Nostajat.?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jusssi, 16.6.2016.

  1. jusssi

    jusssi Gearhead

    Nyt taas yrittänyt tuota 4.3:a saada käymään, mutta ei vaan oikein löydy. Tuli sit mieleen, että voiko nostaja mennä semmoiseksi, että alkaa joku pakoventtiili kantamaan auki kun käy, mutta puristuksia mitatessa kaikki oli ok? Oirekuvaukseen kyl sopisi pakovuotokin. Mielestäni nuo keinuvipojen preloadit säädin oikein.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Yks tällanen tapaus oli joskus, mutta se johtui siitä kun venttiilijouset oli niin väsähtäneet että käydessä hydraulinostaja kykeni painamaan yhtä venttiiliä auki.
     
  3. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Kaverin 4.3 GM venekoneesta jos preloadit sääti oikein niin ei käynyt oikein huonostikaan...preloadit pois kokonaan löysälle ja kone käyntiin ja käydessä sääti niin ettei naputtele niin sai toimimaan....
     
  4. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    On niitä muissakin merkeissä sellaisia nostajia et saattaa vähitellen alkaa kantamaan venttiiliä

    Köyhän miehen korjaus siihen on kattoa mikä venttiili jää sammuttessa painolle ja siirtää sen sen nostajan siihen niin seisoessa puristaa sen aina tyhjäksi
     
  5. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    No ei tämäkään kone pysähdy joka kerralla samaan paikkaan.
     
  6. jusssi

    jusssi Gearhead

    Nyt säädin noi preloadit moottorin käydessä ja se olikin helppo konsti. Aika paljon (n 1/2 kierrosta) sai laittaa aukipäin siitä mitä olin aiemmin säätänyt, mutta yhtä paskasti se edelleen käy... :mad:
     
  7. Substitute

    Substitute Gearhead

    Ääni venttiilijousille, kannattaa tarkastaa että onko väsyneet. Mulle on päätynyt kaksikin chevyn pikkulojkoa joiden ainoa ongelma on ollut että ventiilijouset on väsyneet. Toisessa kyllä oli pakoventtiilitkin siitä syystä palaneet vaihtokuntoon.
     
  8. jusssi

    jusssi Gearhead

    Muokattu: 13.8.2016

Kerro tästä muillekin!