Nettiautosta bongattua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rüsselsheim, 28.4.2006.

  1. J.J.

    J.J. Gearhead

    passerby ja Karpov tykkäävät tästä.
  2. pikkupiru

    pikkupiru Double Gearhead

  3. speedy

    speedy Double Gearhead

  4. Bukero

    Bukero Gearhead

    jeeppi kuvissa taustalla mielenkiintoisen näköinen pickup pystylamppu merssu.
    saattaapa olla ihan suomistoliittolais valmisteinen veronkiertomalli??
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Mercedes El Benzos
     
  6. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

  7. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tämäpä on viimeisimmässä Wheelsissä (1/2017) esittelyssä. Omistajana silloin jutun tekoaikaan oli Jonta Hänninen (Eskilstuna?), jolla auto oli ollut jutun mukaan 15 vuotta. Tuotu Texasista 70-luvun lopussa.
     
    speedy tykkää tästä.
  8. palontie

    palontie Double Gearhead

  9. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Ei kai mossen tehdas sentään terijoella ole :odeek: mut kyl on silmiä hivelevän kaunis :poff: :rotfl: :wc: :wc:
     
  10. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Saab 95. Hintaan 29000 euroa.... Ilmeisesti avaruustutkimuskeskus Nasa suunnitellut tuon korisarjan..... Vaiko sittenkin Kankaapään ammattikoulun pojat? Muutenkin työnlaatu viittaa jälkimmäiseen.
    http://www.nettiauto.com/saab/9-5/8524711

    Mercedes-Benz 500 K 1934. Hinta 129 000 euroa. ...No joo myyjä sentään mainitsee että on replika. Mutta mikä tämä oikeasti on mahtanut olla? Chevrolet Caprice 1983 tms?
    http://www.nettiauto.com/mercedes-benz/500-k/8321553

    Entisöinti on aika joustava käsite. Myyjän mukaan entisöity Ford Capri 1969, jossa mm. korinväriset puskurit, Fiat 850(?) takavalot jne. Kuvat sen verran huonot ettei näy miten hyvin esim. sisustus on entisöity.
    http://www.nettiauto.com/ford/capri/8495356
     
    Muokattu: 4.1.2017
  11. rb

    rb Double Gearhead

    Kilpa autohan on silloin kaunis, kun se on nopea.

    Ton nopeudestahan ei taida olla näyttöä, mutta jos se Kemorassa lykkää samaa tahtia kun Severin GT 40 niin sanoisin, että erittäin kaunis Saab...
     
  12. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  13. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    http://www.nettiauto.com/ford/thunderbird/8540080

    "
    todellakin tehtaan prototyyppiauto jonka ei pitänyt päätyä koskaan markkinoille. evolution tarkoittaa prototyyppiä. autossa 3,8 v6 6-pisteruisku+aod loikkarilla ja lukkoturbiinilla+ 8,8 aavikkovälityksellä. edellinen omistaja päässyt tieajossa 7,5l mutta kone säädetty tietokoneelta etanolille jo canadassa, jota nytkin tankissa ja toimii tavellakin. auton historiaa tutkinut sen verran että tehty newarkin tehtaalla, josta lähtenyt canadaan(parempi lämmitys yms.) josta tullut vanhan rouvan toimesta suomeen muuttoautona. ja joidenkin suomen vuosien jälkeen jäänyt seisomaan lämpöiseen halliin 10vuodeksi, sieltä löytänyt autoharrastaja joka ajellut joitain vuosia kesäisin. häneltä tullut minulle, itseni piti laittaa auto odottamaan museo ikää, mutta toisen harrastuksen takia joudun luopumaan. (tuossa odottaa -88 thundebird mistä tehdään drac autoa). auto on täysin ruosteeton ja siisti 17" aluvanteilla joissa m+s renkaat. mutta pieniä vikoja on mittariston 3 polttimoa palanut, mittariston valojen kirkkaus säädin ei toimi, pieniä maalivirheitä. ilmastoinnin pumppu otettu pois mutta saa sen tosta-88:sta ei mitään isompia. jos haluat erikoisen ja ainut laatuisen harraste auton niin tässä se on. vaihdossa vain 700e maksava 124 250dsl farkku mersu tai 700e maksava ford 302/5.0 moottori. kiinni saa numerosta 0400-450840 ps niin ja vakuutusta ottaessa olin yhteydessä if:iin ja ihmeteltiin vakuutusmaksua ilman bonuksia 530e! niin virkailija ilmoitti että toista samanlaista autoa ei ole suomessa ja kun tätä ei ole kolaroitu niin se johtuu siittä. ford harrastajalle herkkua.
    "


    ei tuo nyt päälle päin houkuttele yhtään enempää vaikka olisi mikä evo tahansa..
     
  14. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Tuota meinasin linkittää myös. Onkos ford tietäjät liikkeellä onko joku spessu?
     
  15. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Etanolilla ajettu Suomessa jo ajat sitten? Onko edes ollut mahdollista kaikkine seisomisineen..
     
  16. xarper

    xarper Gearhead

  17. M

    M Gearhead

    Ei tuossa tarvitse olla edes Ford-asiantuntija kun paskapuheen tunnistaa tyhmempikin.
     
  18. Imusihti

    Imusihti 3rd gear

    Olematta yhtään kiinnostunut tuosta kulkineesta, vanteiden ulkonäkö ja 4-pulttisuus ainankin paistavat selkeästi. Onko tuota koppaa saanut nelipulttisella jaolla vai onko tuohon taiottu etuvetovanteet jaonmuutos-spacereilla ? Jotenkin noista kuvista näyttää, että ainoa evoluutio tuossa autossa on tuo etumaski, joka ei näyttäisi kuuluvan koko autoon...?

    IS
     
  19. musta78

    musta78 Gearhead

    On alkuperäinen tuo pulttijako(4x108).
     
  20. belair66

    belair66 Gearhead

    Kuuluiko vastausta..?
     

Kerro tästä muillekin!