Nitro Nationals 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Jackal, 19.6.2007.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Varsinkin kun olisi niin helppoa kirjoittaa...SATAA :mad:

    Radan nettikameraa vilkuillut pitkin päivää ja välillä ollut ratakuivuri radalla,välillä joitakin dragster:ta ja sitten heti perään seuraavassa jo radansiivous talkoot koko radan mitalta...hmmm...ei hyvältä vaikuta.

    Viimeisimmässä kuvassa mielestäni paistaa kyllä aurinko pilvenlomasta,mutta rata näyttää taas märältä...

    http://www.alastaro.fi/moottorirata/

    Ratasää

    No satoi tai paistoi aamulla,lähden sinne kumminkin ja jos ei muuta niin katsellaan sitten vesisadetta päivä radan varressa,kuten on tehty monesti aiemminkin...on se rattosampaa katsella siellä sitä sadetta kun kotona ! 8)
     
  2. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Ei siellä ole satanut aamupäivän jälkeen. Puoli yhdeltä alkoi lajittelut, mutta rataa on rasvattu ainakin neljään kertaan.... Siksi on rataryhmä ollut "jatkuvasti" radalla. Rata kiiltelee kuivanakin, joten webbikuvasta kannattaa ziikailla muita asvalttialueita ja mm. ympyräradalle kertyviä vesilätäköitä. Ja onhan ratasääsivulla sademäärämittari.
     
  3. Stone

    Stone 3rd gear

    Eli sunnuntain ohjelmaan ei ole tulossa muutoksia (jos ei sada siis)?
     
  4. 379 D

    379 D 1st gear

    Alkuperäsiin tietoihin sen verran muutosta että alotetaan jo kello 10.
     
  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  6. simmi

    simmi 1st gear

    Onpas tanään oltu aktiivisia ton kisaraportin päivittämisen suhteen :odroll:
     
  7. Sapru

    Sapru 1st gear

    Olen näissä käminöissä myös toisessa tehtävässä ja tämän vuoksi liveraportointi ei ole aktiivista.

    Drag Race on parasta paikanpäällä ja tulokset illalla luettavissa.

    Hanski
     
  8. Mikaxx

    Mikaxx 1st gear

    Lauantaina oli upea sää, vaikka aamu näyttikin surkealta. Vähän tuli vetkuteltua lähdön kanssa, mutta vaikka perillä oli vasta 14:30 niin näki molemmat Pro kierrokset. 8) Valitettavasti nelosen aika antaa odottaa itseään tänäkin vuonna.

    + Uudet tulostaulut. Ovat mainiot 8)
    + Katsomon korjaaminen
    + Ruokapuolen parantaminen
    + FHRA uusi myyntipiste on upea.
    + Live raportointi internet sivulle. Sunnuntain merkinnät sateesta heti aamusta on hyvä asia (Sade ei ole). Sääasemasivu väittää ettei sada ja kuitenkin siellä tihkutti.
    + Ulkomaalaiset selostajat, pyöristä en itse niin välitä, mutta tämä perinteisesti kommentaattorina toimiva englantilainen kaveri on +++ GREAT+++ 8)

    Täytyisi varmaan joskus raaskia hankkia ne 80e kuulosuojaimet radiolla.

    Vähän oudon tuntuinen tilanne oli lauantaina sisään ajaessa, kun ensinmäinen ´reitinnäyttäjä´ yritti opastaa oikealla olevalle hiekkaparkille, ´pääparkkipaikka´ oli kuumemma täynnä. Matalan auton kanssa ei kuitenkaan innostanut moiseen paikkaan ajaa, joten pyyhkäisin suoraan pääparkkipaikalle.. Tilaahan ja vielä ihan reilusti.. Siellä sitten opastivat muut henkilöt autot riviin. Tapoihin ei kuulu uhmata järkkäreitä, mutta tälläkertaa se kannatti. :wink:

    Mietin juuri monenako vuotena kisoissa on tullut käytyä.. Varmaan joskus 13v sitten ensinmäisen kerran.. Harmi ettei muista tarkkaan milloin.. Tomi Laineen Pro Stock ajot on hyvin mielessä, samoin vuosi jolloin Anita ja Tommi ratkoivat Top Fuelilla tiskivuoroja.. :D Yökisoja vain on edelleen ikävä, samoin hieman Motoparkin Juhannusta.
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Onneksi toi itseluottamuksesi noiden kuvien ottamisen suhteen lienee yhtä tuulesta temmattua kun käsityksesi OIKEIDEN kameroiden hinnasta. :poff:
    Ei toi kuvaaminen oikeesti niin helppoa ole, kuin yleisesti kuvitellaan, eikä monikaan pääse tohon radan varteen kuvaamaan ihan vaan sen takia, että kuvia haluaa ottaa. Noista muista kuvaajista en tiedä, enkä osaa kantaa ottaa mksi he kuviaan ottavat. Kenties Bisnesmielessä, mutta Mopoilijaa en tohon joukkoon laskisi. Syy miksi Mopoilijan kuvissa on nykyään tommonen copyright esto, lienee se, että monet tiimit, yksityiset ja yhteisöt ovat käyttäneet ko. taiteilijan luomuksia eri bisnestarkoituksiin ja kissanristiäisiin ilman kuvaajan lupaa bisnesmielessä, joten hänen lienee ollut pakko mennä tähän.Sitäpaitsi ei noi Mopoilijan todella ladukkaat kuvat välttämättä mitään maksa tai ei ainakaan niin paljon, ettei niitä kannata itselleen hankkia. Soitto tai YV vaan kyseiselle kaverille ja asiat selvinnevät.

