NNC STREET SLIDE 13.06.2015

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja B, 20.1.2015.

 1. FurYousFemale

  FurYousFemale 1st gear

  Hyvin toimi järjestelyt juu, vielä kun kaikki kuskit olisi noudattaneet sääntöjä kuten että lineuppiin ei kiilata sivusta vaan mennään jonon perään. Radalla kyllä ajettiin pörinästä päätellen mutta jono ei liikkunut metriäkään eteenpäin. Alku oli aika kaaottinen ja jotkut taisi ajaa jo toista kertaa kun toiset ei vielä ensimmäistäkään. Tosi rehtiä touhua kanssakisailijoita kohtaan, sama hinta kai sitä tosta lystistä maksettiin ja yhtä tärkeä se ajaminen kai jokaiselle oli?

  Että onko se kiilaamisoikeus esimerkiksi suoraan verrannollinen siihen kuinka lujaa auto kulkee vai onko ohjaajakokouksen säännöt tarkoitettu vaan vähemmän kisoja kiertäneille vai voiko joku nyt yksinkertaisesti olla vaan niin helvetin tyhmä että menee todellakin nyhjöttämään jonon perään?

  Kiinnostaisi oikeasti tietää onko siihen joku pätevä syy miksi ei voi noudattaa ohjeita ja tulla sinne jonon jatkoksi. Kertokaa nyt että voisin olla ymmärtäväisempi ja vaikka oppia jotain.  Muuten oli hieno päivä.
  Seuraavaksi sitten kaikki Alastarolle kiilailemaan.
   
 2. Torino69

  Torino69 3rd gear

  Nyt kun katsoo sunnuntaista sadetta, niin kylläpäs osui kelit nappiin Street Slide -päivälle. Kiitos NNC, hyvät kisat, ensi vuonna onkin sitten pyöreitä kymmeniä!
   
 3. max

  max Gearhead

  Empä ehtinyt juuri kisoja seurata,mitä nyt Hakulisen Pekan kanssa muutaman sanan kävin vaihtamassa,ja hänen edesottamuuksiaan radalla.Hyvin näytti Nova kirmaavan.
  Ei ollut muita yksityisiä osa/romumyyjiä lisäkseni,mitä vähän ihmettelin.Sain myytyä kampetta 800 euron edestä,mikä on mielestäni hyvin,vaikka en edes varsinaisesti yrittänyt.

  Mopar osille olisi ollut kysyntää,sillä moni niitä kyseli.Ei ollut tarjota kuin Letukka rompetta.
   
 4. 1320

  1320 Gearhead

  Ei kerennyt hakea kirjakaupasta sitä kalenteria ajanottajalle että olis voinut Impalalla käydä tuolla ajamassa. :lol:

  Tosin en tiedä olisko sillä päässyt ajamaan muutenkaan kun ei ole turvavöitä...

  Mutta kolme testivetoa Stockerilla viittasi siihen, että nyt saattaisi Alastarossa kulkea vähän paremmin kuin Motoparkin avauskisassa, vaikka toki liukasta olikin. Järjestelyt toimi hienosti ja hauska oli ajaa, mutta ainoa ongelma oli että burnisalue oli hieman liian lyhyt ja meinasi tulla kiire pysäyttää ennen lähtöviivaa (Ekassa lähdössä jarrutin kuulemma kaikki pyörät lukossa... :oops: ).
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mite hedmmetin järkeä mahtaisi siinä olla että varikon keulislta puikotettais jotain maastoajoa jonon hännille? Eiks asia onnistu ihan selkeesti siten et käy sanomassa sinne jonon hännillä olevalle et mä tuun sitte sun perään ku oot kohdalla?
   
 6. Pertura

  Pertura 3rd gear

  Kiva oli ajella, isot kiitokset järjestäjille!
   
 7. felix200SX

  felix200SX 2nd gear

 8. Sketsihahmo

  Sketsihahmo 1st gear

 9. nikkezz

  nikkezz 1st gear

 10. B

  B Gearhead

  NNC kiittää kilpailijoita sekä katsojia.
  Teitte hyvän tapahtuman ja ensi vuonna 20 vuotis juhlakisat.
  Ajankohtana tuttu: Viikko ennen Juhannusta.

  B / NNC
   
 11. RcT

  RcT 3rd gear

 12. 1320

  1320 Gearhead

  Stockerilla käytiin siis ajamassa kolme lähtöä. Hauskaa oli vaikka pitoa ei nyt ihan liimaradan verran ollutkaan. Kisaraporttia kuskin, eli siis minun näkökulmasta löytyy linkin takaa: http://lindstromracing.proboards.com/thread/19/nnc-street-slide-2015

  Paljoa ei toki ehtinyt katselemaan, mutta muutaman kuvan nappasin kumminkin: http://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2015/NNC+Street+Slide+13.6.2015/

  Ja pari videonpätkää:
  Mun ajelut
  Wheelie Valiant
  Riittävästi kiertävä "Jägermeister Valiant".
  Peräkärryä kisoihin kiskonut Holon Nova.
  Pirteä Chevy Fleetline Custom.
  '65 Chevy II Twin Turbo.
  B/S Pontiac Firebird.
   
