Nitro-Olympialaiset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja PPRCuda, 5.8.2009.

  1. gremlin

    gremlin Gearhead

    Järjestelyjen toimivuudesta voidaan kyllä olla vähän eri mieltä. Aivan helvetin moista venuttelua vähän väliä. ainoa mikä piti aikatauluissa paikkansa oli ruokatunnin paikka. lauantaina kun saatiin uusi aikataulu käteen, tai ei siis saatu vaan se piti ite hakea kisa toimistosta, se oli jo 55 min myöhässä! Sitten ajettin pro stockit ja modit niin oltiin jo 1h20min myöhässä. Prätkät, siis UEM luokat kutsuttiin lineuppiin ja sitten mentiinkin tunniksi syömään.
    Aikatauluun oli merkitty 16 paria promodeja ajettavaksi 20 minuutissa, siis käynnistyksineen ja burniksineen päivineen.
    Saksalaiten tehokkus ja täsmällisyys loppu varmaan siihen kum aatu heittii napin huuleen
     
  2. JuhaKuu

    JuhaKuu Gearhead

  3. Putte

    Putte 1st gear

    Taitaa se saksalainen tehokkuus toimia vain ja ainoastaan ton ruokatunnin täsmällisyydessä. Muutenhan saksalaiset ovat tänä päivänä kenties jopa byrokraattisempia kuin suomalaiset.
     
  4. VSOP

    VSOP Gearhead

    Niin joo, mä tarkoitin tuolla täsmällisyydellä vaan sitä, että kun tuolla oli ihan noviisituristina, niin oli helppoa ja selkeätä ja kaikki just siten, kuin oli tilattu ja ennaltasovittu. Ei tarvinnut siellä hoomoilasena eikä pallohukkaisena kysellä ja ihmetellä. Eihän mulla mitään käsitystä siitä, miten kisaajat tuolla järjestelyt kokee.
     
  5. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  6. patukaplas

    patukaplas 1st gear

  7. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  8. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  9. patukaplas

    patukaplas 1st gear

  10. GT-Racing

    GT-Racing 1st gear

    juu tuota ihmettä en aikaisemmin ole nähnyt äkkilähtö kisoissa, mutta nyt sekin on nähty. oli muuten ekat nitro olympialaiset ja meno sitä luokkaa että ei varmaan viimeiset. tais olla patukin perjantaina leirissä jos oikein muistan :D
     
  11. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Kyllä vaan teltta-alueella tuli myös tutustuttua meininkiin ja onhan siellä meno kohdallaan, taisi siinä teidän leirissä maistit Jegeriä mennä . Kiitos vaan ! 8)
     
  12. Teukku

    Teukku 3rd gear

    Hyvää pätkää taas kerran Patulta.

    Kiva, että joku kuvaa tuota varikko toimintaakin. :soosoo: :soosoo:
     
  13. patukaplas

    patukaplas 1st gear

    Kiitos Teukku
     

Kerro tästä muillekin!