Nitro Nationals 2007

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Jackal, 19.6.2007.

  1. mika112

    mika112 1st gear

    Ei ollu lähettiä tuomassa Hanskille tuloksia mutta parhaamme mukaan yritettiin auttaa Hanskia mutta aina ku tuloslistoja oli taskussa niin tuli yhtäkkiä muuta tekemistä.........pitää laajentaa tuota PALOpoppoota ja laittaa joku aina lähetix......sinivalot vilkkuen pitkin rataa tulokset Hanskille 8)
     
  2. Sapru

    Sapru 1st gear

    Joo, ja sitten palataankin siihen että toi oli AINOA kerta kun mut nähtiin radalla...ja annetaan kiitos niille jotka siellä oikeasti niitä öljyjä keräs & rataa teki: Vade, Riku, Titta, Raaka, Jyrki, Apupyörä, Toni, Jamppa, Tape, JP, Kananen + koko palopoppoo + muut toimitsijat kisatoimistosta radanpäähän jotka mahdollisti ton sirkuksen... eli erään kuuluisan kiekkoilijan sanoin: "kiitos kuuluu koko joukkueelle..."

    Itse hoidin ylävarikon isot pyörät ja siitä syystä tuloksia ei tullut livenä ja julkistetaan se nyt tässäkin että tämän kauden jälkeen olis avoimena nettipäivittäjän paikka...

    että tervetuloa vaan koputtelemaan ylätornin ovea tai nykimään hiasta niin kerron lisää...

    Hanski
     
  3. challenger500

    challenger500 Gearhead

    Sunnuntain sade pilasi kyllä hyvän "alun"... finaalivedot olis ollu näppärä nähdä.

    Pari kummallista noteakin tuli mieleen.

    Edelleen, se helvetillinen odottelu ja odottelu. Jokaisen lähdön jälkeen potkitaan sitä rataa ja pirssit seisoo, ja sadetta venataan.

    Kumma juttu kun ameriikan kisoissa isotkin pelit venaa jo burniskaukalossa kun toiset vielä pääse hyvä kun maaliin... miten ne siellä on sitten mahdollista sammuttaa-käynnistää uudelleen Jos joku rasvaa baanan??? Täällähän esitettiin tällainen sääntö tälle odottelulle... edelleen, ameriikan ihmemaassa ei montaa hannua ole rataa ollut potkimassa vetojen välillä ellei sinne nyt oikeasti ole putki tahi koppi lauennut, täällä yhden parin läpisyöttö tuntu kestävän 10-15 minuuttia. Toki kaikella on show-arvonsa, mutta liika on liikaa.

    .Nää on vaan näitä katsojan ajatelmia, kun on verrattavissa kisoissa tullut käytyä useempaankin otteeseen. Ei siellä kierrokset näin kauan oo kestäny, ja kalustoa on kuitenki sitten ihan aikusiten oikeesti mycke mera
     
  4. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Älä nyt hyvä Neito leikistä suutu, ei mä oikeasti tota edellistä millään pahalla tarkoittanu :eek:

    Noi kaikki duunit on kyllä arvokkaita ja Kiitoksensa ansainneet, sillä ilman näitä FHRAn Pionereja ei kisoja olisi, eikä kellään olisi kivaa :soosoo:

    Hanski, pliis, jatka nyt vaan.... :rotfl:
     
  5. Jza

    Jza Double Gearhead

    Just. No, sitä mä tuossa ihmettelinkin... Erbacherin vetoa olin kattomassa radan loppupäässä ja tais kuulutuskin mennä korvista ohitte :oops:
     
  6. Sapru

    Sapru 1st gear

    En suinkaan ole suuttunut mistään / kenellekkään :) Koen että nettihomma on tärkeää ja siihen tarvitaan motivoitunut tekijä. Liian pitkään ei voi tehdä samaa kun fakkiutuu paikalleen. Freesiä porukkaa tarvitaan, silloin tapahtuu myös kehitystä.

    Ette te musta eroon silti päässy.. tulen edelleen olemaan paikalla, se mitä teen, katotaan sitten kun on tekemisen paikka...

    Toi ylävarikko oli loistopaikka, tai sitten te kaikki olitte vaan "vieraskoreita" kun outo naama Jarin sijasta oli pyytämässä ajamaan... (ja ehkä joskus vielä opin teidän pyöristäki enempi ku et silmät kierossa koitin tsuumata kisanumeron perusteella että mennäkö vaiko eikö mennä...)

    Kiitos etenkin MC Timppa, sadetta sai aina pitää bussin katoksessa ja kaffetta oli tarjolla ja pitkänä yönä grillissä käristy makkara nälkäiselle varikkoharjottelijalle.
     
  7. mika112

    mika112 1st gear

    Enkä minäkään tietenkään tarkoittanu et radan hyvä kunto ois ollu pelkästään Hanskin ansiota.........mutta kun Hanski kerkee oleen touhuamassa niin monessa paikassa.

