Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ot. Ei nettiautossa vaan Rinta-Joupilla oli autohuutokauppa. Nykyautoja, mutta myös Autoja. 87 Beretta kaksin renkain huoltakirjalla meni hintaan 349€. Eiköhän tuo yksilö kohta tule nettiautoon nolla perässä?
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Nyt vasta näin läppärillä ton. Oon samaa mieltä, mutta ei ole kallis. Minäkin saisin sen 110€/kk. Mutta mit vit? Suomi-auto ja ilmoituksessa lukee No Tittle???
     
  3. kippis

    kippis Gearhead

    minusta toi on komee keula. jopa hienompi ku alkuperänen, joka on aika pliisu, noin hieman argressiivisemman näkönen. ten points :wink:
     
  4. caprice305

    caprice305 Double Gearhead

    Jostain syystä toi on usein ja pitkään myynnissä :) Onhan toi aika radikaali muutos ja paljastuuko lähempää jotain rakentamisesta?
     
  5. JOVA82

    JOVA82 1st gear

    Juu toi keulan muutos viel jotenkin menee, mut se loppu korisarja on mun mielestä aika kamala, erityisesti lokarien alareunat. helmat/etupuskuri ehkä vähän turhan matalia. Enemmän konnon pullistusta kaariin eikä tommosta 2cm leveetä, "raitaa" kaareen, ni vois olla ihan hyväkin.
     
  6. viikinki75

    viikinki75 Double Gearhead

  7. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Useimpien autojen käypä hinta olis se kymppi. Se kannattais kertoo eräälle a-kuuppa myyjällekkin joka uskoo jo vissiin kolmatta vuotta että peruskuntoinen a-koppi mopari coupe perällä on 20 tonnin arvoinen... Väri on ruskea ja näin,useimmat on varmaan vuosien varrella nähny ko.auton myynnissä. Kyllä kuitenkin vallu on vallu vaikka siinä olis viistoperä,sanoisin että hyvä 2 ovinen sedanivaltteri käypä hinta kasilla pyöreesti 5 tonnia,jos coupeperse löytyy niin korkeintaan puolet lisää. Ei jumankauta kahtakymppiä,ei mitenkään. Tällä hetkellä taas menee ei hinnoiteltuna...
     
  8. A.X.U.

    A.X.U. 3rd gear

    ^Ja läpimädästä 68-70 Chargerista voi ja pitää maksaa 20k koska se on kuitenkin Chargeri.Tai Cuda. Vaikka korjausten jälkeen ei oo mitään muuta orkkispeltii ku keskiosa kattoo. On nää hinnat lähteny ihan lapasesta joka vehkeessä. Täytyy pysytellä noitten mopojen parissa, niissä on hinnat laskenu.
     
  9. JP-350

    JP-350 Gearhead

    No nimenomaan. Ja mustangeilla voi olla mikä tahansa hinta kun aina löytyy joku 5-6 kymppinen it-miljonääri joka ei autoista muuta tiedä kun joskus poikasena nähny kyseisen auton ja se on jotenkin linttaantunu päähän. Ja älkää nyt ford-harrastajat suuttuko,ei mitään kyseistä autoa vastaan mutta tiedätte kyllä mitä tarkoitan.
     
  10. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Niinku sanoin niin useimmille vehkeille se kymppi on käypä hinta,siihen mahtuu viritettyä hiukan halvempaa ja korkeamman klassikonarvonkin omaavaa. Tai siis pitäis mahtua. Ehkä näihin pitäis suunnitella joku hintataulukko kaikkien harrastajien äänestystuloksena? Vois nimittäin olla mielenkiintoinen tulos...
     
  11. ministeri

    ministeri 3rd gear

    Ei ku vaan rupeette jenkkilästä uittamaan noita rotteloita. Ei ne oo enää ilmasia sieläkään.
     