    Mä ainakin arvostan noita Mopoilijan ottamia taideteoksia senverran, että päätin luopua tommosen kohtuu kalliin kameran hankinnasta vain siksi, että tiedän etten kisojen lomassa ehdi, enkä pysty tommosia kuvia ottamaan. Yleensä kauden päätyttyä hankin / kerjään noi haluamani kuvat Mopoilijalta ja saan just sellaisia kuvia, joita haluan :rotfl:

    Isot kiitokset Mopoilijalle, että olet olemassa :rotfl:
     
  10. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    :odroll:
    ..perisuomalainen kateus se näyttää olevan ehtymätön luonnonvara..?! :poff:

    No, sitä saa mitä pyytää eli tässä niitä ihan itse omalla pikku taskupokkarilla otettuja kuvia.. Toisin sanoen sattumanvaraisesti kuvaan osuneita kilpureita siellä ihmisten päiden ja betonikaiteiden takana..

    Keneltä se nyt on jotain pois kun ammattikuvaajat näyttävät kuviaan täällä? Itse aina odotan varsinkin mopoilijan upeita kuvia joihin ei todellakaan millä tahansa laitteistolla/osaamisella pysty kuka vaan!

    Voisihan niitä kuvia pantata itselleen vain ihan omaan käyttöön ja tarpeeseen jolloin pääsee vinoilemaan muille että "mullapa on kuvia mutta en näytä niitä kenellekkään..!" :poff:
    Sekö olisi toivomanne ratkaisu tähän "ongelmaan"?! :wc:
     
  11. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Senverran haluaisin tarkentaa, Mopoilijan kun tunnen, ettei hän ole ammattikuvaaja, vaan tavallinen tällaisesta harrastuksesta aidosti kiinnostunut harrastelija :soosoo: Tosin erinomainen sellainen jättäen noi useimmat "ammattilaiset" varjoonsa :poff:

    Muuten olen kanssasi 100% samaa mieltä :rotfl:
     
  12. kime2

    kime2 Gearhead

    Nyt olikin tupla odottaminen näiden kisojen kuvista kun kautta rantain sain kuulla vihiä et myös Rinnewood olisi menossa kisoihin ja Mopoilijan oletin ilman muuta olevankin paikalla ja hienoja kuvia oli taas molemmilta,Kiitos niistä!
     
  13. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Juu tosiaan.. Oletin vain että kaikki joilla on sellainen sininen liivi päällä eli lupa olla ihan siinä lähtöalueella betonikaiteen vieressä ovat ammattilaisia?
    :wink:
     
  14. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Kiitos vaan taas kuviaan laittaneille. Kivahan niitä on katsoa ja mulle kelpaa tuhrusemmatkin otokset, jos kohde kiinnostaa. Mullakin oli lauantaina kamera matkassa, mutta en ottanut yhtään kuvaa, ei vaan hotsittanut tällä kertaa. Lähtöjäkin tuli seurattua melko satunnaisesti, sen sijaan olut oli hyvää. Herää kysymys, kannattiko sinne sitte edes lähteä? Kyllä! Joskus matka on päämäärää tärkeämpi.
     
  15. MadMike

    MadMike Gearhead

    Mopoilija ja rinnewood (vaikka en nickejä ja naamoja yhdistä??) ovat vuosien varrella kehittyneet jo siihen tasoon että turhaan tässä itse enään vaivautua ottaan kuvia.
    Tosiaan peukut heille ja monille muille että jaksaavat kuvata.
    Sekin kun on osa motorsporttia ja tiimit kiittää.
     
  16. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Oon ihan samaa mieltä tossa ylempänä kirjoittaneiden kanssa että hienoa se on kun viitsivät käydä kuvaamassa jopa noita meidän katuvessojakin kun mukavahan niitä on sit jälkikäteen katella ja hiukka heikollehan ne omat kuvaamiset tahtoo aina jäädä.
    Tällä kertaa Streeteillä kävi ilmojen puolesta hyvää tuuria ja päästiin ajamaan ihan mukavasti, tosin ilma oli jo niin lämmin että (hyvästä nestetankkauksesta huolimatta 8) ) tahtoi oma pää paistua ja tais happikin olla hiukka kortilla kun kaikilla tulokset tahtoi jäädä muutaman kympin huonommaks kuin aikaisemmissa kisoissa eli kuumuus kai hiukka hengästytti autoja tavallista enemmän.
    Mut kaikinpuolin mukavastihan tuo taas meni kun autossakaan ei ilmennyt ensimmäistäkään tekniikkaongelmaa koko aikana, vanhoja ja uusia tuttuja tuli tavattua vaikka kuinka paljon jne.
    Eli tosta on sit hyvä jatkaa harjoituksia parin viikon päästä Kalajoella :wink:
     
  17. Tuplaäksä

    Tuplaäksä 1st gear

    Kiitos

    Kiitos järjestäjille ja talkooimmeisille hyvästä kisasta. Vuodenpäästä tavataan Alastarossa. ThankYou Tuplaäksä Kuopio. :D
     
  18. Jasca

    Jasca 1st gear

    Mä nyt ajattelin lähinnä OD:n kannalta asiaa, et jos mukana on elantoaan kuvia myymällä hankkivia, niin eiks niiden pitäis sillon maksaa mainostilasta ihan siinä ku noiden muidenki yrittäjien? Enkä nyt tarkoita esim. Mopoilijaa.
     
  19. Mopar

    Mopar Gearhead

    Kyllä siellä nähtiin tänään kaksikin nelosta. Toinen 4,8 ja jotain, vähän reilu 500km/h. Aika haipakkata menivät...
     
  20. TiMu

    TiMu 1st gear

    Tämänpäivän ennätys 502.74

    ja tässä kuva siitä ei mitenkään manipuloitu ;-)

    Päivän nopein

    TiMu
     

Kerro tästä muillekin!