    Eli laitetaan se todellinen kuva siitä radan kuntoon laittamisesta
    http://www.mika112.1g.fi/kuvat/FHRA+2007/Nitro+Nat%B4s+2007/DSC_8328.JPG

    eikä tuossakaan vielä edes näy kaikki
     
  8. jyrki201

    jyrki201 1st gear

    Hanski on ku äitee! Kerkee joka paikkaan 8)

    Kiitokset kaikille toimitsijoille. Melko hienoa et niiden öljy- ja sadesessioiden jälkeeen rata on ennätyskunnossa. Ja kiitokset paloporukalle ku ootte aina auttamassa sekä toimitsijoits et kilpailijoita tilantees ku tilantees.



    jarrupään Jyrki
     
  9. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    olikos vielä kisoja sunnuntaina ilta 7 jälkeen? lähettii sillo pois ku joku rasvas radan viime hetkillä.... eli ajettiinko sen jälkee? nii ja oli mahti kisat vaikka pikkuse ripsautti välillä märkää, mutta "sen minkä kesä kastelee niin dry vodka kuivaa" (leo lastumäki, lampaansyöjät elokuvassa) :rotfl:
     
  10. jyrki201

    jyrki201 1st gear

    Ei ajettu enää klo. 19 rasvauksen jälkeen. Sitä siivotessa kun alkoi sataa.
     
  11. pepechevy

    pepechevy 1st gear

    ookoo....ei sitten jääty mistään paitsi 8)
     
  12. TiMu

    TiMu 1st gear

    Oli muuten aika nopea tämä uusi kuivuri ;)

    jaa eipäs ollutkaan yhtään kuvaa tästä uudesta laitteesta ;-) oli se senverta monta kertaa radalla!

    TiMu
     
  13. johntravolta

    johntravolta Gearhead

    Tuli taasen pari päivää(pe,la) vietettyä alastarolla.Paljon oli kehitystä tapahtunut.Eritoten puhvetti.oli loisto juttu.Mutta muut pyttärit oli ylihintaista paskaa jota ei pitäis syöttää naapurin sioillekkaan.Katsomoon oli tehty penkkiremontteja kiitettävästi ja asfaltti vedetty katsomolle johtavalle polulle.Hyvä.Mutta la kun oli paikkaliput niin oli ihmisille jostain syystä liian vaikea yhdistää omassa lipussa ja penkissä oleva numero.Joutu omasta paikasta melkein painimaan kun olin nimenomaan hommannut ylärivin paikat.Ja katsomon edestä seisoskeleva väki pidettiin järkkäreiden toimesta siellä sivummalla kiitettävästi.Hyvä.Mutta sitten itse ajoihin.Ihmettelen sitä hitautta joilla pro kierrokset vietiin läpi.Kun sen pystyy viemään todella rivakastikin jos haluaa.Tästä esimerkkinä la toisen rundin loppu.Muuten ei mitään kiirettä.Tämä suoraansanoen vituttaa.Ja onko proot oikeesti proita jos öljyä levitetään tähän tahtiin.Toki vahinkojakin sattui esim.pro stokkikin öljys mitä ei ole muistaakseni tapahtunut vuosiin.Mutta ne ovatkin niitä ainoita proita.Nää nitrot ja mäskivehkeet tekee pahaa jälkee vuodesta toiseen.Pitäisi jo sillä tasolla ymmärtää että tunnit tulee osille täyteen varsin nopeasti eikä toivoa että kestä nyt.Se heijastu eritoten pro modeissa missä mäskikoneet ovat lisääntyneet voimakkaasti kun luullaan että sillä pääsee kovaa halvemmalla kun ilokaasukoneella.Pääseekin mutta pitää niihinkin osat vaihtaa aikaajoin.Tietysti alastaron hiekkamyrskyilläkin on jotain tekemistä asian kanssa.Nitroissa oli mukava seurata Janne Ahosen vetoja 2 ekaa 5.3 ja kolmanteen oli selvästi ladattu enemmän ja tarkoitus mennä tosi lujaa mutta kurja rata antautui n.200 metrissä.Hyvältä näyttää.Ja oli rataryhmällekkin saatu uusia moppeja ettei tarttenut tulla toimeen yhdellä ainoalla.Hyvä.
     
  14. mika112

    mika112 1st gear

    KIITOS KIITOS
     
  15. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Ja ANTEEKSI niille toimitsioille jotka oli lauantaina 400m siivoomassa oliko kuivuri/palo ja öil spöterit ku tuli huudettua et EI JÄÄDÄ TULEEN MAKAAMAAN ku putsaus pysähty.Joten anteeksi ku luulin et olenkin POMO.
     
  16. mika112

    mika112 1st gear

    Ne vaan kuiteski ihaili sun keltaista menopeliä ja sen takii kaikki toiminta loppui :rotfl:
     
  17. RAAKA

    RAAKA 1st gear

    Niin moppauksen aikana tuli mörähdettyä.
    Immun lähellä ei voi huutaa ku se voi ottaa nokkiinsa.
     
  18. mika112

    mika112 1st gear

    Immu on niin herkkä menopeli :pinup:
     
  19. mika112

    mika112 1st gear

  20. joteam1

    joteam1 Gearhead

     

Kerro tästä muillekin!