3rd gear

    ^series 62 olettaisin
     
  13. palontie

    palontie Double Gearhead

  14. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

  15. JP-350

    JP-350 Gearhead

    No siinä on sitten aika rikas kylä jos toi kiertää ukolta toiselle...teilläkö kainuussa on joka ukolla toi viiskymppiä...
     
  16. Riuska-Petteri

    Riuska-Petteri 3rd gear

    On sitä rahaa muillakin kylillä, täällä Porvoossakin ovat jotkut joutuneet kaivamaan isoimmat niput kukkapenkkiin... :rotfl: ja loput videokasettikoteloihin :eek: Eivät varmaan luota pankkeihin tai on liian matalat korot tai jtn... :poff:

    No vitsi vitsi, ei herneitä!
     
  17. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Onhan se kaupankäynti "turvallisissa käsissä" kun viranomaiset sitä hoitaa :p ennen kysyttiin kadulla onko tietoo ja nyt voi huoletta kysäistä miekkataksista.
     
  18. freetime-cruiser

    freetime-cruiser Double Gearhead

  19. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Tämä melkein kannattais hoitaa himaan jos vaikka b-kortillinen pariskunta ilman koiratarpeita.Tai siis joko tai,pari penskaa TAI koira. Ei oo liikaa pitkähyttisiä/lavasia/dieseleitä tuohon pyyntiin.

    http://www.nettiauto.com/chevrolet/silverado/7327637
     
  20. JOVA82

    JOVA82 1st gear

Kerro tästä muillekin!