  12. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Eihän ne oo mutta entäs jos auto on rakennettu suomalaisosilla ja käytetty kymppitonnilla niitä...Ei sais mennä halvemmalla kun kalifornianruumis johon joudut vielä toisella kympillä tekemään että saat siitä edes ajettavan. Tässä kun itelle oon katellu uutta ykkösprojektia niin onhan noilla ca-autoillakin tosiaan semmonen hinta että usein kannattaa ostaa huonokuntoinen suomiauto. Mutta kotimaan myynnistä vielä niin muutamilla malleilla on täysin järjettömät pyynnit,ymmärrän toki myyjiä siinä että aina löytyy joku rahamies joka ei ole ite valmis tekemään auton eteen mitään,poikasena on ollu unelma ja nyt on massia niin...mikäs siinä,sehän on hyvää kapitalismia eli tyhmemmistähän ne parhaat voitot saadaan joten siinä mielessä ei nokan koputtamista.Mutta vääristääkö harrastusta? kyllä.
     
  13. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No eihän tuolta nettiautosta tarvitse edes mitään Amerikan autoja katsella,jos haluaa niitä täysin YLIHINNOITELTUJA "aarteita" sieltä bongailla :p ....Menee vaikka katselemaan 100a datsuneita...C Kadetteja....Välikoppa escortteja....Toyota corollan takavetomalleja...Niin helposti tulee sellanen tunne,että ovatko nämä jäljelle jääneet yksilöt niitä kullasta valmistettuja "erikoiserää" olevia jäänteitä :rotfl: .....Vittu kyllä on täysin karannut mopot käsistä monillakin vanhojen autojen myyjillä (siis täyspelleillä!!! :lol: )...
     
  14. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Niin..no mulla tulee mieleen ekana että mitä semmonen henkilö tekee od:llä joka tykkää katella datsuneita ja....näitä foorumeitahan on innostuksen mukaan muitakin...en oo ikinä käsittäny just tuota kun porukka esittelee ties mitä ihme ...no olkoon. Mutta jos ferrari 348tb:tä myydään parhaillaan alle 25 tonnin (ei tällä hetkellä myynnissä) niin pitää jokaisella raksuttaa onko joku a-koppa coupe samanarvoinen...noita ferguja kun ei tehdä valmiille rungolle 4-ovisten kanssa vaan jokainen käsityötä.
     
  15. ministeri

    ministeri 3rd gear

    Mutta onhan tuo ferrari aika ruma.
     
  16. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Niin...Kun menee nettiautossa sinne "Klassikot" osastolle...Niin tulee väkisinkin muut,kuin PELKÄT JENKIT!!!!!!!!!Näkyviin....myös ne "datsunit".......Kokeiles JP-350 Seuraavan kerran,kun nettiautoon menet niitä "pelkkiä jenkkejä,niinkuin OD:n porukan vaan kuuluu sieltä tiirailla",niin avaas vaikka ihan huvikses se "Klassikot" osio....Saatat yllättyä...kun siellähän on muitakin,kuin pelkkiä jenkkejä!!! :eek:
     
  17. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ok. Mutta kun ittee ei KIINNOSTA muut kun jenkit,italiaanot ja osa englantilaisista. Vaikka autoilu on ikäänkuin aloitettu c-kadeteilla,ht-corolloilla ja näin...
     
  18. JP-350

    JP-350 Gearhead

    Ja olis nekin jotain klassikoita mistä puhutaan mutta monesti porukka ihmettelee perkele jotain perus-sunnyn hintaa porukalla niin siihen viittasin.
     
  19. eilhik

    eilhik Double Gearhead

    Antaa kaikkien kukkien kukkia, taitaa Datsunin harrastaminen olla kalliimpaa kun perusjenkin mitä osien saatavuuteen tulee.

    Toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä ja laitetaan nyt tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden nimissä sitten isä ja poikakin samaan pakettiin ja eikä niitä palkokasveja sieraimiin.

    Kallista tai ei mitä sitten??? jokainen tuhlaa omiaan ja joku pankin rahoja ja vastaa itse itsestään ja tekemisistään ei siinä paljoa kannata huutaa isolla äänellä.
     
  20. reynolds

    reynolds 3rd gear

    No enemmän minullakin on tallessa Italiaanoja (4Kpl) ja Englantilaisia (5Kpl),kuin jenkkejä,joita on vaan yksi kappale...mutta siltikin muitakin hinnoiltaa pompanneita väkisinkin nettiautossa näkee :wink:
     

Kerro tästä muillekin!