 13. Fileeraus

  Fileeraus 2nd gear

 14. MarkoT

  MarkoT 2nd gear

  Saiskos sitte ens vuonna semmosen Harrasteajoneuvo parkin vaikka parkkipaikan yhteyteen, koska tilaa tuntuis olevan sielläkin?
   
 15. 462857

  462857 1st gear

  Ja Samalla lisää henkilöitä myyntiin , ettei olisi makkarat jääkylmiä! ostaessa.
  Olen kysellyt monta kertaa portilla harrasteparkista, vastaus on ei ole tilaa. Samalla autoja menee solkenaan sisään mitkä löytyy hiekkakentältä :mad: .
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  Käsittääkseni myynnin runsaus hieman yllätti järjestäjät ja artikkeleita jouduttiin hakemaan päivän mittaan lisää, varmasti vaikutti osaltaan tohono onnistumiseen aika-ajoin. Noi harrasteparkit ja monet muutkin ideat olis varmaan sinänsä ihan kivoja, mut kun kyse on paikallisen kerhon järjestämästä tapahtumasta, niin toimitisijoisa ei välttämättä ole mitääån runsaudenpulaa. Siel sisäalueellahan on tavallaan sellanenn harrasteparkki, latoo kakskymppiä tiskiin ni pääsee sinne kentälle seisomaan auto ja kaks tyyppiä. Ja jos oikeen huvittaa ni voi käydä sit virallsitamassa autonsa suorituskyvynkin.
   
 17. FinalFins

  FinalFins 3rd gear

  Tuli muutama kuva käytyä räpsimässä, kun sattui kelit kohdalleen.
  Makkaraa hoksasin lähteä etsimään sen verran myöhään, että jonoon kerkesin, mutta makkarat loppu just ennenkuin kerkesin kohalle :(

  Kuvat tuolla: http://finalfins.kuvat.fi/kuvat/Street+Slide+2015/
   
 18. B 50

  B 50 3rd gear

  Harrasteparkista, tai sen puutteesta on ollu pulinaa jo pidempään. Tapahtumaa järjestetään melko rajallisella talkooväkimäärällä. Harrasteparkin järjestäminen vaatisi joko kaksi vapaaehtoista lisää tai kaksi pois jostain muusta tehtävästä. Palautteesta päätellen ainakaan makkaran myynnistä ei jouda. :lol: Löytyiskö ensivuodeksi pari vapaaehtoista sitä järjestämään? Ei tarvi maksaa sisään mutta ei nää kisojakaan. :wink: Henkilökohtaisesti olen valmis lyömään vetoa tölkin taskulämmintä lonkeroo että jos harrasteparkki järjestettäisiin, täällä OD:lla olis kolme sivua tekstiä siitä miksi harrasteparkissa oli sellasia ja tällasia autoja mutta minua ei sinne päästetty vaikka on tällanen ja tollanen keräilyharvinaisuus. :poff:
  Hangaarinpäädyn rivi oli alkuun järjestävän kerhon, talkooväen, yhteistyökumppanien, ym, touhuun liittyvien oma parkkis kun mahis joutua tulemaan ja menemään johonki pitkin päivää on kohtalaisen suuri. Tää rivi on ehkä jo paisunu vähän turhaanki, eli siitä ei enää pääse tulemaan ja menemään niinku tarkotuksenmukaista olis. Mutta siihen on "päässy" osallistumalla, pärstäkertoimella, kusettamalla, röyhkeydellä, tms, luovuutta käyttämällä, mutta se ei ole varsinainen harrasteparkki.
  Vielä asia erikseen on varikko ja varikolle iltapäivällä pyrkivä "mekaanikkojen" invaasio. Jos ajoon osallistumaan aikovan edessä on line-up ja takana röykkiö "huoltoautoja" niin se varikko ei toimi. Se on tukossa. Tähän toivoisin itse kultakin varikolle pyrkivältä hieman itsekritiikkiä. On portilla saanu kuulla välillä hyvinkin lennokkaita syitä miksei 5 aikuista äijää saa kannettua sytkäboksia parkkikselta, tms. :lol:
  Puutteita järjestelyissä tulee varmasti aina olemaan. Idea olis kuitenkin saada homma toimimaan niin hyvin kuin nykyisillä resursseilla voi saada.
   

Kerro tästä muillekin!