NNC Street Slide -06

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja B, 5.3.2006.

  1. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Tekniikasta ei minulla ole varmaa tietoa, siis tänne kirjoitettavaa, mutta luulen ettei kaikki osat ole alkuperäisiä Volvo-laatua olevia. Varmasti joku tarkka Volvo asiantuntija tunnistaisi jonkin osan ainakin jäljitelmäksi.

    Voisiko auton siipeä muistuttava sivuprofiili aiheuttaa nostetta katon takareunassa ja siten etupöyrien pidon menetyksen sekä se, ettei lentävässä siivessä ole peräsintä fisbeen lentoa muistuttavan liikesarjan? :poff: Liimaamaton rata taisi sallia takatenkaille tilanteessa äärimäisen tärkeän sivuttaisluiston, jolloin kuski ehti vielä korjata potin. Mitenkähän pitkällä nopeusnauha oli noissa tilanteissa?
     
  2. slitre

    slitre 1st gear

    Niin tuota...ei niitä tuloksia olis missään nähtävissä?
    NNC sivuilla ei ainakaan just äsken ollu mitn, oisko jossain
    muualla?

    ps.joku väitti että se harmaa amazon olis gm tekniikalla(?)
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Eikös foordi ostanut volvon, ja gm saabin? Eli sen siis täytyy olla voortti?
     
  4. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Eijjei. Kaikkihan kehuu truck-koneita eiksvaa? Jospa siinä onkin sellainen, joku FL12 kuormurin vähintään?
     
  5. valiant65

    valiant65 Gearhead

    Ei mut jos siinä matsonissa on volvo truck-moottori niin sittenhän se on sama kuin DEUTZ. Ilmankos kampes matsoni poikittain :odroll:
     
  6. sbc350

    sbc350 Gearhead

Kerro tästä muillekin!